Список форумов < О К Н О > Форум Клуба оценщиков
  Форум  •  Правила форума  •  Пользователи  •   FAQ  •  Поиск •   Календарь •   Регистрация  •   Профиль  •   Войти и проверить личные сообщения  •   Вход
 Незавершенка под демонтаж или полезность бесполезного Следующая тема
Предыдущая тема

Версия для печати
Автор Сообщение
Anni

СообщениеДобавлено: Пт, 12 Июл 2013 22:15 Ответить с цитатойВернуться к началу

Yourick писал(а):

так надо определиться с НЕВ - отсюда и выбор

+100%
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
romalex

СообщениеДобавлено: Сб, 13 Июл 2013 07:31 Ответить с цитатойВернуться к началу

Задача на оценку - определение стоимости ликвидации объекта (определено заказчиком).
НЭИ условно свободного земельного участка под объектом - под размещение объекта производственного назначения.
Цель оценки - принудительная продажа в процедуре ликвидации.
Объект специализированного назначения, скажем - котельная
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
K_BM

СообщениеДобавлено: Сб, 13 Июл 2013 10:51 Ответить с цитатойВернуться к началу

РУДЖ

Ви чому нервуєте? Цей стиль розмови запропонували Ви, я використовував Вашу конструкцію речень. Не сподобалось? Вот воно як. Вас просто попросили посилання на джерело, Юта надала інформацію, все, Ви вже могли б демагогію не розводити.
Відповіді передбачені, але щоб так прогнозовано. Перші питання у Вас визвали агресію і це недивно. Хотіли компенсуватись на третьому, яке було просте і сформульовано так, що прогнозовано Ви сприйняли бажане за дійсне, відносно мене і почали «мутити» з МСО2007. Достатньо було навести п.14 НСО №1. Є два типи студентів. Один якщо не знає, опустить голову, скаже: «Не знаю» і отримує «2». А другий, діловий, комунікабельний, коли не знає, починає щось "мутити": « А якщо з цього боку підійти, а якщо так – тоді так…», - по суті «0», але на «3» наговорить. Відповідно, більше чим «3+», в даному випадку, Вам не поставлю.

Про корівники. При чому тип проекту, коли розмова йшла про інше, а корівник виступив як приклад, можна було би сказати: будинок тваринників, дорога з плит перекриття, кормоцех, А то: номер проЕкту, які слова знаєте. Ще скажіть, що техпаспорти обов'язково повинні бути – ногами будите міряти. Хоча б, що таке паракрок і чому він дорівнює знаєте? Відповім для розрядки – 1,5 м, від цього і пішла миля, римські легіони так міряли відстань. Ну про тисячну і пов'язану з цим аксіому геометрії не питаю – знаєте, як за допомогою пальця виміряти відстань або висоту. Правда, Ви і про стандартний крок (проліт) колон знаєте, а то почнете зараз в «захльоб» розповідати і нові технології згадаєте, лазерні далекоміри, ПЗ під «Айпад»…..

Не для дискусії. А стакани, без фундаментів, саме для 4-х рядних і застосовують з «ключками» РПС12-(1Cool (те що ви назвали «розбірні колони») і вони під розбирання йдуть мало: перероблюють під склади або реконструюють. А у 2-х рядних переважно фундамент є – це відносно корівника ВРХ, а то зараз на проЕкти свинарників переключитесь.

Про бухгалтера. Вчимо матчастину, читаючи, як Ви назвали, «брєд» інструкції і накази мінфіну, де написаний «брєд» про послідовність постановки на баланс утилізованих основних засобів в т.ч. і 1 групи. Не можу зрозуміти Ви свідомо опустили про процедуру оцінки справедливої вартості утілю після проведення всіх процедур сертифікації, перевірок? Уважний Ви наш.

Вот так. І як казав дід Панас: «Така у нас … малята вийшла». І потрібно мені було у Вас щось попросити? Краще з мудрим втрати чим щось з дурнем знайти. Нічого особистого, суто народне прислів'я.

Все. Можете щось там сказати наостаннє, тільки заради Бога думайте, що пишете. Я відносно того, щоб в дискусіях будь-яким чином згадувати рідних, цей нюанс я опустив. В даному випадку тут напрошується сюжет з героєм Галустяна – Бородачем (відмічу, пишу Вашими словами):

«І що мені з Вами робити»?
rudge писал(а):
... понять и простить ...

Перейти:   

Следующая тема
Предыдущая тема