Список форумов < О К Н О > Форум Клуба оценщиков
  Форум  •  Правила форума  •  Пользователи  •   FAQ  •  Поиск •   Календарь •   Регистрация  •   Профиль  •   Войти и проверить личные сообщения  •   Вход
 Тепловози Следующая тема
Предыдущая тема

Версия для печати
Автор Сообщение
Miroslav

СообщениеДобавлено: Пн, 20 Янв 2025 21:18 Ответить с цитатойВернуться к началу

Маю велике питання до тих, хто добре розбирається у залізничній техніці та ринку транспорту. Я шукаю можливість придбати тепловоз ТГМ23 для потреб своєї компанії. Чи є якісь компанії або організації, які пропонують цей вид техніки на продаж? Зазначу, що для нас важливі як технічні характеристики тепловоза, так і наявність на ринку запасних частин і можливість обслуговування.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Rubashova

СообщениеДобавлено: Вт, 21 Янв 2025 20:37 Ответить с цитатойВернуться к началу

Я бачу, що ти маєш намір придбати тепловоз і хочеш знайти перевіреного постачальника, який зможе забезпечити тебе не тільки технікою, а й сервісним обслуговуванням. Я рекомендую звернути увагу на компанію Carlsberg Ukraine. Вони нещодавно додали тепловоз ТГМ23 до свого асортименту, і на їхньому сайті ти знайдеш всі технічні характеристики, що потрібні для прийняття рішення. Вони продають техніку на вигідних умовах, а також мають на своєму сайті інформацію щодо обслуговування та запасних частин. Вони вже давно працюють у цій галузі, і їхній досвід може бути корисним для тебе. Тут ти знайдеш все, що потрібно для того, щоб прийняти правильне рішення.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение

Перейти:   

Следующая тема
Предыдущая тема