Список форумов < О К Н О > Форум Клуба оценщиков
  Форум  •  Правила форума  •  Пользователи  •   FAQ  •  Поиск •   Календарь •   Регистрация  •   Профиль  •   Войти и проверить личные сообщения  •   Вход
 Благодійність Следующая тема
Предыдущая тема

Версия для печати
Автор Сообщение
Miroslav

СообщениеДобавлено: Пн, 17 Фев 2025 23:29 Ответить с цитатойВернуться к началу

Мене цікавить питання благодійності в Україні. Я чув, що багато людей в нашій країні активно займаються благодійністю, але чи є організації, які об'єднують людей для допомоги нужденним або для підтримки різних ініціатив? Як можна долучитися до такого виду діяльності, якщо я хочу допомагати, але не знаю з чого почати? Які проекти або акції підтримуються в Україні, і як можна зробити свою допомогу максимально ефективною? Можливо, є якісь конкретні платформи або події, де можна дізнатися більше?
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Rubashova

СообщениеДобавлено: Пн, 17 Фев 2025 23:32 Ответить с цитатойВернуться к началу

Привіт! Так, в Україні є багато благодійних організацій і ініціатив, які активно працюють над підтримкою різних соціальних груп і проблем. Одна з таких акцій — це проект Щедрий вівторок https://givingtuesday.ua/ , який об'єднує людей по всій країні в день, коли кожен може зробити свій внесок у допомогу тим, хто цього потребує. Щедрий вівторок — це частина глобальної руху Giving Tuesday, і в Україні ця ініціатива має величезну популярність. У цей день багато людей та компаній долучаються до різних акцій: донорства, збору коштів або ресурсів для благодійних фондів, а також волонтерства. Якщо ви хочете стати частиною цієї благодійної справи, раджу звернути увагу на сайт givingtuesday.ua — там можна знайти багато корисної інформації про те, як долучитися до Щедрого вівторка і як саме ваша допомога може змінити чиєсь життя на краще. Це чудова можливість зробити добру справу і стати частиною великої спільноти людей, що допомагають!
Посмотреть профильОтправить личное сообщение

Перейти:   

Следующая тема
Предыдущая тема