Шукаю надійного провайдера інтернету в Києві. Важливо, щоб інтернет був стабільним, швидким, а також щоб були вигідні тарифи. Можливо, хтось користується перевіреним провайдером і може порекомендувати? Буду вдячна за поради!
Pypik
Добавлено:
Чт, 09 Янв 2025 14:55
Я також нещодавно шукала надійного Інтернет провайдера в Києві https://ipnet.ua/ Ось тепер можу порекомендувати IPnet. Вони використовують сучасну технологію GPON, яка забезпечує стабільний і швидкий інтернет, навіть у години пік, і навіть за відсутності електроенергії. А для мене важливо було, щоб з'єднання не переривалося, та швидкість була високою. До того ж, у них є різні тарифи, які можна підібрати залежно від потреб, і ціни на послуги дуже вигідні. Технічна підтримка працює оперативно, тому я завжди можу розраховувати на допомогу. Якщо ви шукаєте перевіреного провайдера, то IPnet точно вартий уваги.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме