Я от не розумію тільки, з чого ви взяли, що оцінку можна було робити тільки до 16 квітня?
постанова 231 вступила в силу с 17 апреля, соответственно автоматически приостановила действия постановы 1103, и наши с вами справки тоже были приостановлены, так что если вы делали оценку после 16 апреля и дату оценки ставили текущюю, и цель оценки писали для налогообложения, я вам сочувствую.
Gorets33 Гость
Добавлено:
Пт, 02 Авг 2013 10:17
Nadin писал(а):
TriVVet писал(а):
Я от не розумію тільки, з чого ви взяли, що оцінку можна було робити тільки до 16 квітня?
постанова 231 вступила в силу с 17 апреля, соответственно автоматически приостановила действия постановы 1103, и наши с вами справки тоже были приостановлены, так что если вы делали оценку после 16 апреля и дату оценки ставили текущюю, и цель оценки писали для налогообложения, я вам сочувствую.
А чего "сочувствовать"? В П231 было также написано и то, что до 01.08. оценку для НО могут делать все СОДы...
TriVVet
Добавлено:
Пт, 02 Авг 2013 10:19
Ви не правильно трактуєте постанову, тому співчуваю вам я))
Згідно постанови 231, оцінювати для цілей оподаткування мають всі оцінювачі до 01.08.2013 і крапка. Ніяких 16 квітня не має, це фантазія деяких оцінювачів, що не розібралися в постанові.
galswit Moderator
Добавлено:
Пт, 02 Авг 2013 10:20
Постанова 1103 не діє, 231 призупинена, БТІ нема.
Пишемо на сьогодні і ринкову вартість.
Де кримінал?
Nadin
Про втрату якої репутації іде мова, якщо все відповідає чинному законодавству?
privet
Добавлено:
Пт, 02 Авг 2013 10:22
TriVVet писал(а):
... Ніяких 16 квітня не має, це фантазія деяких оцінювачів, що не розібралися в постанові.
не знаю как оценщиков, но некоторых нотариусов - это точно
Mypkit
Добавлено:
Пт, 02 Авг 2013 10:26
Людей уже настолько заплутали и замучили что у них уже просто в голове не укладывается что что-то у нас в стране еще можно сделать по-нормальному
rumon
Добавлено:
Пт, 02 Авг 2013 11:11
Друзья, спорить пока не о чем. Давайте дождемся официальной бумаги.
Long
Добавлено:
Пт, 02 Авг 2013 11:16
не смог ссылку скопировать
Цитата:
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 1 серпня 2013 р. № 501
Київ
Про внесення змін до пункту 2
постанови Кабінету Міністрів України
від 4 березня 2013 р. № 231
Кабінет Міністрів України постановляє:
Внести зміни до підпункту 3 пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 4 березня 2013 р. № 231 “Деякі питання проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства” (Офіційний вісник України, 2013 р., № 28, ст. 953), виклавши абзаци другий і третій у такій редакції:
“звіти про оцінку, що проведена до 31 жовтня 2013 р. включно суб’єктами оціночної діяльності за спеціалізаціями 1.1—1.7 у межах напряму 1 і спеціалізаціями 2.1 та 2.2 у межах напряму 2, можуть використовуватися протягом строку дії, зазначеного у таких звітах, але не більше трьох місяців;
з 1 листопада 2013 р. використовуються звіти про оцінку, що проведена відповідно до Порядку, затвердженого цією постановою, крім випадку, передбаченого абзацом другим підпункту 3 пункту 2 цієї постанови.”.
Прем’єр-міністр України М. АЗАРОВ
Ichtion
Добавлено:
Пт, 02 Авг 2013 11:29
А я пишу: ринкова вартисть для цивильно правових угод потребуючих нотариального посвидченя. И дата -дата оценки. Никаких апрелей и оценочных стоимостей. Постанова 1103 уже не действуе, а 231 еще не действует -дай бог чтоб совсем.
privet
Добавлено:
Пт, 02 Авг 2013 11:33
Long писал(а):
не смог ссылку скопировать
Цитата:
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 1 серпня 2013 р. № 501
Київ
Про внесення змін до пункту 2
постанови Кабінету Міністрів України
від 4 березня 2013 р. № 231
Кабінет Міністрів України постановляє:
Внести зміни до підпункту 3 пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 4 березня 2013 р. № 231 “Деякі питання проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства” (Офіційний вісник України, 2013 р., № 28, ст. 953), виклавши абзаци другий і третій у такій редакції:
“звіти про оцінку, що проведена до 31 жовтня 2013 р. включно суб’єктами оціночної діяльності за спеціалізаціями 1.1—1.7 у межах напряму 1 і спеціалізаціями 2.1 та 2.2 у межах напряму 2, можуть використовуватися протягом строку дії, зазначеного у таких звітах, але не більше трьох місяців;
з 1 листопада 2013 р. використовуються звіти про оцінку, що проведена відповідно до Порядку, затвердженого цією постановою, крім випадку, передбаченого абзацом другим підпункту 3 пункту 2 цієї постанови.”.
Прем’єр-міністр України М. АЗАРОВ
а Лукаш говорила о 6-и мес.
Сергей_К
Добавлено:
Пт, 02 Авг 2013 11:37
privet писал(а):
а Лукаш говорила о 6-и мес.
Посчитайте с 01.08 до 31.10 + 3 месяца.
_________________ Знания - столь драгоценная вещь, что его не зазорно добывать из любого источника.
Путь, усыпанный цветами, никогда не приводит к славе.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме