Ніколи не приходилось оцінювати спеціалізовані КТЗ, аналогів як виявилось майже немає, вирішив рахувати через значення показника Г за терміном експлуатації використовуючи вартість нового КТЗ, але там написано окрім спеціалізованих та спеціальних.
і тепер в мене питання шо делать???
_________________ Роби, що повинен і будь що буде!!!
Серый Оценщик футбола
Добавлено:
Вт, 19 Мар 2013 13:20
Посчитать отдельно стоимость шасси и стоимость миксера (с учетом затрат на установку миксера на шасси). Сумма - стоимость объекта оценки.
_________________ Один раз сделаешь не подумав, сто раз подумав-не переделаешь
Доцик
Добавлено:
Вт, 19 Мар 2013 13:33
Серый писал(а):
Посчитать отдельно стоимость шасси и стоимость миксера (с учетом затрат на установку миксера на шасси). Сумма - стоимость объекта оценки.
Я тоже так думав але тут проблема саме в витратах на монтаж установки треба цілий кошторис складати крім того надати кучу технічної інформації та оцінка буде золотою.
galswit Moderator
Добавлено:
Вт, 19 Мар 2013 13:47
Ціни на міксери є. Як не у нас то за кордоном.
Гугл дає інформацію.
Все інше справа техніки.
Маю досвід, бо оцінював цілу автоколону де були мерси, Вольво і т.д.
Доцик
Добавлено:
Вт, 19 Мар 2013 14:12
galswit писал(а):
Ціни на міксери є. Як не у нас то за кордоном.
Гугл дає інформацію.
Все інше справа техніки.
Маю досвід, бо оцінював цілу автоколону де були мерси, Вольво і т.д.
Тоді в мене питання як коректно врахувати витрати в т.ч. і прибуток посередника що буде переганяти техніку наприклад з ЄС.
ЗІ Таке питання мені ставили в банку для кого робив звіт.
galswit Moderator
Добавлено:
Чт, 21 Мар 2013 09:16
Витрати порахувати можна виходячи з розцінок транспортних компаній на перевозку вантажів по Європі.там вже все закладено. Додайте мито і митні послуги.
Іншого нічого не треба.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме