Последний раз редактировалось: zanoza (Вт, 07 Авг 2012 23:07), всего редактировалось 1 раз
Сергей_К
Добавлено:
Ср, 11 Июл 2012 22:48
Цитата:
4. Першочерговою потребою є термінове прийняття Фондом державного майна України наказу щодо запровадження механізму контролю якості робіт оцінювачів для цілей оподаткування. УТО разом з іншими саморегулівними організаціями оцінювачів готові долучитися до його опрацювання і вже співпрацюють з цього питання з Фондом державного майна України. Просимо у Кабінету Міністрів України підтримки при його погодженні відповідно до правил розробки нормативно-правових актів. Впровадження запропонованих у ньому заходів зробить неможливою маніпулювання вартістю майна, але водночас не знизить конкуренцію на ринку оціночних послуг і, вочевидь, не вплине на їх ціну.
г-н Амфитеатров, а можно по подробней о разрабатываемом механизме контроля качества.
И я как-то не могу понять, пишем письма с предлагаемыми изменениями в законодательство, пытаемся убрать само понятие оцінка для цілей оподаткування, и тут же во вновь разрабатываемых нормативно-правовых актах прописываем это понятие и почему именно для цілей оподаткування, а не для обчислення доходу или просто відчуження? Вы же сами пишите
Цитата:
(Введений у нашій країні податок з доходу фізичних осіб від продажу об'єктів нерухомого майна не має нічого спільного з податком на нерухомість. Методологія масової оцінки для розрахунку бази для оподаткування цього доходу застосовуватися не може. Оцінка ж з метою оподаткування нерухомості, яка у нашій країні до цих пір не введена, є справою державних оцінювачів, які фінансуються з бюджету, а не за рахунок громадян. Так прийнято у всьому світі, в країнах, у яких існує податок на нерухомість. Тим більше неможна розповсюджувати масову оцінку для розрахунку податків та інших обов язкових платежів.
И еще
Цитата:
Пропонуємо на період до внесення змін у законодавчі акти використовувати, як основний регулюючий акт для проведення оцінки нерухомого і рухомого майна для виконання вимог статей 172 та 173 Податкового кодексу України, діючу постанову Кабінету Міністрів України № 1103 від 26.11.12р.
Как Постанова №1103, может регулировать оценку движимого имущества без внесения в нее изменений?
_________________ Знания - столь драгоценная вещь, что его не зазорно добывать из любого источника.
Путь, усыпанный цветами, никогда не приводит к славе.
znayushchiy
Добавлено:
Чт, 12 Июл 2012 08:30
Сергей_К писал(а):
Першочерговою потребою є термінове прийняття Фондом державного майна України наказу щодо запровадження механізму контролю якості робіт оцінювачів для цілей оподаткування.
ну вот. все сро уходят или под УТО или на кислород и тогда смело даешь систему контроля имени того же УТО. во главе желательно поставить рецензентов из Днепропетровска, фамилии которых можно узнать у Флай, чтоб не ошибиться при очередном сборе подписей.
Akdam
Добавлено:
Чт, 12 Июл 2012 10:15
znayushchiy писал(а):
тогда смело даешь систему контроля имени того же УТО..
действительно, отстает УТО, т.к. такую "систему якости" уже сочинили (но только "под себя", любимых) те "12" - представители новоявленных СРО
_________________ Витя!-ЧАО!!!!
zanoza Spammer
Добавлено:
Чт, 12 Июл 2012 11:26
Я поддерживаю Сергея_К.
Sveta
Добавлено:
Пт, 27 Июл 2012 09:52
Протокол засідання протокольної наради "Соціальна роль оціночної діяльності у суспільстві", що пройшло у Фонді державного майна України 09 липня 2012 року.
http://www.uto.com.ua/
Андрей KV
Добавлено:
Пт, 27 Июл 2012 11:15
имхо, ни о чём. Одна радость, без работы пока не оставляют.
_________________ Sex, drugs, rock-n-roll
Плытий Петр
Добавлено:
Пт, 27 Июл 2012 11:41
меня напрягли некоторые моменты. А именно:
"... досягнуто згоди щодо необхідності формування нових, удосконалених механізмів провадження оцінки для цілей оподаткування...".
А я то, наивный, думал механизм один - "Закон про оцінку майна".
"...введення механізму контролю за якістю надання послуг оцінювачами у сфері для цілей оподаткування...".
Для других сфер проведения оценки значит ни надо? Или это так называется СУЯ?
4 и 5 пункты не коментирую, так как рынку оценки не один и не два года.
P.S.:Почему то я думаю, що для СОДов, которые захотят делать оценку для целей налогообложения, объязательным условием будет вступление в СРО. Но это мое мнение.
_________________ Ніколи не бійся робити те, що ти не вмієш. Ковчег був споруджений любителем. Професіонали побудували "Титанік".
igorberkyt
Добавлено:
Пт, 27 Июл 2012 11:53
Плытий Петр писал(а):
меня напрягли некоторые моменты. А именно:
P.S.:Почему то я думаю, що для СОДов, которые захотят делать оценку для целей налогообложения, объязательным условием будет вступление в СРО. Но это мое мнение.
Мені теж таке здалося.
_________________ Що не день, то краще жити.......
polza
Добавлено:
Пт, 27 Июл 2012 11:59
Плытий Петр писал(а):
І ми всі знаємо, як ці три СРО називаються.
_________________ - А Польза - она кто?
- А Польза - это Польза! (с) "Стиляги"
Андрей.К
Добавлено:
Пт, 27 Июл 2012 14:10
И вновь начинается бой.....
Юта
Добавлено:
Пт, 27 Июл 2012 14:19
Плытий Петр писал(а):
для СОДов, которые захотят делать оценку для целей налогообложения, объязательным условием будет вступление в СРО.
А разве СОДы в СРО вступают?
Плытий Петр
Добавлено:
Пт, 27 Июл 2012 14:26
Юта писал(а):
А разве СОДы в СРО вступают?
исправляюсь. Для экспертов-оценщиков, работающим в СОД, которое захочет делать оценку для целей налогообложения.
_________________ Ніколи не бійся робити те, що ти не вмієш. Ковчег був споруджений любителем. Професіонали побудували "Титанік".
Юта
Добавлено:
Пт, 27 Июл 2012 14:29
Плытий Петр писал(а):
Для экспертов-оценщиков, работающим в СОД, которое захочет делать оценку для целей налогообложения.
Ага, и это будет некое АСНОУ (Ассоциация специалистов налоговой оценки Украины"
Demark
Добавлено:
Пт, 27 Июл 2012 20:48
Юта писал(а):
Плытий Петр писал(а):
Для экспертов-оценщиков, работающим в СОД, которое захочет делать оценку для целей налогообложения.
Ага, и это будет некое АСНОУ (Ассоциация специалистов налоговой оценки Украины"
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме