Привіт! Порадьте якісну вакцину для котика, будь ласка. Я хочу, щоб мій улюбленець був на 100% захищений від основних захворювань, тому шукаю перевірені та безпечні варіанти. Ветеринар сказав, що потрібно вибрати вакцину, яка покриває всі основні інфекції, тому буду вдячний за поради щодо найкращих варіантів. Можливо, у вас є досвід з певними марками чи типами вакцин, які добре зарекомендували себе?
Raptor
Добавлено:
Пт, 14 Мар 2025 10:37
Взагалі, вибір таких препаратів, як вакцини, дуже великий. Вам краще в таких питаннях консультуватися з ветеринаром, оскільки вони можуть порадити найбільш підходящий варіант для вашої тварини залежно від її стану здоров'я та потреб. Особисто для нас радили BioVeta Biofel https://www.zooapteka.kiev.ua/ua/bioveta-biofel-pchr-vakcina , яку я купив в магазині Рудий кіт. Ця вакцина допомагає захистити кішку від небезпечних інфекційних захворювань.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме