Те. що відсутнє встановлене законом поняття виключний видя діяльності, а також порядок отримання права цього права, який встановлюється законом. ФДМУ своїми наказами підминив норми закону. Жалкую разом з вами.
12:30 14.06.2012 "Оціночні “барони” втратили свої відкати?”
За останні роки при угодах купівлі-продажу об'єктів нерухомості та машин фізичними особами, створилася критична ситуація, пов'язана із систематичною несплатою податків і зборів у бюджет України. Такий стан справ було викликано можливістю використовувати при угоді будь яку оціночну вартість. Про необхідність наведення порядку в сфері оцінки, від якої залежать надходження у бюджет; про внесення змін до низки законодавчих і підзаконних нормативно-правових актів; про сертифікацію оціночних компаній, що працюють на українському ринку йтиметься на прес-конференції. Учасники: Сергій Фролов, член Наглядової ради НБУ, член ВГО «Асоціація Фахівців Оцінки», голова правління «Асоціації банківських оцінювачів Україна», член RICS, директор оціночної компанії «Аргумент»; Іван Нестеренко, член Наглядової ради НБУ, заслужений економіст України, чинний голова Аудиторської палати України, президент ВГО «Спілка оцінювачів України»; Костянтин Черниш, член Наглядової ради НБУ, голова виконавчої ради ВГО «Асоціація оцінювачів Україна» (вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.
Як мені повідомили з АМКУ, з приводу нашого питання в АМКУ була нарада. Це ж питання піднімалося на нараді в КМУ.
Щодо АМКУ, то станом на сьогодні Цушко начебто налаштований вирішити проблему. Але як буде насправді... поживемо, побачимо.
СЕНСАР
Добавлено:
Вс, 09 Сен 2012 16:48
Публікую (правда з деякою затримкою) відповідь АМКУ на моє звернення... Я на нього не відповідав. Кожен вправі зробити свої висновки щодо того, чи АМКУ спроможний зарадити нашій проблемі.
Спроможний, але у АМКУ немає бажання цьго робити, особливо коли пан Азаров веде подвійну гру з нами. Однією рукою він дає доручення одне, іншою інше. У результаті схема "12 - ти", тільки вже під іншим соусом "схема 200" має пріорітет перед пропозиціями оціночної спільноти. К великому суму!!!
Сергей_К
Добавлено:
Вт, 11 Сен 2012 01:53
СЕНСАР писал(а):
Публікую (правда з деякою затримкою) відповідь АМКУ на моє звернення... Я на нього не відповідав. Кожен вправі зробити свої висновки щодо того, чи АМКУ спроможний зарадити нашій проблемі.
Дуже сподобався п. 1 про Механізм або методику визначення вартості послуг, при цьому, а ні механізму, а ні методики в природі не існує.
_________________ Знания - столь драгоценная вещь, что его не зазорно добывать из любого источника.
Путь, усыпанный цветами, никогда не приводит к славе.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме