Тут така справа, панове... В нас свято на носі, потрібно починати готуватись.
З досвіду минулих років необхідно кожному спланувати свою роботу таким чином, щоб зустрітися всім разом, у теплому родинному колі друзів та колег.
27 жовтня припадає на вівторок, тобто автоматично переноситься на найближчі вихідні, а це 1, 2 листопада. Пропоную почати реєстрацію та висловлюватись активненько стосовно місця проведення та своїх побажань.
З огляду на минулі свята грошей потрібно десь 300грн/оцінювача, але все подорожчало, тож може буде і більше.
Моя пропозиція наступна: всі ми з руками та, хай йому грець, з розумними головами , і неаби як вміємо рахувати, принаймі, в нас є папери це підтверджуючі . Отже, моя пропозиція - оренда подобово приватного будинку, маринування мяса, шашлики, рибка і т.і., відпочинок для самих себе . За такого варіанту всі гості мають дах над головою, гарну вечерю, брют з ранку , та чудовий настрій. Автомобілісти - місце для паркування.
Як завжди цікаво послухати ваші, колеги, пропозиції.
Hard_Pragmatic
Добавлено:
Ср, 24 Сен 2008 20:40
я за!
за аренду земельных улучшений
_________________ "Все перемены, в натуре случающиеся, такого суть состояния, что сколько чего у одного тела отнимется, столько присовокупится к другому" М.Ломоносов
Андрей
Добавлено:
Чт, 25 Сен 2008 10:53
я тож!
КовАл Завсегдатай
Добавлено:
Чт, 25 Сен 2008 11:15
И я ЗА!!!
Hard_Pragmatic
Добавлено:
Чт, 25 Сен 2008 11:54
КовАл писал(а):
И я ЗА!!!
ну ну, у меня уже тови грамоты за два последних года лежат... сохнут
_________________ "Все перемены, в натуре случающиеся, такого суть состояния, что сколько чего у одного тела отнимется, столько присовокупится к другому" М.Ломоносов
КовАл Завсегдатай
Добавлено:
Чт, 25 Сен 2008 12:01
ну... тогда я не сам приеду... а с двумя... литрами
З.Ы. А грамота, кажись, одна должна быть
Filin
Добавлено:
Чт, 25 Сен 2008 12:01
Я за оренду приватного будинку, маринування мяса, шашликів, рибки і т.і., дах над головою, гарну вечерю, брют з ранку , та чудовий настрій. БУДИНОК ПОТРІБЕН ВЕЛИКИЙ...
_________________ РЕАЛЬНІСТЬ ІСНУЄ НЕЗАЛЕЖНО ВІД ВАС ДО ТИХ ПІР ПОКИ ВИ З ЦИМ ЗГОДНІ
Olenka Оценщик
Добавлено:
Чт, 25 Сен 2008 15:04
Filin писал(а):
Я за оренду приватного будинку, маринування мяса, шашликів, рибки і т.і., дах над головою, гарну вечерю, брют з ранку , та чудовий настрій. БУДИНОК ПОТРІБЕН ВЕЛИКИЙ...
Будинок потрібен великий, тому що Полтавська область є великою та заселеною дуже гарними оцінювачами, що збираються приїхати у місто Київ на власне свято
Если получится, а я буду стараться - ЗА!
zanoza Spammer
Добавлено:
Пт, 26 Сен 2008 07:29
я гадаю, що свято треба переносити поближче - на початок жовтня, до бабиного лiта. а то под дждем херовые шашлыки получаются - а вспомните, всегда на день оценщика какая-то морось и серость.
а так я за будиночок. такий невеличкий особнячок поверхи на три
skiff Неформальный лидер
Добавлено:
Пт, 26 Сен 2008 12:28
Не проблемма : Ув.Модератор, сделайте голосовалочку,пжлста, мысля дельная, и я думаю, если мы отпразднуем трошки раньше, профессию нашу не запретят ! Я за, собственно, любое здравое решение.
И еще, ребята!!! Подключайтесь активнее, не надо думать, что это событие за горами, оно рядом, и оглянуться не успеем; не надо пугаться новых знакомств воочию, мы все не без недостатков, но и достоинств у каждого тоже, уверен, масса. Да и встречи всегда проходят очень интересно, с шутками-прибаутками, награждениями, щедрым столом, с песнями ( а памятаймо, що найспівуча нація в світі! ). Давайте знакомиться ближе.
_________________ Рабів до раю не пускають! Богу - душа, життя - Україні, честь - для себе!
Hard_Pragmatic
Добавлено:
Пт, 26 Сен 2008 13:12
skiff писал(а):
Не проблемма : Ув.Модератор, сделайте голосовалочку,пжлста
дык а чё в голосовалку засунуть?
zanoza Spammer
Добавлено:
Пт, 26 Сен 2008 14:11
ну дату на когда отмечание назначить
Filin
Добавлено:
Пт, 26 Сен 2008 14:33
Будиночок орендувати треба на 1 добу. Наприклад з 04.10.08 12:00 до 05.10.08 12:00... Погода кажуть буде тепла...
_________________ РЕАЛЬНІСТЬ ІСНУЄ НЕЗАЛЕЖНО ВІД ВАС ДО ТИХ ПІР ПОКИ ВИ З ЦИМ ЗГОДНІ
Hard_Pragmatic
Добавлено:
Пт, 26 Сен 2008 14:35
zanoza писал(а):
ну дату на когда отмечание назначить
вы шо издиваетеся?!
какую дату?
Matilda
Добавлено:
Пт, 26 Сен 2008 14:36
я за конец октября. патамушо прилетаю только 29-го октября. ой и вообще, что мне снег что мне зной что мне дождик проливной когда мои друзья в пивной.меня например погодой не испугаешь.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме