в Налоговом прописали вид стоимости снова как "оціночної вартості", которая определяется "у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України"
Хорошей новостью считается вовремя пришедшая плохая
Marina_M
Добавлено:
Ср, 20 Июн 2012 22:35
Туровська
преклоняюсь, если так
_________________ Ничто не происходит без достаточного основания. Михаил Васильевич Ломоносов
Юта
Добавлено:
Ср, 20 Июн 2012 22:36
Туровська писал(а):
1.1 В назві наказу та далі по тексту слова «визнати такими, що втратили чинність» в усіх відмінках замінити словом «скасувати» у відповідних відмінках.
Коллизия, однако. А как же сделки, зарегистрированные нотариусами на основании отчетов 12-ти друзей?
Marina_M
Добавлено:
Ср, 20 Июн 2012 22:41
Юта
та и ладно. их еще не много было. не наша беда
_________________ Ничто не происходит без достаточного основания. Михаил Васильевич Ломоносов
Sova
Добавлено:
Ср, 20 Июн 2012 22:44
Ура!
_________________ Я проголосую за кандидата в президенты Украины, который в своей программе гарантирует люстрацию в судебной системе, правоохранительных органах и органах прокуратуры.
Юта
Добавлено:
Ср, 20 Июн 2012 22:52
Marina_M
Это точно не наша головная боль. Но жутко интересно. как разруливать будут.
Eri
Добавлено:
Чт, 21 Июн 2012 00:01
Феофраст
Добавлено:
Чт, 21 Июн 2012 07:15
Туровська писал(а):
Если нет "налоговой оценки" в природе, так не зачем о ней и говорить вообще.
Цілком, згоден. Разом з цим існує ймовірність законодавчого закріплення напрямів та спеціалізації оцінки не лише за групою об’єктів, що виділена за критерієм єдності їх основних речових ознак, але й за метою (цілями) проведення оцінки (проект 10344 http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?id=&pf3511=43125). Специалізація оцінювачів у залежності від цілей, породить необхідність спеціалізуватися не тільки для цілей оподаткування, алей для цілей визначення ліквідаційної вартості, вартості ліквідації та інш., тобто будуть будь які види вартості окрім ринкової.
Валюха
Добавлено:
Чт, 21 Июн 2012 08:06
Юта писал(а):
1.1 В назві наказу та далі по тексту слова «визнати такими, що втратили чинність» в усіх відмінках замінити словом «скасувати» у відповідних відмінках.
Коллизия, однако. А как же сделки, зарегистрированные нотариусами на основании отчетов 12-ти друзей?
Ст. 58 Конституції України
Закони та інші нормативно-правові акти не мають зворотної дії в часі, крім випадків, коли вони пом'якшують або скасовують відповідальність особи.
Добавлено спустя 29 минут 18 секунд:
Ніхто не може відповідати за діяння, які на час їх вчинення не визнавалися законом як правопорушення.
_________________ Те, що відбувається, відбувається вчасно.
Marik
Добавлено:
Чт, 21 Июн 2012 08:38
Феофраст писал(а):
Туровська писал(а):
Если нет "налоговой оценки" в природе, так не зачем о ней и говорить вообще.
Цілком, згоден. Разом з цим існує ймовірність законодавчого закріплення напрямів та спеціалізації оцінки не лише за групою об’єктів, що виділена за критерієм єдності їх основних речових ознак, але й за метою (цілями) проведення оцінки (проект 10344 http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?id=&pf3511=43125). Специалізація оцінювачів у залежності від цілей, породить необхідність спеціалізуватися не тільки для цілей оподаткування, алей для цілей визначення ліквідаційної вартості, вартості ліквідації та інш., тобто будуть будь які види вартості окрім ринкової.
Я не юрист, но согласно тому что написано под данным законопроектом - он отклонен и снят с рассмотрения еще 15.05.2012.
_________________ Чтобы убить дракона, нужно иметь собственного....
СЕНСАР
Добавлено:
Чт, 21 Июн 2012 10:43
Сьогодні я отримав цінний "лист щастя" від ФДМУ від 07.06.2012. З завіреною копією наказу про скасування моєї довідки.
Тепер, бідолахи, знову розсилатимуть накази про скасування наказів про скасування довідок.
igorberkyt
Добавлено:
Чт, 21 Июн 2012 11:54
СЕНСАР писал(а):
Сьогодні я отримав цінний "лист щастя" від ФДМУ від 07.06.2012. З завіреною копією наказу про скасування моєї довідки.
Тепер, бідолахи, знову розсилатимуть накази про скасування наказів про скасування довідок.
Я так і не зрозумів чи підложувать довідки в звіт, і чи відправляти отчоти в ФДМУ?????????????????????????????????????????????????
_________________ Що не день, то краще жити.......
zanoza Spammer
Добавлено:
Чт, 21 Июн 2012 12:03
igorberkyt писал(а):
Я так і не зрозумів чи підложувать довідки в звіт, і чи відправляти отчоти в ФДМУ?
Позвоните в фонд, спросите.
igorberkyt
Добавлено:
Чт, 21 Июн 2012 12:58
zanoza писал(а):
igorberkyt писал(а):
Я так і не зрозумів чи підложувать довідки в звіт, і чи відправляти отчоти в ФДМУ?
Позвоните в фонд, спросите.
а ви як робете?
_________________ Що не день, то краще жити.......
zanoza Spammer
Добавлено:
Чт, 21 Июн 2012 13:15
igorberkyt писал(а):
zanoza писал(а):
igorberkyt писал(а):
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме