Список форумов < О К Н О > Форум Клуба оценщиков
  Форум  •  Правила форума  •  Пользователи  •   FAQ  •  Поиск •   Календарь •   Регистрация  •   Профиль  •   Войти и проверить личные сообщения  •   Вход
 АНТИмайданчик Следующая тема
Предыдущая тема

Версия для печати
Начать новую темуОтветить на тему
Автор Сообщение
libmet



Сообщения: 87

СообщениеДобавлено: Пт, 16 Ноя 2018 22:25 Ответить с цитатойВернуться к началу

Я вообще неправильно написал, в вышеуказанных мной пунктах (во всех трех), а также в п.12 Закону "Про оцінку..." (Звіт підписується оцінювачами, які безпосередньо проводили оцінку майна, і скріплюється підписом керівника суб'єкта оціночної діяльності) слово "печаткою" убрано. Привели в соответствие, чтоб не было коллизии
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
privet



Сообщения: 1241

СообщениеДобавлено: Сб, 17 Ноя 2018 09:33 Ответить с цитатойВернуться к началу

libmet, все верно сделали. Просто у некоторых товарищей влажные фантазии на счет печати и ее всемогущественной защиты от поделки.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
555



Сообщения: 135
Откуда: Odessa
СообщениеДобавлено: Пн, 19 Ноя 2018 11:41 Ответить с цитатойВернуться к началу

Зашел узнать что там с борьбой оценщиков против "майданчиков" и их крыш, а тут печати обсуждают. От оно как...

_________________
"От дурных мер, принимаемых правительством, есть спасение: дурное исполнение." П.А. Вяземский
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеICQ Number
Юрий Александрович



Сообщения: 114
Откуда: Донецк
СообщениеДобавлено: Пн, 19 Ноя 2018 13:15 Ответить с цитатойВернуться к началу

555 писал(а):
Зашел узнать что там с борьбой оценщиков против "майданчиков" и их крыш, а тут печати обсуждают. От оно как...


Добавлено спустя 34 секунды:

Да, а всё-таки интересно на какой стадии всё?

_________________
Не осуждайте и не будете осуждены...
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mail
Александр_777



Сообщения: 540
Откуда: Киев
СообщениеДобавлено: Пн, 19 Ноя 2018 13:25 Ответить с цитатойВернуться к началу

Имхо, ничего не изменится. До выборов так точно. А там и вторые (парламентские). Так что вряд ли. Полномочий правительства (кто бы там чего не заявлял) для отмены площадок недостаточно. НАБУ, антимонопольному и прочим как-то далеко до наших проблем.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Юрий Александрович



Сообщения: 114
Откуда: Донецк
СообщениеДобавлено: Пн, 19 Ноя 2018 19:18 Ответить с цитатойВернуться к началу

Я, думаю, не в этом дело...просто всех ВСЁ устраивает!!!

_________________
Не осуждайте и не будете осуждены...
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mail
Александр_777



Сообщения: 540
Откуда: Киев
СообщениеДобавлено: Вт, 20 Ноя 2018 13:39 Ответить с цитатойВернуться к началу

Юрий Александрович писал(а):
Я, думаю, не в этом дело...просто всех ВСЁ устраивает!!!

Отож... Хотя точнее сказать "пипл схавал" Confused
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Андрій



Сообщения: 194
Откуда: Lemberg
СообщениеДобавлено: Ср, 21 Ноя 2018 16:36 Ответить с цитатойВернуться к началу

підніму тему постом Агії Загребельської
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1112683942226076&id=100004534422805
в неї дуже цікава пропозиція/запитання в кінці посту Smile
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Vicdom



Сообщения: 446
Откуда: Киев
СообщениеДобавлено: Чт, 22 Ноя 2018 11:53 Ответить с цитатойВернуться к началу

Юрий Александрович писал(а):
555 писал(а):
Зашел узнать что там с борьбой оценщиков против "майданчиков" и их крыш, а тут печати обсуждают. От оно как...


Добавлено спустя 34 секунды:

Да, а всё-таки интересно на какой стадии всё?



Все идет по плану:

1. Анонсированное антимонопольным комитетом рассмотрение вопроса площадок на 15.11.2018 было почему-то не включено в повестку дня председателем АМК.
2. Включено в повестку дня АМК этот вопрос на сегодня - 22.11.2018
3. Вчера кабинет министров рассматривал вопрос - изменения/виключення в постановлении №358 - (питання безоплатного та безперешкодного доступу оцінювачам та нотаріусам до реєстру). Так что для рассмотрения в АМК сегодня уже все готово.

Вывод: сегодня АМК примет что-то не смертельное для площадок.

Занавес

P.S. Учитывая, что сегодня парламент попытается принять бюджет, то голоса "воли народа" становятся золотыми. Такой мелочью как схемой в оценке можно пренебречь.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Александр_А



Сообщения: 177

СообщениеДобавлено: Чт, 22 Ноя 2018 12:12 Ответить с цитатойВернуться к началу

на офіційному порталі КМУ відсутня будь-яка інформація по внесенні змін до 358.
але Кубів доповідав по цьому питанню. в кого є знайомі міністри, нехай позвонить і спитає про що говорив Кубів.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
rozon



Сообщения: 233

СообщениеДобавлено: Чт, 22 Ноя 2018 18:30 Ответить с цитатойВернуться к началу

22.11.2018 ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ) http://www.amc.gov.ua/amku/control/main/uk/publish/article/145637?fbclid=IwAR3gkmA6ey5l6kmIjX18J3RoiUYpx5N8-xu0zbkjWv1rpATFUXIOZrh7bhs
Цитата:
Схвалено пропозиції до Кабінету Міністрів України щодо вирішення проблемних питань, пов’язаних із створенням, функціонуванням та впровадженням Єдиної бази даних звітів про оцінку та підключенням до неї електронних майданчиків.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1113505645477239&id=100004534422805
Оцінка для цілей оподаткування.

За результатом перевірки порядків створення, впровадження та функціонування Єдиної бази даних звітів про оцінку на засіданні Комітету 22.11.2018 схвалено рішення про надання Уряду пропозицій, спрямованих на вирішення встановлених проблемних питань, які існують в тому числі у зв’язку з нормативною неврегульованістю окремих аспектів підключення до бази та функціонування електронних майданчиків, наступного змісту:

I. Розглянути питання щодо доцільності/недоцільність внесення інформації зі звітів про оцінку до єдиної бази даних звітів про оцінку суб’єктами оціночної діяльності через приватні авторизовані електронні майданчики (а не напряму до єдиної бази) з урахуванням інформації, зазначеної в цьому листі.

У випадку якщо за результатом буде прийнято рішення щодо недоцільності внесення інформації зі звітів про оцінку до єдиної бази даних звітів про оцінку суб’єктами оціночної діяльності через авторизовані електронні майданчики, пропонуємо надати доручення відповідним органам виконавчої влади розробити та подати для схвалення у встановленому законодавством порядку проект Закону щодо внесення змін у статтю 172 ПК України.

II. У випадку якщо за результатом буде прийнято рішення щодо доцільності внесення інформації зі звітів про оцінку до єдиної бази даних звітів про оцінку суб’єктами оціночної діяльності через авторизовані електронні майданчики, або до внесення відповідних змін до статті 172 ПК України, зазначених у попередньому абзаці, пропонуємо:

1. Надати доручення Фонду державного майна України та/або іншим зацікавленим органам влади визначити на рівні підзаконних актів та/або доопрацювати проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2014 р. № 358» в частині порядку внесення інформації зі звітів про оцінку до єдиної бази даних звітів про оцінку суб’єктами оціночної діяльності через авторизовані електронні майданчики з урахуванням інформації, зазначеної в цьому листі, в тому числі, але не обмежуючись:

1.1. платність/безоплатність такого внесення;

1.2. суб’єкта – платника за таке внесення (СОД, оцінювачі, фізичні особи покупці чи продавці нерухомості, Фонд тощо);

1.3. суб’єкта – отримувача коштів за таке внесення (авторизовані електронні майданчики, Фонд, тощо);

1.4. порядок розподілу отриманих коштів за таке внесення між адміністратором, держателем Єдиної бази, Майданчиками тощо;

1.5. порядок оплати за таке внесення (чи підлягає оплаті внесення інформації, якщо за результатом Звіт не було зареєстровано тощо);

1.6. верхню межу вартості такого внесення, у разі його платності.

2. З метою недопущення отримання авторизованими електронними майданчиками, що поєднують свої функції з СОД, пов’язані трудовими відносинами з оцінювачами та/або відносинами контролю з СОД, переваг у порівнянні з іншими оцінювачами та/або СОД, що може призводити до спотворення та/або усунення конкуренції, визначити на рівні підзаконних актів Уряду заборону такого поєднання/суміщення.

III. Визначити на рівні підзаконних актів Уряду порядок перевірки нотаріусами реєстрації звіту про оцінку в Єдиній базі та доступу до Єдиної бази, в тому числі, але не обмежуючись в частині забезпечення можливості такого доступу та перевірки без залучення авторизованих електронних майданчиків.

IV. Доручити Фонду державного майна України доопрацювати модуль електронного визначення оціночної вартості з урахуванням інформації, що зазначена в цьому листі, та зауважень/пропозицій, що надходять від користувачів модуля.

Розглянути питання щодо доцільності та можливості розширення переліку інформації з Єдиної бази, що є відкритою та доступною для перегляду необмеженій кількості користувачів, з урахуванням інформації, зазначеної в цьому листі, та зауважень/пропозицій, що надходять від користувачів Єдиної бази.


https://www.facebook.com/profile.php?id=100011112463696&__tn__=C-R&eid=ARCOaO10m7XrUErZnENV5QOUjA47ReMMo2W4Fj64rQ7Ah9X5PxZc0ak3CT_rtCNd-mcH46PmZt9rbPML&hc_ref=ARRI-IcWd4DCUN9mVT2AmqoVJ-V1g2pg4LbgAYWHScyjDqYIbMEQJrPNuoDd7clTorM&fref=nf&__xts__[0]=68.ARDclRtOHfco1CL-pTy1kUXtEUdkBMAQF9Ty3acE68WBsX9H7Ua-uyAe7drXejpFnX5ItB4BWm7jhmQkHWcr5aPrzgbcoPmKpoB9SypF_VONxiROmAnq6hk81LfXH7shD3UsF5gwa0Uz-sNBVpL_AQf5MDejxkKhTd15ojtdcDjvTnINAMpFG30xGk2H83gPUNGTSVJY5NCE_Udm
Цитата:
Юрий Николов
59 мин. ·
Я своими ушами на заседании комитета слышал, что глава #АМКУ Юрий Терентьев назвал «плохой» схему с прокладками на доступе к базе оценок, как-будто не он лично задинамил рассмотрение вопроса неделю назад, что и позволило кувшинным рылам из ФДМУ втащить схему на Кабмин. Впрочем у правительства ещё есть возможность исправить какашку, ибо постановка принята с опцией «доопрацювання». поэтому тегаю Разом проти корупції и Михайло Серебряков (Muhaylo Serebryakov) - в принятых АМКУ предложениях правительству масса указаний на схематоз.
Барабанная дробь... В худших традициях Антоши Яценко доступ госреестру оказался запатентован!

_________________
ВРЯТУЙ ЕКОНОМІКУ - ПОМРИ ДО ПЕНСІЇ
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Grey Horse



Сообщения: 5937
Откуда: Центральное Правобережье
СообщениеДобавлено: Пт, 23 Ноя 2018 12:47 Ответить с цитатойВернуться к началу

Да...
"Хреновато тут у вас. И ревматизма, видать, хватает".
(С) Л. Куравлев

Столько обсуждений, столько идей, столько возмущения...
Но рубль за сто даю, что никто из здешних активистов и возмущенных вчера до АМКУ не добрался.
В особенности - киевляне.
Все заняты, все при своих делах и с попкорном.

Кроме Симоновой Л.Н., которой, понятно, здесь переливать из пустого в порожнее некогда и ни к чему.

Простейшая, казалось бы, возможность в чем-то поучаствовать самостоятельно, простеньком и не требующем особого интеллектуального напряжения.
Но нет.

В общем, реально здесь Форум ОКНО, в этом месте... накрылся медным тазом.
Что ж, не будем тревожить прах.

_________________
Две тени врезались в пространство. Путь открыт.
И вечность искрами летит из-под копыт...
(С) Шарль Бодлер
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Юрий Андрусенко



Сообщения: 912
Откуда: Херсон
СообщениеДобавлено: Пт, 23 Ноя 2018 14:34 Ответить с цитатойВернуться к началу

Grey Horse
+1
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mail
GЛариса



Сообщения: 176

СообщениеДобавлено: Пт, 23 Ноя 2018 15:10 Ответить с цитатойВернуться к началу

АМК дал добро схеме с рекомендациями сгладить углы.
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mail
Olexander



Сообщения: 187
Откуда: Lviv
СообщениеДобавлено: Пн, 26 Ноя 2018 14:29 Ответить с цитатойВернуться к началу

Добрый день!
Майданчик жгет!!!

6. Назва звіту про оцінку майна
Звіт про об’єкт житлової нерухомості - 2-х кімнатна квартира
7. Об’єкт оцінки
79000, ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСТЬ, ЛЬВІВ, р. ГАЛИЦЬКИЙ, вул. Руданського, буд. 1, кв. 3
8. Дата оцінки
26.11.2018
9. Оціночна вартість, визначена суб’єктом оціночної діяльності, тис. грн
2265.36
10. Результат електронного визначення оціночної вартості, проведений модулем Єдиної бази об’єкта оцінки (величина індикатора за 1 кв. м), тис. грн
48.7468
11. Дата проведення перевірки оціночної вартості Модулем Єдиної бази
26.11.2018
12. Вид об’єкта оцінки*
об’єкт житлової нерухомості (квартира в будинку малоповерхового житлового будівництва)
13. Площа об’єкта оцінки, кв. м
77.4

Добавлено спустя 50 секунд:

48747 грн. за 1 кв.м.

Добавлено спустя 2 минуты 7 секунд:

Це комуналка в центрі міста, в непридатному для проживання стані!!!

_________________
Respect!!!
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mailПосетить сайт автораICQ Number
Показать сообщения:      
Начать новую темуОтветить на тему


 Перейти:   



Следующая тема
Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме
Вы не можете скачивать файлы в этом форуме