это значит лишь одно - все лошади в этом году будут крепко праздновать свой ДР
Или более жесткий вариант: желающие получить благосклонность покровителя года должны беспробудно пить как лошади, пока не посинеют...
Студент1
Добавлено:
Пн, 13 Янв 2014 14:42
и все же "что делать?" работать не дают...
sorokan
Добавлено:
Пн, 13 Янв 2014 18:55
Є у мене одна пропозиція. Не судіть суворо
Перш за все це стосується складання іспитів керівників. Виявляється (принаймі я вперше чую), за іспити керівників необхідно платити. Вважаю що це не є законно. Підприємства, що уклали угоди http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0955-01/print1365088857028362 приймають на себе обов'язок здійснювати забезпечення складання керівниками іспитів. Якщо з підготовкою оцінювачів приблизно зрозуміло які послуги надаються (навчання, тощо...), то з уявленнм про складання іспитів керівниками щось я логіки не бачу. Гаразд. Уявимо, що вони надають у користування приміщення, столи і т.д. . Кому вони надають це у користування? Хто за це повинен платити? Уявімо, що майбутній керівник(ну, чи його роботодавець). Чому саме таку суму (бл.1000 грн.)? (Я не кажу, що ця сума космічна, чи сутужна для мене, але питання чому?)
Дуже вже це нагадує нав'язування послуги. Може варто скористуватись для цього законом про ЗПС? Та і розібрати ціну по послугах підготовки оцінювачів.
По системах контролю якості. Є питання ціни і якості, зловживання монопольним становищем.
Словом, багато дрібних порушень (в першу чергу при реалізації можливості бути СОДом по оцінці в цілях оподаткування), можуть вилитись у серйозний процес по скасуванню цієї постанови. Чи, принаймі, приведення її до прийнятного стану.
Gorets33 Гость
Добавлено:
Пн, 13 Янв 2014 20:57
sorokan писал(а):
Словом, багато дрібних порушень
При всем уважении к Вам, не могу не обратить Ваше внимание на то, что Постанова 231 вступает в противоречие с несколькими ЗАКОНАМИ... При этом, напрочь противоречит профильному Закону. Тем не менее, никого из судебно-правоохранительной системы это совершенно не трогает... А Вы говорите о "мелких нарушениях"... В таких случаях, обычно, говорят, что "мертвому припарки не помогут"...
sorokan
Добавлено:
Вт, 14 Янв 2014 10:45
"напрочь противоречит профильному Закону."
По цьому вже є рішення суду. Є відповідна тема на форумі. Я пропоную "закидати", скаргами, позовами, в т.ч. по навчальних підприємствах та організаціях системи контролю якості.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме