Ми робили анонімні. Та й як може екзаменаційна комісія перевірити? У додатках замальовували всі дані.
_________________ - А Польза - она кто?
- А Польза - это Польза! (с) "Стиляги"
Луиза
Добавлено:
Вт, 09 Июл 2013 08:35
Может кто-то помочь и скинуть программу стажировки 2012 года по спец. 1.1, 1.3...при переезде я ее утеряла, а сейчас нужно делать календарный план и т.д., а начать не с чего... может у кого есть примеры подготовки документов по стажировки...буду очень признательна...
Студент1
Добавлено:
Ср, 10 Июл 2013 13:11
Луиза писал(а):
Может кто-то помочь и скинуть программу стажировки 2012 года по спец. 1.1, 1.3...при переезде я ее утеряла, а сейчас нужно делать календарный план и т.д., а начать не с чего... может у кого есть примеры подготовки документов по стажировки...буду очень признательна...
доброго дня Луіза. Мені після курсів дали лише програму навчального курсу із базової підготовки оцінювачів за напрямками 1.1, 1.2, 1.3,1.7 і так далі, якщо це те що вам потрібно можу відсканувати і вислати на е-мейл. ви теж готуєтесь до іспитів?
Добавлено спустя 7 минут 38 секунд:
Всім привіт. Допоможіть можливо у когось залишились календарний план стажування , звіт про виконання програми календарного плану, рекомендація здя зразка, хто пережив ці страхи перед здачею іспитів на собі, той мене зрозуміє як важко щось нове видумувати ... буду вдячний за будь-який зразок..
Moderator11 Moderator
Добавлено:
Ср, 10 Июл 2013 16:18
!
Moderator11:
Студенты, желающие стать оценщиками, учимся искать.
Смотрим сначала тут,если не находим, спрашиваем.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме