Добавлено:
Вт, 06 Ноя 2012 18:17
Цитата:
Повідомлення
06 листопада 2012, 17:27
( Інформаційне управління )
Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення зміни до статті 8 Закону "Про рекламу" щодо встановлення заборони зазначення ціни товарів, робіт та послуг не в грошовій одиниці України"
Законом встановлюється, що інформація про ціни на товари, тарифи на послуги, наведені у рекламі, яка розміщується чи розповсюджується на території України, має зазначатися виключно у гривні.
ПРОЕКТ
Вноситься
Кабінетом Міністрів України
ЮМ. АЗАРОВ
“ ” 2012 р.
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про внесення зміни до статті 8 Закону
України “Про рекламу” щодо встановлення
заборони зазначення ціни товарів, робіт та
послуг не в грошовій одиниці України
1. Статтю 8 Закону України “Про рекламу” (Відомості Верховної Ради України, 2004 р., № 8, ст. 62; 2008 р., № 18, ст. 197; 2010 р., № 34, ст. 486; із змінами, внесеними Законом України від 12 січня 2012 року № 4316-VI) доповнити частиною восьмою такого змісту:
“8. Інформація про ціни на товари, тарифи на послуги, наведені у рекламі, яка розміщується чи розповсюджується на території України, зазначається виключно у гривні.”.
2. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.
Голова
Верховної Ради України
_________________ Знания - столь драгоценная вещь, что его не зазорно добывать из любого источника.
Путь, усыпанный цветами, никогда не приводит к славе.
yorsh
Добавлено:
Вт, 06 Ноя 2012 18:20
Адекватно, приемлемо, но ничего не даст.
Filin
Добавлено:
Вт, 06 Ноя 2012 19:58
хрень такая-то стоит 820000 грн. при курсе продажи 8,20 грн./за у.е. Цена зависит от курса на день продажи.... Так можно? Всё ж в гривнах указано...
_________________ РЕАЛЬНІСТЬ ІСНУЄ НЕЗАЛЕЖНО ВІД ВАС ДО ТИХ ПІР ПОКИ ВИ З ЦИМ ЗГОДНІ
Moderator3 Moderator
Добавлено:
Вт, 06 Ноя 2012 20:14
Filin писал(а):
хрень такая-то стоит 820000 грн. при курсе продажи 8,20 грн./за у.е. Цена зависит от курса на день продажи.... Так можно? Всё ж в гривнах указано...
Головне питання, заради чого це все? Що це змінить?
_________________ Я живу на своїй, Богом даній, землі!
Сергей_К
Добавлено:
Вт, 06 Ноя 2012 20:36
Moderator3 писал(а):
Головне питання, заради чого це все? Що це змінить?
Цитата:
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту Закону України “Про внесення зміни до статті 8
Закону України “Про рекламу” щодо встановлення заборони
зазначення ціни товарів, робіт та послуг не в грошовій
одиниці України”
1. Обґрунтування необхідності прийняття акта
Проект Закону України “Про внесення зміни до статті 8 Закону України ”Про рекламу” щодо встановлення заборони зазначення ціни товарів, робіт та послуг не в грошовій одиниці України” розроблено Міністерством фінансів України на виконання пункту 17.2 Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010—2014 роки “Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава”, затвердженого Указом Президента України від 12 березня 2012 року № 187/2012.
2. Мета і шляхи її досягнення
Законопроект спрямований на створення правових засад для обмеження використання на території України іноземної валюти як міри вартості з метою посилення стабільності національної валюти.
........................................................................................................................................................................................................................
10. Прогноз результатів
Прийняття проекту Закону України “Про внесення зміни до статті 8 Закону України “Про рекламу” щодо встановлення заборони зазначення ціни товарів, робіт та послуг не в грошовій одиниці України” сприяє посиленню стабільності національної валюти, і як наслідок, створенню умов для проведення ефективної грошово-кредитної політики та забезпеченню умов для економічного зростання.
_________________ Знания - столь драгоценная вещь, что его не зазорно добывать из любого источника.
zanoza Spammer
Добавлено:
Вт, 06 Ноя 2012 20:53
А! Гривну укрепляем эдаким способом!!!!
Lucenko Гость
Добавлено:
Ср, 07 Ноя 2012 08:22
к концу года по прогнозам фин.аналитиков +25-30%=10,50
Тидус
Добавлено:
Ср, 07 Ноя 2012 09:58
Ну они очень хотят чтобы люди забыли про доллар наивные.
savit
Добавлено:
Ср, 07 Ноя 2012 11:04
Я думаю, что это как раз правильное решение. Если мы не научимся любить свою гривну (как бы это странно не звучало) наша экономика никогда не выберется с кризиса.
_________________ все мы умные когда говорим, а вот когда делаем...
Akdam
Добавлено:
Ср, 07 Ноя 2012 17:29
savit писал(а):
Я думаю, что это как раз правильное решение. Если мы не научимся любить свою гривну (как бы это странно не звучало) наша экономика никогда не выберется с кризиса.
"любить гривну" надо заставлять не так. А сделать нормальные налоги, нормальную экономику и т.п. ( а не "покращення" с убийством всего и вся, и не в приказном порядке) Впрочем, что от "профессионалов" ожидать....то ли еще будет.....
_________________ Витя!-ЧАО!!!!
Lucenko Гость
Добавлено:
Ср, 07 Ноя 2012 17:32
+100
zanoza Spammer
Добавлено:
Ср, 07 Ноя 2012 22:35
Закон прийнято (06.11.2012)
VVG
Добавлено:
Пн, 12 Ноя 2012 00:12
savit писал(а):
Угу, я когда курить бросал тоже уговаривал себя: курение вредно и я не буду курить... Помогло!
ИМХО, здесь более тяжелый случай и одного само/внушения может не хватить.
_________________ Если твоя философия не приносят тебе пользы — выкинь ее.
Последний раз редактировалось: VVG (Пн, 12 Ноя 2012 11:20), всего редактировалось 1 раз
savit
Добавлено:
Пн, 12 Ноя 2012 10:47
ув.Akdam
поверьте, что я не ратую за
Akdam писал(а):
"покращення" с убийством всего и вся
но некоторые вещи для порядка нужно делать как раз в
Akdam писал(а):
приказном порядке
_________________ все мы умные когда говорим, а вот когда делаем...
Владимир Владимирович
Добавлено:
Пн, 12 Ноя 2012 10:54
нда, спасибо сделали смешно )))
savit писал(а):
любить свою гривну
Люблю родителей, семью, друзей, Родину.
Предполагаю, что некоторые любят деньги. Извращенцы )))
_________________ "Легендарный Севастополь, неприступный для врагов".
Lucenko Гость
Добавлено:
Пн, 12 Ноя 2012 11:33
ВВ +100
Сергей_К
Добавлено:
Чт, 29 Ноя 2012 13:36
Закон опубликовано: Голос України від 28.11.2012 № 226 и Урядовий кур'єр від 29.11.2012 № 220.
Akdam
Добавлено:
Чт, 29 Ноя 2012 15:47
savit писал(а):
ув.Akdam
поверьте, что я не ратую за
Akdam писал(а):
"покращення" с убийством всего и вся
но некоторые вещи для порядка нужно делать как раз в
Akdam писал(а):
приказном порядке
угу, как сделают в приказном порядке 200 фирм
_________________ Витя!-ЧАО!!!!
work
Добавлено:
Пт, 30 Ноя 2012 15:43
некоторые АН перешли на гривну.
СИМа
Добавлено:
Пт, 30 Ноя 2012 17:17
посмотрела рекламные объявления по продаже авто и квартир... 90% цен указано в грн., есть еще немного в дол.. Видимо, это старые объявления(например-4подачи оплачено).
_________________ "...чтобы побеждало зло, достаточно добрым людям ничего не делать". 100% - все зависит от нас, от нашей позиции и отношения к происходящему.
John Doe
Добавлено:
Пт, 30 Ноя 2012 18:13
СИМа писал(а):
посмотрела рекламные объявления по продаже авто и квартир... 90% цен указано в грн., есть еще немного в дол.. Видимо, это старые объявления(например-4подачи оплачено).
думаю физлицам нечего беспокоиться)
Закон о рекламе
Цитата:
Стаття 2. Сфера застосування Закону
1. Цей Закон регулює відносини, пов'язані з виробництвом,
розповсюдженням та споживанням реклами на території України.
2. Дія цього Закону не поширюється на відносини, пов'язані з
розповсюдженням інформації, обов'язковість розміщення та
оприлюднення якої визначено іншими законами України.
3. Дія цього Закону не поширюється на оголошення фізичних
осіб, не пов'язані з підприємницькою діяльністю.
Серый Оценщик футбола
Добавлено:
Пт, 30 Ноя 2012 18:18
Насильно милую не буду.
Если что-то насильно "популяризировать" и прививать любовь, то может получиться обратный эффект, причем последствия могут быть куда хуже, чем были до этого.
_________________ Один раз сделаешь не подумав, сто раз подумав-не переделаешь
СИМа
Добавлено:
Пт, 30 Ноя 2012 19:01
John Doe, не знаю как у Вас, но в нашем регионе печатаются в основном АН. Для физлиц объявка стоит 10-17грн, для АН-5грн.
_________________ "...чтобы побеждало зло, достаточно добрым людям ничего не делать". 100% - все зависит от нас, от нашей позиции и отношения к происходящему.
zanoza Spammer
Добавлено:
Пт, 30 Ноя 2012 19:22
work писал(а):
некоторые АН перешли на гривну.
и что это изменило? продажи стали осуществляться тоже за гривны? ага, счас.
work
Добавлено:
Пт, 30 Ноя 2012 20:04
zanoza, если анализировать законодательство РФ и принятый закон "Зміцнення валюти" нашими мозговитыми служители народу, лично я громко смеюсь от заложенного смысла в этот закон. Как бы не делали, любой дядя, которой перед продажей пройдет хотя бы по объявлениям все ровно будет считать в у.е. (в нашем случае $). Никто не станет производить расчеты с помощью нестабильной валюты. Ориентиром как был рубль США, так и останется.
Ряд объявлений я проанализировал. Просто перевели по курсу (относительно предыдущих)
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме