Хочу поїхати за кордон автобусом, але ніяк не можу визначитись з транспортною компанією. Зараз стільки різних варіантів, і кожна обіцяє золоті гори — швидко, дешево, з комфортом і ще й кава безкоштовна. Але ж розумієте, коли читаєш відгуки, то одна половина каже: супер!, а інша — ніколи більше!. Може, у когось є реально класний досвід міжнародних перевезень автобусом? Поділіться, будь ласка, як обирали компанію, на що звертати увагу і, якщо не секрет, яку саме рекомендуєте?
Последний раз редактировалось: Rubashova (Чт, 22 Май 2025 15:34), всего редактировалось 1 раз
Miroslav
Добавлено:
Чт, 22 Май 2025 13:55
З мого досвіду можу порадити перевірену компанію – AL-TRANS https://al-trans.com.ua/ . Це одна з небагатьох фірм, які спеціалізуються саме на міжнародних перевезеннях автобусом і роблять це якісно. Я подорожував з ними тричі: до Варшави, Кракова та Вроцлава. Усі рейси були чітко за графіком, автобуси – сучасні, зручні, з кондиціонером, Wi-Fi та розетками. Водії – ввічливі й досвідчені, на зупинках все пояснювали, допомагали з багажем. Крім того, ціни в них адекватні, і завжди є можливість забронювати місце онлайн. Найважливіше – я ніколи не мав проблем із безпекою чи документами під час перетину кордону. Раджу звернутись до них, особливо якщо їдеш вперше – з ними справді спокійно.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме