ШАНОВНІ ! - Я ВАМ ПОКАЗАВ, ЩО Я ЗНАЙШОВ В ЗАКОНОДАВСТВІ.
ВИ МЕНЕ СПИТАЙТЕ - ЦЕ НІСЕНІТНИЦЯ ? Я ПОГОДЖУСЬ - НІСЕНІТНИЦЯ.
АЛЕ ЦЕ УКРАЇНСЬКЕ ЗАКОНОДАВСТВО І МИ В НЬОМУ ЖИВЕМО. ЯК ? Я НЕ ЗНАЮ !
Добавлено спустя 1 минуту 27 секунд:
Серый писал(а):
Кофтик писал(а):
А як що наприклад акціїї випущені в материальній формі ? Бумажки деже легко перміщаються в просторі.
Ви мене вибачте, але якщо на бумажці написано, що громадянин Пупкін є власником пакету акцій ПАО "Роги і Копита" і цей громадянин Пупкін переїхав із одного нас. пункту в інший, то і з ним переїхав пакет акцій?
ШАНОВНІ ! - Я ВАМ ПОКАЗАВ, ЩО Я ЗНАЙШОВ В ЗАКОНОДАВСТВІ.
ВИ МЕНЕ СПИТАЙТЕ - ЦЕ НІСЕНІТНИЦЯ ? Я ПОГОДЖУСЬ - НІСЕНІТНИЦЯ.
АЛЕ ЦЕ УКРАЇНСЬКЕ ЗАКОНОДАВСТВО І МИ В НЬОМУ ЖИВЕМО. ЯК ? Я НЕ ЗНАЮ ! Я ЦІ ЗАКОНИ НЕ ПИСАВ!
Последний раз редактировалось: Кофтик (Чт, 20 Мар 2014 13:47), всего редактировалось 1 раз
Серый Оценщик футбола
Добавлено:
Чт, 20 Мар 2014 13:47
Кофтик писал(а):
ЯК ? Я НЕ ЗНАЮ !
А я знаю. Хріново живемо
Інша тема: по господарському кодексу ЦМК - обєкт нерухомості
_________________ Один раз сделаешь не подумав, сто раз подумав-не переделаешь
Olenka Оценщик
Добавлено:
Чт, 20 Мар 2014 14:23
Кофтик писал(а):
От будете десь на підвищенні - попитайте у лектора, що жвін Вам таке розказує ?
я была недавно, как то не пришел в голову такой вопрос, так что теперь Вы спросите
ЦМК -недвижимость, и снова мы оцениваем его в рамках 2 направления. Интересно, у нас нормативка пишется КАК? Если профильные термины, то как то же нужно первоисточники смотреть и приводить в соответствие друг другу.
Впрочем, это риторические вопросы.
Flexio
Добавлено:
Чт, 20 Мар 2014 14:49
Кофтик писал(а):
[
в принципі нотаріуси люді адекватні, як не як - юрісти, і погоджуються, що корпоративні права не попадають ні под нерухоме ні под рухоме майно і тому НО непотрібна (вже є опит). Але...
Що с тосується 231-ї, то не важливо хто Замовник, а важливо хто отримує дохід від передачі прав на Об'єкт оцінки. Якщо дохід отримує фізична особа, то варто задуматися, зайвий раз проконсольтуватися і пояснити Замовнику з якими ризиками і дибілізмами Української реальності він може зіткнутися. (Вибачте за брутальність)
Який нотаріус? Вже немає норми обов'язкового нотаріального посвідчення корп прав. Два місяці тому оцінював корп права фіз. особи для продажу юр. особі. Переоформили без нотаріуса.
Mfactor
Добавлено:
Чт, 20 Мар 2014 15:24
Короче, понятно, шо ничё не понятно...
Пока остался при своём мнении.
Всем спасибо за комментарии.
Кофтик
Добавлено:
Чт, 20 Мар 2014 16:13
Mfactor писал(а):
Короче, понятно, шо ничё не понятно...
Пока остался при своём мнении.
Всем спасибо за комментарии.
Та, що ж Вам не зрозуміло ?
З вірогідністю 99,9%, не підпадає Ваша оцінка під 231-у постанову .
Але є 0,1% що можете втрапити в халепу
Mfactor
Добавлено:
Чт, 20 Мар 2014 19:31
Кофтик писал(а):
Та, що ж Вам не зрозуміло ?
З вірогідністю 99,9%, не підпадає Ваша оцінка під 231-у постанову
Ну собственно это я и имел в виду.
Вячеслав
Добавлено:
Чт, 20 Мар 2014 20:13
Mfactor писал(а):
Хочу посоветоваться.
Юридическое лицо заказывает оценку своих акций.
Что значит "своих"-?. Акции принадлежат физлицам, физлицам платить налог, если будет отчуждение, физлица должны быть заказчиками.
Mfactor
Добавлено:
Чт, 20 Мар 2014 23:38
Вячеслав писал(а):
Что значит "своих"-?. Акции принадлежат физлицам, физлицам платить налог, если будет отчуждение, физлица должны быть заказчиками.
Они микроскопические миноритарии и просто не обладают информацией, необходимой для оценки. Они могут ее получить только в теории, на практике же такие миноритарии не могут получить вообще никакой информации.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме