СИМа, все правильно. Но реально что-то делать и заходить на сайт - одно другому не помеха. Как-то один знакомый мне рассказывал о работе в Японии. Так вот. В некоторых фирмах специально держат сотрудника с пониженным IQ. Просто они дают иногда такие предложения, которые на первый взгляд кажутся бредом. Нам надо учиться услышать друг друга.
Шах
Добавлено:
Ср, 29 Янв 2014 15:25
galswit писал(а):
Mary писал(а):
Ichtion, так Вами никто и не пользуется. Так, советуют "отмыться" от невежества самостоятельно
100% Не в бровь а в глаз.
100%, удивился, что и здесь невежество пустило такие корни
Akdam
Добавлено:
Ср, 29 Янв 2014 15:28
Согласен, коллеги, типичный титушка
_________________ Витя!-ЧАО!!!!
Ichtion
Добавлено:
Ср, 29 Янв 2014 16:52
Mary
Ну, к хамству на нашем форуме привыкли давно. Банят ведь только "Луценок". А ваша просвещенность, в отличие от моего невежества, уже привела страну к грани раскола. А еще резня впереди. - Бандерлоги не остановятся.
Ichtion
Добавлено:
Ср, 29 Янв 2014 18:28
Шах писал(а):
galswit писал(а):
Mary писал(а):
Ichtion, так Вами никто и не пользуется. Так, советуют "отмыться" от невежества самостоятельно
100% Не в бровь а в глаз.
100%, удивился, что и здесь невежество пустило такие корни
Akdam писал(а):
Согласен, коллеги, типичный титушка
Кукушка хвалит петуха...
Ну с Акдамом и Шахом ясно- давние бандерлоги, неоднократно здесь высказавшиеся, но вот уважаемый мной galswit удивил. Я понимаю, что память, вещь короткая, но не до такой же степени. События конца июня-начала июля 41 в красивом, и для Вас родном городе Львов, Вас не пугают? То что делали эти агдамы с людьми наших национальностей? Ну, ну - поддерживайте их.
Mary
Добавлено:
Ср, 29 Янв 2014 18:31
Ichtion, Вы или по теме оценки, или в другую тему
Уважаемый
Нарушение правил п.2.1. Первое и ПОСЛЕДНЕЕ предупреждение!
И если не измените подпись - будете дискутировать в другом месте
galswit Moderator
Добавлено:
Ср, 29 Янв 2014 21:31
Ichtion писал(а):
но вот уважаемый мной galswit удивил. Я понимаю, что память, вещь короткая, но не до такой же степени. События конца июня-начала июля 41 в красивом, и для Вас родном городе Львов, Вас не пугают? То что делали эти агдамы с людьми наших национальностей? Ну, ну - поддерживайте их.
Хочу Вас ще раз здивувати. Так це я Ігор Гохберг- galswit.
Може тепер Ви побачете світ без шор. Насправді мій вуйко (по -вашому дядя ) був бандерівцем до 1947р. , а батько - інвалід війни, але як я всіх комуняк і ригів не терплю ви собі не уявляєте. Чим вони разом з Гітлером і СС (Беркут) кращі? Ми пам'ятаємо 1939 і 1941 рік в останні дні до приходу німців.
Перепрошую колег.
Хотів промовчати, не люблю годувати тролів, але я народжений і виріс у Львові і тут менше того націоналізму,який нам інкримінують, ніж Ви собі це уявляєте. "Свобода" - це протестний електорат, а їхні гасла більшість не підтримує.
Ми вільні люди і свою волю буде захищати і від тітушок також.
У нас навіть Беркут відмовився виконувати злочинні накази і не поїхав своїх беззбройних братів в Києві убивати..
Слава Україні.
PS У інших можуть бути інші погляди - нехай, свобода є свобода, але не геноцид власного народу. На це ні у кого права нема ні у лівих ні у правих навіть у Вас.
Grey Horse
Добавлено:
Ср, 29 Янв 2014 21:45
galswit писал(а):
я народжений і виріс у Львові і тут менше того націоналізму, який нам інкримінують, ніж Ви собі це уявляєте.
100%.
Может, мне везло просто, но за 18 последних лет вообще с признаками т.н. национализма сталкиваться в тех краях, да и вообще на Западной Украине не приходилось.
_________________ Две тени врезались в пространство. Путь открыт.
И вечность искрами летит из-под копыт...
(С) Шарль Бодлер
citizen
Добавлено:
Ср, 29 Янв 2014 22:03
Ichtion писал(а):
События конца июня-начала июля 41 в красивом, и для Вас родном городе Львов, Вас не пугают? То что делали эти агдамы с людьми наших национальностей? Ну, ну - поддерживайте их.
22 года донбассян пугают фашицкими бандеровцами. 22 года бл@дь. вот придут бендеровцы и всьо. всем п@зда. за эти 22 года красные директора днепропетровска, комсомольцы донбасса, каталы донецка про@бали кучу производств - в рубежном и константиновке, армянске и снежном, горловке и северодонецке, лисичанске и прочая. кое шо конешно прикупили, ну как прикупили што за деньги а што за так. копанки - х@йопанки, металлолом , наркоманы и алкаши. но бл@дь - тока б не страшные бандеровцы
....
вышел вот сегодня на улицу- с рынка уже пьяненькие наследники великай пабеды с покупками. таксисты мечуцца (холодно жэ) прокурору денежки зарабатывают. работники с картонотарного потогонного комбината со смены идут. клянут еуромауданников. ща зайдут в наливайку й@бнут по сто за героический беркут и шоб бандеры провалились в свой еэс. и спать.
zanoza Spammer
Добавлено:
Ср, 29 Янв 2014 22:05
Ichtion писал(а):
Всё, всё.
И подпись смените, пожалуйста. По моей личной просьбе. Женские капризы и слабости, пмс и прочее.
Sova
Добавлено:
Ср, 29 Янв 2014 23:50
Grey Horse писал(а):
galswit писал(а):
я народжений і виріс у Львові і тут менше того націоналізму, який нам інкримінують, ніж Ви собі це уявляєте.
100%.
Может, мне везло просто, но за 18 последних лет вообще с признаками т.н. национализма сталкиваться в тех краях, да и вообще на Западной Украине не приходилось.
+10000
Регулярно езжу в Карпаты летом. В глухие села, подальше в горы, чтоб поменьше людей и не дай Бог туристов. ВСЕГДА разговариваю на русском языке, при этом свободно владею украинским, даже больше - автоматически перехожу на любой диалект украинского. Мало того, ВСЕГДА говорю всем, что я из Донецка.
НИКОГДА! НИКОГДА в свою сторону не видела проявлений агрессии! Даже какого-либо недовольства не замечала. Наоборот.
Однажды ехала в маршрутке с Шешор в Косов. Пассажиры - простые люди из сел. Когда услышали, что я с Донецка, чуть-ли не в один голос начали меня просить: "Скажіть там, що ми не ненАвидемо вас. Що ми всі люди. Там вас обманюють...." Вот так... Только зачем мне это объяснять? Я это и так знала!
А для тех, кто боится до смерти бендер, стоящих на Майдане:
Цитата:
Згідно із опитуваннями, проведеними Фондом "Демократичні ініціативи" у грудні 2013 року, серед причин, що від самого початку спонукали людей вийти на Майдан, найчастіші - це жорстоке побиття учасників акцій протесту в ніч проти 30 листопада, репресії проти учасників мирних протестів та відмова Віктора Януковича підписати Угоду про асоціацію з ЄС.
Проте ще однією вагомою причиною (для 50% опитаних на Майдані) стала вимога порушення кримінальних справ проти причетних до корупції.
На всякий случай: Черкасы - это НЕ Западная Украина. И бандеровцев там не было.
Цитата:
Як ця корупція виглядає у реальному житті, розповідає ще один учасник Майдану, пан Тарас із Черкас:
"Створювалося підприємство, пов'язане із IT технологіями. Потрібна була підтримка облдержадміністрації. Справа - богоугодна, спрямована на підйом сільського господарства. Нам було сказано: щоб ви нормально працювали, на підприємство треба "завести людину" на 20%. Прийшла абсолютно стороння людина, звати її Олена. Показала свій паспорт, розписалася, і після цього її ніхто не бачив. Але 20% прибутку підприємства йшло цій Олені. Звісно, не те, що інвестицій, а моральної жодної допомоги від місцевої влади так і не отримали. Але всі чітко було зрозуміло: якщо хочеш працювати, без цього обійтися неможливо", - каже пан Тарас.
Цитата:
Ще одна вимога тих, хто перебуває на Майдані, - це загальне підвищення рівня життя людей (47% опитаних).
Під цим учасники протестів бачать не звичне збільшення соціальних виплат із бюджету, а можливість нормально і чесно працювати, мати свій бізнес і платити податки.
Саме відсутність такої можливості, як каже 33-річний мітингувальник-киянин Євген, і привело його на Майдан. На момент розмови з ВВС Україна він підвозив на Європейську площу шини для підтримання вогню на барикаді.
"Я підприємець. Точніше, був ним. Як і в багатьох, мій бізнес просто знищено. Раніше моя фірма надавала консультаційні послуги у галузі економіки, бухгалтерії. Але малий бізнес знищено. І мені нема кого консультувати", - каже Євген.
Ничего не напоминает, господа? Или это бендеры протянули НО?
Цитата:
Від часу ухвалення нового Податкового кодексу, який наприкінці 2010 також призвів до масових акцій протесту (які, втім, не можна порівнювати із нинішнім), за даними Державної служби статистики, кількість суб'єктів господарювання в Україні від 2010 до 2012 року скоротилася на майже 600 тисяч. При цьому зросла лише кількість великих підприємств, а кількість малих та середніх - зменшилася.
Якщо у 2010 році на 10 тисяч населення в Україні припадало 477 суб'єктів господарювання, то за підсумками 2012 - лише 351.(Тоже бендеры виноваты?) У ті ж роки кількість зайнятих працівників в економіці України скоротилася на понад 800 тисяч осіб.
У 2013 році ситуація лише погіршувалася, але виникла і нова проблема - як закрити бізнес. Виявилося, що припинити бізнесову діяльність стало важче, ніж її розпочати. Через це навіть в офіційній статистиці з'явилися розбіжності.
Цитата:
Багато мітингувальників дуже схожі на освіченого і, віднедавна, безробітного Євгена. Згідно із дослідженням "Демократичних ініціатив", середній вік учасника Майдану - 36 років. 64% складають люди із вищою освітою. За родом занять - 40% учасників - наймані спеціалісти із вищою освітою, 12% - студенти, по 9% підприємці та пенсіонери, 8% - керівники підприємств.
Серед трьох найголовніших вимог їхнього протесту, дві тісно пов'язані із економікою та бізнес-кліматом:
Звільнення заарештованих учасників Майдану, припинення репресій
Підписання Угоди про асоціацію з ЄС
Відставка уряду
Справедливість таких вимог визнають вже і деякі представники провладної Партії регіонів.
Депутат від Партії регіонів та екс-віце-прем'єр Сергій Тігіпко заявив, що влада має не придушувати протест, а усунути причини його виникнення
Из моих знакомых с Донецка и Луганска на Майдане: два юриста, адвокат, оценщик, аудитор, работник банка, четыре врача... вот так.
Добавлено спустя 5 минут 56 секунд:
citizen
Молодец!
из коментов там же:
Цитата:
Постсовковые выб***ки разводят своих холопов одинаково в России и в Украине. В России пугают госдепом и белоленточниками, в Украине - бандеровцами и ЕЭСом.
Добавлено спустя 16 минут 47 секунд:
galswit писал(а):
Слава Україні.
Героям Слава!
_________________ Я проголосую за кандидата в президенты Украины, который в своей программе гарантирует люстрацию в судебной системе, правоохранительных органах и органах прокуратуры.
И, простите, ну не могу удержаться: вниманию коллеги Ichtion и других западофобов, которые всё про "бандеровцев" что-то твердят:
Олег Соскин писал(а):
... и надо поблагодарить всех тех жителей и людей громады Западных и Центральных областей, которые шли на колоссальный риск, и они свергли власть бандократии в своих областях. Вот они, именно области эти, сделали то, что изменилась ключевым образом ситуация в целом в Украине. Потому что эти регионы сказали, что они больше по-скотски, по-рабски жить не будут. И они остановили натиск банды правящего режима. Они остановили!..
_________________ Две тени врезались в пространство. Путь открыт.
И вечность искрами летит из-под копыт...
(С) Шарль Бодлер
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме