Список форумов < О К Н О > Форум Клуба оценщиков
  Форум  •  Правила форума  •  Пользователи  •   FAQ  •  Поиск •   Календарь •   Регистрация  •   Профиль  •   Войти и проверить личные сообщения  •   Вход
 Профспілка працівників галузі земельних відносин України Следующая тема
Предыдущая тема

Версия для печати
Начать новую темуОтветить на тему
Автор Сообщение
Grey Horse



Сообщения: 5937
Откуда: Центральное Правобережье
СообщениеДобавлено: Сб, 17 Апр 2010 19:46 Ответить с цитатойВернуться к началу

Та вот же ж, 19.04 личное участие не получается...

_________________
Две тени врезались в пространство. Путь открыт.
И вечность искрами летит из-под копыт...
(С) Шарль Бодлер
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
zanoza
Spammer


Сообщения: 12986

СообщениеДобавлено: Сб, 17 Апр 2010 22:13 Ответить с цитатойВернуться к началу

Grey Horse, напишите представителю ОКНА Филину Андрею свои пожелания и замечания. Возможно, он сможет их озвучить.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Grey Horse



Сообщения: 5937
Откуда: Центральное Правобережье
СообщениеДобавлено: Вс, 18 Апр 2010 07:23 Ответить с цитатойВернуться к началу

zanoza писал(а):
свои пожелания и замечания. Возможно, он сможет их озвучить.
По поводу чего? Те, которые нужно озвучить 19.04?

_________________
Две тени врезались в пространство. Путь открыт.
И вечность искрами летит из-под копыт...
(С) Шарль Бодлер
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Филин Андрей
Ведущий Филин


Возраст: 43
Сообщения: 5034
Откуда: Киев
СообщениеДобавлено: Вс, 18 Апр 2010 11:57 Ответить с цитатойВернуться к началу

Grey Horse писал(а):
zanoza писал(а):
свои пожелания и замечания. Возможно, он сможет их озвучить.
По поводу чего? Те, которые нужно озвучить 19.04?

да
по поводу темы пресс-конференции Smile

_________________
Желай большего, мечтай о невозможном.
Everything is possible!
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mailICQ Number
zanoza
Spammer


Сообщения: 12986

СообщениеДобавлено: Пн, 19 Апр 2010 20:33 Ответить с цитатойВернуться к началу

Сегодня в 22.30 на радио "Эра-ФМ" будет транслироваться интервью главы профсоюза Филипчука Д.В.
В Киеве - 96.00 FM, в других городах смотрите на www.radioera.com.ua


Добавлено спустя 1 минуту 46 секунд:

на сайте есть он-лайн трансляция http://www.radioera.com.ua/ru/translation/

Добавлено спустя 2 минуты 53 секунды:

Цитата:
19 квітня в УНІАН відбулася прес-конференція Профспілки працівників галузі земельних відносин України та інших громадських організацій земельної сфери на якій було заявлено про початок Всеукраїнської Акції протесту проти корумпованості та непрофесійності керівництва Держкомзему України: “Вимагаємо негайних змін у керівництві ДЕРЖКОМЗЕМУ!”.
ppgzv.com.ua
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Филин Андрей
Ведущий Филин


Возраст: 43
Сообщения: 5034
Откуда: Киев
СообщениеДобавлено: Вт, 20 Апр 2010 22:01 Ответить с цитатойВернуться к началу

Сорри что с опозданием, но временно доступ к инету ограничен Smile

Пресс-конференция в целом прошла успешно, т.е. цель заявить о акции протеста была достигнута, правда представители пресс-службы Держкомзема и псевдожурналисты пытались ее сорвать вопросами личностного характера в сторону Филипчука...
пресс-анонс писал(а):
Понад 20 громадських організацій земельної сфери вимагають звільнення та притягнення до відповідальності Голови Державного комітету України із земельних ресурсів, за час перебування на посаді якого, такі явища як непрофесіоналізм, корупція та беззаконня набули небувалого розмаху.

На думку переважної більшості фахівців, які працюють у сфері земельних відносин, нинішнє керівництво Держкомзему нездатне а ні розробити засади державної політики у сфері земельних відносин, а ні впровадити її. Більш того, керівники відомства свідомо здійснюють курс на розвиток корупційних схем при розподілі (перерозподілі) земель і оформленні документів на землю.
Саме для досягнення цієї мети з органів Держкомзему та підприємств, які входять до сфери його управління, звільнено сотні фахівців-професіоналів, а на їх місце призначено осіб з близького оточення голови Держкомзему, які не мають жодного відношення до землевпорядкування.
З моменту призначення Олега Кулініча на посаду керівника відомства нормативно-правова «творчість» Держкомзему скерована виключно на формування чергових корупційних ніш та створення преференцій для вибраних землевпорядних і землеоціночних підприємств. Як приклад – нові Ліцензійні умови на проведення робіт із землеустрою, землеоціночних робіт та Порядок присвоєння кадастрових номерів земельним ділянкам. Ці документи містять в собі величезну кількість порушень чинного законодавства, створюють антиконкурентне середовище, спрямовані на монополізацію галузі. Як наслідок, керівники землевпорядних підприємств змушені або згортати роботу, або задовольняти усіляких перевіряючих, які відкрито вимагають п’ятизначну «подяку» за позитивний результат перевірки.
На розширення корупційних можливостей, також, спрямовано проект Інструкції про встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знаками. Згідно з цим проектом, кожен землевласник зобов’язаний виділити межі своєї земельної ділянки межовими знаками, які має придбати за власний кошт та ще й відповідатиме за їх збереження. Завдяки твердій та активній позиції громадськості та оприлюдненню кричущих порушень закону, які містить цей документ, Держкомзем був змушений повернути його на доопрацювання.
Серед «здобутків» Кулініча Олега Миколайовича – ліквідація Державної інспекції з контролю за охороною та раціональним використанням земель та утворення в системі органів Держкомзему окремого управління, яке відповідає за зазначений напрямок. Такий крок дав можливість чиновникам головного земельного відомства уникнути будь-якого контролю за розбазарюванням земельного фонду та створити чергову можливість отримувати хабарі.
Окремо стоїть процес виконання постанови уряду № 844 щодо безоплатного оформлення та видачі документів на землю. Не маючи достатніх ресурсів для реалізації цієї постанови, Держкомзем: по-перше, не звертав жодної уваги на якість виконаних робіт, і як результат, накладки однієї земельної ділянки на іншу в межах 50-70см стали нормою. По-друге, примушував приватні землевпорядні підприємства під загрозою позбавлення ліцензій, безкоштовно виконувати технічні роботи, навіть не зважаючи на те, що за постановою № 844 приватні підприємства не допускалися до її виконання. По-третє, отримав понад 400 млн. грн. (300 млн. грн. з яких у вигляді попередньої оплати) із бюджету у вигляді відшкодування вартості робіт із безоплатного виготовлення 6,5 млн. державних актів, при фактичному їх виготовленні за 8 місяців дії постанови - не більше 500 тис.
Кулініч Олег Миколайович був призначений на посаду 12 грудня 2008 року за квотою блоку Литвина В.М. Неодноразові звернення до блоку Литвина та Володимира Михайловича особисто, стосовно безладу та доведення до межі земельної галузі його ставлеником, жодного результату не дали. Зазначене дає право заявити, що і представники Блоку Литвина, і Володимир Михайлович особисто, прикриваючись популістськими лозунгами і фразами, фактично сприяють знищенню важливішого для країни відомства. Нічого не змінилося і після формування у Верховній Раді України нової коаліції стабільності та реформ. Державний комітет України із земельних ресурсів, залишаючись квотою Литвина, очолює той же Кулініч О.М., який на очах у всієї країни продовжує знищувати занедбане земельне відомство та дурити пересічного громадянина-землевласника. Тому, вважаємо, що Блок Литвина та Володимир Михайлович особисто, відповідальні за всі «злодіяння» вчинені їх ставлеником, та мають нести таку ж відповідальність як і він сам.
На прес-конференції, також, буде заявлено про дату проведення всеукраїнської Акції протесту проти корумпованості та непрофесійності керівництва Держкомзему України, яка відбудеться в рамках акції «Держкомзем без Кулініча!».
Організатором прес-конференції є Профспілка працівників галузі земельних відносин України на чолі з головою Дмитром Філіпчуком. На підтримку вимог Профспілки виступили понад 20 громадських організацій земельної сфери. Зокрема, в прес-конференції беруть участь представники наступних громадських організацій: Президент Асоціації "Земельна спілка України" Андрій Кошиль, Голова Спілки землевпорядників України Антон Третяк, Голова Асоціації роботодавців Півдня України Юрій Борщенко, Голова Харківської обласної громадської організації «Спілка землевпорядників Харківщини Роман Леонов, Віце-президент Українського товариства оцінювачів Олена Коваль, представники Всеукраїнської громадської організації «Фонд сприяння захисту земель», громадського об’єднання «Землевласник», Об’єднаного клубу незалежних оцінювачів, інші громадські організації.

Дмитрий Филипчук просил всех кому это не безразлично поддержать всеукраинскую акцию протеста с требованием уволить главу Государственного комитета по земельным ресурсам Украины Олега КУЛИНИЧА.

Видеозапись пресс-конференции обещали вывесить на сайте ППГЗВУ.

_________________
Желай большего, мечтай о невозможном.
Everything is possible!
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mailICQ Number
A_expert



Сообщения: 1626
Откуда: Жабоатан-дус-Гуарарапес
СообщениеДобавлено: Вт, 20 Апр 2010 22:19 Ответить с цитатойВернуться к началу

Crying or Very sad
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Grey Horse



Сообщения: 5937
Откуда: Центральное Правобережье
СообщениеДобавлено: Ср, 21 Апр 2010 07:09 Ответить с цитатойВернуться к началу

Цитата:
На підтримку вимог Профспілки виступили понад 20 громадських організацій земельної сфери. Зокрема, в прес-конференції беруть участь представники наступних громадських організацій: Президент Асоціації "Земельна спілка України" Андрій Кошиль, Голова Спілки землевпорядників України Антон Третяк, Голова Асоціації роботодавців Півдня України Юрій Борщенко, Голова Харківської обласної громадської організації «Спілка землевпорядників Харківщини Роман Леонов, Віце-президент Українського товариства оцінювачів Олена Коваль, представники Всеукраїнської громадської організації «Фонд сприяння захисту земель», громадського об’єднання «Землевласник», Об’єднаного клубу незалежних оцінювачів, інші громадські організації.
А по поводу участия таких общественных организаций, Ліга оцінювачев землі та Спілка оцінювачів землі, ничего не було слышно?

_________________
Две тени врезались в пространство. Путь открыт.
И вечность искрами летит из-под копыт...
(С) Шарль Бодлер
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Горец



Возраст: 37
Сообщения: 11
Откуда: Київ
СообщениеДобавлено: Ср, 21 Апр 2010 20:44 Ответить с цитатойВернуться к началу

Будь-ласка слухаєм виступ голови ППГЗВУ на радіо
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеПосетить сайт автораICQ Number
zanoza
Spammer


Сообщения: 12986

СообщениеДобавлено: Чт, 22 Апр 2010 15:39 Ответить с цитатойВернуться к началу

Видео-отчет тут:
http://www.youtube.com/watch?v=jhKklb3muek&feature=player_embedded и тут
http://ppgzv.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=292:22-04-10&catid=39:2009-05-24-18-12-12&Itemid=70
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
прометей



Возраст: 49
Сообщения: 10

СообщениеДобавлено: Ср, 05 Май 2010 23:21 Ответить с цитатойВернуться к началу

Цитата:
А по поводу участия таких общественных организаций, Ліга оцінювачев землі та Спілка оцінювачів землі, ничего не було слышно?

Так давайте присоединяйтесь,Мы от лица всех этих 12 организаций готовим 29 одинаковых обращений к всем главам ОДА Премьеру и Президенту,эти две организации будут 13 и 14 соответственно.Только надо быстро, обращения должны быть готовы к понедельнику 10 мая.Мой тел есть в этой теме,свяжитесь со мной плз или через Андрея Филина.[/quote]

_________________
Только в борьбе обретёшь ты право своё!
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mail
Маркетолог



Возраст: 40
Сообщения: 79
Откуда: Киев
СообщениеДобавлено: Чт, 06 Май 2010 10:21 Ответить с цитатойВернуться к началу

Горец писал(а):
Будь-ласка слухаєм виступ голови ППГЗВУ на радіо


Буквально сразу после пресс-конференции слушал материал
то ли по первому национальному, то по первому каналу радио
(что идёт по проводам), там где ещё заседания ВР транслируют...
короче говоря - то радио, что на кухне Wink

Материал был подан толково в довольно-таки развёрнутом формате,
чтобы его поняли не только узкопрофильные специалисты, а и
собственно говоря, все слушатели, включая бабушек и дедушек...

Молодцы!! Хорошо организовались!!!

P.S. единственный недостаток - это не прайм-тайм, но в прайм-тайм
люди скорее телевизор смотрят, чем радио на кухне слушают...

_________________
Благодаря безоценочному мнению оценка становиться более ценной.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Филин Андрей
Ведущий Филин


Возраст: 43
Сообщения: 5034
Откуда: Киев
СообщениеДобавлено: Чт, 06 Май 2010 17:40 Ответить с цитатойВернуться к началу

Цитата:
Як повідомляла Земельна спілка України, група громадських об’єднань и професійних асоціацій проводить акцію «Держкомзем без Кулініча».
До активних дій професійну громадськість спонукала повна некомпетентність нинішнього керівництва Державного комітету України із земельних ресурсів у питаннях землевпорядкування, оцінки земельних ділянок, а також відвертий и цілеспрямований розвиток корупції у відомстві. Окремо стоїть проблема підготовки Держкомземом нормативно-правових актів, якими регулюється діяльність землевпорядних і землеоціночних підприємств, а також процедури оформлення документів на землю. За одностайною думкою професійного співтовариства, нормативно-правові документи, видані Держкомземом під час головування Олега Кулініча, свідомо спрямовані на знищення землевпорядної галузі, створення умов для здирництва з громадян і керівників землевпорядних і землеоціночних підприємств, прямо порушують чинне законодавство та права і свободи громадян України, які забезпечені Конституцією України. До такого висновку прийшли не тільки незалежні експерти і професійна громадськість, але й Міністерство юстиції, яке вимагає негайного скасування багатьох наказів Держкомзему, як таких, що грубо порушують чине законодавство як у частині регулювання господарської діяльності, так і у частині, яка стосується прав громадян. Крім того, перевірки діяльності Держкомзему, які проводяться Головним контрольно-ревізійним управлінням України, Рахунковою палатою України та Держкомпідприємництвом виявили колосальні порушення, які нанесли непоправної моральної шкоди мільйонам громадянам України та збитки державі. Все це засвідчує справедливість звинувачень, які висуваються професійною спільнотою керівництву Держкомзему.
Під час прес-конференції, яка відбулась в інформаційному агентстві УНІАН, організатори руху «Держкомзем без Кулініча О.М.!» повідомили про те, що на 12 травня заплановано проведення чергового етапу акції. Більше 10 громадських організацій та об’єднань мали намір провести пікетування біля будівель Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, і всіх обласних державних адміністрацій.
З повідомлень засобів масової інформації та заяв лідерів деяких політичних партій стало відомо, що на цей же день, 12 травня, опозиційними силами заплановано проведення масових акцій. Оскільки всеукраїнський рух «Держкомзем без Кулініча О.М.!» не носить політичного характеру, а громадські організації та професійні асоціації, які беруть участь у ньому, не асоціюють себе з жодною політичною партією і мають на меті суто професійні цілі, організатори руху вважають за доцільне перенести проведення чергового етапу всеукраїнської акції.
Це не означає, що проведення акцій призупиняється. Організатори руху «Держкомзем без Кулініча О.М.!» підготували відповідні звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Генеральної прокуратури України, ГоловКРУ, Рахункової палати, Міністерства юстиції, Міністерства фінансів, Міністерства внутрішніх справ, голів усіх обласних державних адміністрації, Прем’єр-міністра АР Крим, голів обласних управлінь Держкомзему у областях і Рескомзему АР Крим.
У зверненнях до вищого керівництва держави та місцевого керівництва будуть приведені факти корупції, які стали можливі в результаті діяльності О. Кулініча на посаді Голови Держкомзему. До звернень буде додана аналітична довідка про стан земельних відносин України, яку підготувала група незалежних експертів, до складу якої увійшли відомі вчені, юристи, керівники землевпорядних і землеоціночних підприємств. У документі детально проаналізовано стан управління землевпорядною галуззю, деструктивний вплив на неї некомпетентної, а часом навіть і бездарної нормотворчої діяльності Держкомзему, зроблено прогноз розвитку землевпорядної галузі, а також запропоновано невідкладні кроки, які необхідно задля нормалізації роботи галузі. Серед таких головних і надтермінових кроків є звільнення О. Кулініча з посади Голови Держкомзему та повна заміна його «команди» на місцях, детальна перевірка діяльності Держкомзему, проведення юридичного аудиту усіх нормативно-правових документів, що були прийняті Держкомземом за час головування О. Кулініча та створення спеціальної групи для виявлення і усунення порушень чинного керівництва Держкомзему.
Ініціатори всеукраїнського руху «Держкомзем без Кулініча!» висловлюють впевненість у справедливості своїх вимог та закликають усіх небайдужих приєднатися до акцій протесту, які відбудуться в разі неприйняття органами влади відповідних рішень. Також організатори руху звертаються до рядових працівників апарату і територіальних органів Держкомзему, підвідомчих йому підприємств не боятися і висловити свою незгоду з діяльністю корупційного клану, який захопив керівництво у відомстві. Подальше перебування О. Кулініча на посаді означає, що безлад, корупція, відверте здирництво, незаконні перевірки, неправомірне позбавлення ліцензій, закриття підприємств і звільнення кваліфікованих професійних кадрів будуть продовжуватись і надалі.
Разом ми сила, і разом ми переможемо!

_________________
Желай большего, мечтай о невозможном.
Everything is possible!
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mailICQ Number
Горец



Возраст: 37
Сообщения: 11
Откуда: Київ
СообщениеДобавлено: Пн, 17 Май 2010 19:33 Ответить с цитатойВернуться к началу

Улыбнуло " target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=v968p5XwgYE&feature=player_embedded Very Happy


Последний раз редактировалось: Горец (Пн, 17 Май 2010 20:52), всего редактировалось 1 раз
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеПосетить сайт автораICQ Number
Hard_Pragmatic



Возраст: 52
Сообщения: 7195
Откуда: Kiev
СообщениеДобавлено: Пн, 17 Май 2010 20:13 Ответить с цитатойВернуться к началу

Горец писал(а):
Улыбнуло " target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=v968p5Xw ... Very Happy

URL содержал неправильный ID видео.
Sad

_________________
"Все перемены, в натуре случающиеся, такого суть состояния, что сколько чего у одного тела отнимется, столько присовокупится к другому" М.Ломоносов
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mail
Показать сообщения:      
Начать новую темуОтветить на тему


 Перейти:   



Следующая тема
Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме
Вы не можете скачивать файлы в этом форуме