Возможен ли один отчёт по земле по трём госактам (один кадастровый номер)?
Собственники разные!
Прошу коллег высказать своё мнение!
Yourick
Добавлено:
Ср, 19 Дек 2012 19:23
что-то не понятно про один кадастр. номер в 3-х госактах...
а вообще, думаю, что
- нет ограничений на кол-во зем. участков в одном отчёте
- рекомендую на каждый участок отдельный "висновок" и "витяг із звіту"
_________________ "я не оценщик, я только учусь"
Mary
Добавлено:
Ср, 19 Дек 2012 23:36
А в каком месте законодательство запрещает делать отчет?
З А К О Н У К Р А Ї Н И Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень
Відмова в державній реєстрації прав та їх обтяжень з підстав, зазначених у пункті 4 частини першої цієї статті, не може здійснюватися у разі наявності помилки в Державному земельному кадастрі, яка виникла після перенесення інформації про земельні ділянки з Державного реєстру земель до Державного земельного кадастру (розташування в межах земельної ділянки частини іншої земельної ділянки; невідповідність меж земельної ділянки, вказаних у Державному реєстрі земель, її дійсним межам; невідповідність площі земельної ділянки, вказаної у Державному реєстрі земель, її дійсній площі у результаті зміни методів підрахунку (округлення); присвоєння декільком земельним ділянкам однакових кадастрових номерів)"
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1952-15/print1330280783883601
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме