Всім привіт! Останнім часом задумався, що курю якусь повну нісенітницю, і хочу спробувати щось дійсно якісне, можливо ваговий тютюн. Але взагалі не шарю, з чого починати. Цікавлять не тільки смаки, а й як визначити, що тютюн хороший, як відрізнити неякісний, бо на базарах що попало втюхують. Хтось вже має досвід? Щоб і аромат був норм, і горло не дерло.
Miroslav
Добавлено:
Вт, 13 Май 2025 00:01
Ваговий тютюн — це справді цікава альтернатива фасованим варіантам, але тут головне розуміти кілька речей. Звертай увагу на вологість: надто сухий швидко згорає, а перезволожений — тліє нерівномірно. Колір листа також важливий, занадто темний може свідчити про надмірну ферментацію або старість. Краще обирати щось нейтральніше на вигляд, але з виразним ароматом — такий тютюн при палінні розкривається м’яко. Добре, коли присутня легка природна терпкість без хімічних присмаків.
Rubashova
Добавлено:
Вт, 13 Май 2025 00:02
Я собі теж шукав нормальний тютюн, бо задовбали ті з магазину — або нудні, або по горлу б’ють. Головне — нюхай! Якщо пахне чимось солодким, штучним, як цукерка — то це не твій варіант. Нормальний тютюн має пахнути так, ніби ти десь в полі, де сушать листя. Ще дивися, щоб він не був весь один колір — природний тютюн має різні відтінки. Добре, коли він трохи "маслянистий" на дотик, тоді і горить рівніше, і смак крутіший. Не женись за найсильнішим — краще м’який, але з характером.
Miroslav
Добавлено:
Вт, 13 Май 2025 00:04
Коли вже вирішиш серйозно підійти до вибору, раджу не шукати наосліп. Можу від себе порадити перевірений ресурс — магазин Світ тютюну. В них завжди свіжий, справжній ваговий тютюн з гірчинкою https://svit-tyutyunu.com.ua/tyutyun_kuba_1kg/ , і що важливо — є багато варіантів на кілограм, зокрема чудові сорти з гірчинкою, які не лише не набридають, а з часом навіть розкриваються по-новому. Я, наприклад, люблю саме такий — з легкою терпкістю, без солодкавого післясмаку. Замовляв з цього магазину не раз — швидка доставка, гарно упаковано, і можна вибрати потрібну міцність.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме