Сергей_К, нет, я не перепутал. Вам нужно было просто досмотреть ст.1 до конца... Предпоследний абзац:
суб'єкт господарювання - зареєстрована в установленому
законодавством порядку юридична особа незалежно від її
організаційно-правової форми та форми власності, яка провадить
господарську діяльність, крім органів державної влади та органів
місцевого самоврядування, а також фізична особа - підприємець, а
також інвестор, у тому числі іноземний, що є стороною угоди про
розподіл продукції відповідно до Закону України "Про угоди про
розподіл продукції" ( 1039-14 ), його підрядник, субпідрядник,
постачальник та інший контрагент, що виконує роботи, передбачені
угодою про розподіл продукції, на основі договорів з інвестором;
{ Визначення терміна "суб'єкт господарювання" статті 1 із змінами,
внесеними згідно із Законом N 2562-VI ( 2562-17 ) від 23.09.2010 }
Здесь мною выделено основное отличие данного определения от всех других определений.
Сергей_К
Добавлено:
Пн, 27 Май 2013 10:45
Gorets33, я все прочел, но я так понимаю Вам лень сопоставить
Gorets33 писал(а):
суб'єкт господарювання - зареєстрована в установленому
законодавством порядку юридична особа незалежно від її
організаційно-правової форми та форми власності, яка провадить
господарську діяльність, крім органів державної влади та органів
місцевого самоврядування, а також фізична особа - підприємець, а
також інвестор, у тому числі іноземний, що є стороною угоди про
розподіл продукції відповідно до Закону України "Про угоди про
розподіл продукції" ( 1039-14 ), його підрядник, субпідрядник,
постачальник та інший контрагент, що виконує роботи, передбачені
угодою про розподіл продукції, на основі договорів з інвестором;
{ Визначення терміна "суб'єкт господарювання" статті 1 із змінами,
внесеними згідно із Законом N 2562-VI ( 2562-17 ) від 23.09.2010 }
и п. 1 ст. 8 Господарського кодекса
Цитата:
Глава 2
ОСНОВНІ НАПРЯМИ ТА ФОРМИ УЧАСТІ ДЕРЖАВИ
І МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ У СФЕРІ ГОСПОДАРЮВАННЯ
Стаття 8. Участь держави, органів державної влади, органів
місцевого самоврядування в господарській
діяльності
1. Держава, органи державної влади та органи місцевого
самоврядування не є суб'єктами господарювання.
Не смешивайте понятия - "учасники відносин у сфері господарювання" и "суб'єкти господарювання".
_________________ Знания - столь драгоценная вещь, что его не зазорно добывать из любого источника.
Путь, усыпанный цветами, никогда не приводит к славе.
Gorets33 Гость
Добавлено:
Пн, 27 Май 2013 23:09
Суб'єкт господарювання - юридична особа незалежно від організаційно-правової форми та форми власності чи фізична особа, що здійснює діяльність з виробництва, реалізації, придбання товарів, іншу господарську діяльність, у тому числі яка здійснює контроль над іншою юридичною чи фізичною особою; група суб'єктів господарювання, якщо один або декілька з них здійснюють контроль над іншими. Суб'єктами господарювання визнаються також органи державної влади, органи місцевого самоврядування, а також органи адміністративно-господарського управління та контролю в частині їх діяльності з виробництва, реалізації, придбання товарів чи іншої господарської діяльності. Господарською діяльністю не вважається діяльність фізичної особи з придбання товарів народного споживання для кінцевого споживання.
ЗАКОН УКРАЇНИ Про захист економічної конкуренції (ст.1) м.Київ, 11 січня 2001 року N 2210-ІІІ
Я уже писал, что в украинском законодательстве есть определения "субъекта хозяйствования" на "любой вкус"...
Сергей_К
Добавлено:
Вт, 28 Май 2013 01:05
Gorets33 писал(а):
Суб'єктами господарювання визнаються також органи державної влади, органи місцевого самоврядування, а також органи адміністративно-господарського управління та контролю в частині їх діяльності з виробництва, реалізації, придбання товарів чи іншої господарської діяльності.
Gorets33, это не определение, а всего лишь уточнение правомочночтей органов власти как участника хозяйственной деятельности, что соответствует п. 2 и п. 3 ст. 8 Господарського кодексу.
_________________ Знания - столь драгоценная вещь, что его не зазорно добывать из любого источника.
sasha-xxx
Добавлено:
Пт, 19 Июл 2013 22:52
Доброй ночи! Уважаемые форумчане скиньте пожалуйста у кого может есть ответы на вопросы для руководителей оценочной деятельностью. Ну очень срочно надо. Буду Вам очень признателен.
Сергей_К
Добавлено:
Пт, 19 Июл 2013 22:56
sasha-xxx писал(а):
. Ну очень срочно надо. Буду Вам очень признателен.
Sova
Добавлено:
Пт, 19 Июл 2013 22:59
sasha-xxx писал(а):
скиньте пожалуйста у кого может есть ответы на вопросы для руководителей оценочной деятельностью. Ну очень срочно надо. Буду Вам очень признателен.
Ой, кто это так бежит спотыкается?
_________________ Я проголосую за кандидата в президенты Украины, который в своей программе гарантирует люстрацию в судебной системе, правоохранительных органах и органах прокуратуры.
anfisa
Добавлено:
Пт, 19 Июл 2013 23:14
Sova писал(а):
sasha-xxx писал(а):
скиньте пожалуйста у кого может есть ответы на вопросы для руководителей оценочной деятельностью. Ну очень срочно надо. Буду Вам очень признателен.
Ой, кто это так бежит спотыкается?
та в "бильярдной", наверное, завтра экзамены
_________________ Все не так плохо: нас не продавали - нас выдали даром. (Карел Чапек)
Francuzzz
Добавлено:
Пт, 19 Июл 2013 23:17
anfisa писал(а):
та в "бильярдной", наверное, завтра экзамены Very Happy
100 пудов!
_________________ Кто понял жизнь работу бросил
YP Гость
Добавлено:
Сб, 20 Июл 2013 00:10
sasha-xxx писал(а):
Доброй ночи! Уважаемые форумчане скиньте пожалуйста у кого может есть ответы на вопросы для руководителей оценочной деятельностью. Ну очень срочно надо. Буду Вам очень признателен.
.
На самом деле те кто "учится" в основном здесь не ходят.
Или словами одного мультяшного героя;
"Плохое ты выбрал место чтобы хромать"
_________________ Кто не поднимает паруса - тому не дует попутный ветер.
Gorets33 Гость
Добавлено:
Сб, 20 Июл 2013 11:02
sasha-xxx писал(а):
Хочешь стать руководителем - потрудись сам найти ответы. Тем более, вопросы там несложные.
А здесь, на форуме, нет "руководителей". Здесь, в основном, ОЦЕНЩИКИ собрались!
Обряды, ритуалы, общение, магические услуги, объединение магов.
Ой не могу!!
vgt09
Добавлено:
Вс, 21 Июл 2013 17:14
YP писал(а):
sasha-xxx писал(а):
_________________ Ни кто нас не поставит на колени-Мы лежали и будем лежать.
privet
Добавлено:
Пн, 22 Июл 2013 11:13
Что там по оплате на экзамен Директоров ? Мне сегодня сказали (оценщик, который поехал сдавать на Директоров), что 400грн за экзамен и 300 на какие-то юр.консультации, что это за консультации ?
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме