Список форумов < О К Н О > Форум Клуба оценщиков
  Форум  •  Правила форума  •  Пользователи  •   FAQ  •  Поиск •   Календарь •   Регистрация  •   Профиль  •   Войти и проверить личные сообщения  •   Вход
 СМИ об оценке в Украине Следующая тема
Предыдущая тема

Версия для печати
Автор Сообщение
K_BM

СообщениеДобавлено: Пт, 30 Май 2014 15:37 Ответить с цитатойВернуться к началу

YP писал(а):
… знає без словників, держава - це сила насамперед. Основні функції - примус та захист….

Так, це є одна з теорій Гоббса. І щодо демократичних цінностей він відносився критично, те ж його бачення.

YP писал(а):
Тобі я відкрию величезний секрет: Гоббс такого не писав, перечитай на дозвіллі..

Ти що думаєш, що я всього Гоббса перечитав. Смішний. Просто вчився добре і кандидатський мінімум здавав. Саме такого висловлення не писав і я не навів даний вираз як цитату. Це одне з узагальнених його бачень ролі держави в суспільстві. Вислів і прислів'я придумане не мною. Розумієш, що таке узагальнене? В школі вчився? На літературі задавали запитання: «Що хотів сказати цим віршем Шевченко», - приклад. А то у Вікіпедії цитат насмикав і все.

YP писал(а):
…світом не правлять заздрість ненависть та злоба…

Якщо ти був би добре обізнаний в питаннях політології, як ти себе позиціонуєш, тоді ти хоча більш «розумніше» відповів. Наприклад, що філософія пронизане суцільним протиріччям і я не підтримую погляди Гоббса, мені більш імпонує теорія Дж. Локка, яка УЗАГАЛЬНЕНО стверджувало зворотне: «Світом править любов і взаєморозуміння».
Суто для того, щоб я зрозумів з ким я розмовляю. Ти в курсі звідки пішло прислів'я: «Ліс рублять щепи летять», - по-іншому: «Щоб не робилось для держави, все можна оправдати». Кому належать таке УЗАГАЛЬНЕНЕ бачення? Для підказки, Сталін полюбляв цього діяча: знищити мільйони, ну, так це за ради створення нової держави…

Все, набридло мені тобі писати. Одне добавлю, ти головне зараз «не нервуй пупсику». Яким потрібно бути циніком, коли за державу Україна щоденно реально гинуть українці у війні між Україною і «руським міром» (не плутати з національністю) зі своєю фашистською ідеологією, ІІІ Римом, космізмом, об'єднанням Руських земель і якась падлюка буде находити 4596 пунктів, які б начебто підтверджують відсутність держави.
Р.S.
YP писал(а):
на останок - не поважати ворога... сам знаєш чим закінчується

Ворога не поважати потрібно, а недооцінювати не потрібно. Цьому вже точно мене вчили, причому у «спеціалізованому» ВУЗі.

Гость

СообщениеДобавлено: Пт, 30 Май 2014 16:59 Ответить с цитатойВернуться к началу

K_BM писал(а):
YP писал(а):
… знає без словників, держава - це сила насамперед. Основні функції - примус та захист….

Так, це є одна з теорій Гоббса. І щодо демократичних цінностей він відносився критично, те ж його бачення.

YP писал(а):
Тобі я відкрию величезний секрет: Гоббс такого не писав, перечитай на дозвіллі..

Ти що думаєш, що я всього Гоббса перечитав. Смішний. Просто вчився добре і кандидатський мінімум здавав. Саме такого висловлення не писав і я не навів даний вираз як цитату. Це одне з узагальнених його бачень ролі держави в суспільстві. Вислів і прислів'я придумане не мною. Розумієш, що таке узагальнене? В школі вчився? На літературі задавали запитання: «Що хотів сказати цим віршем Шевченко», - приклад. А то у Вікіпедії цитат насмикав і все.

YP писал(а):
світом не правлять заздрість ненависть та злоба…

Якщо ти був би добре обізнаний в питаннях політології, як ти себе позиціонуєш, тоді ти хоча більш «розумніше» відповів. , [Наприклад, що філософія пронизане суцільним протиріччям і я не підтримую погляди Гоббса, мені більш імпонує теорія Дж. Локка/b]яка УЗАГАЛЬНЕНО стверджувало зворотне: «Світом править любов і взаєморозуміння».
[b]Суто для того, щоб я зрозумів з ким я розмовляю
. Ти в курсі звідки пішло прислів'я: «Ліс рублять щепи летять», - по-іншому: «Щоб не робилось для держави, все можна оправдати». Кому належать таке УЗАГАЛЬНЕНЕ бачення? Для підказки, Сталін полюбляв цього діяча: знищити мільйони, ну, так це за ради створення нової держави…

Все, набридло мені тобі писати. Одне добавлю, ти головне зараз «не нервуй пупсику». Яким потрібно бути циніком, коли за державу Україна щоденно реально гинуть українці у війні між Україною і «руським міром» (не плутати з національністю) зі своєю фашистською ідеологією, ІІІ Римом, космізмом, об'єднанням Руських земель і якась падлюка буде находити 4596 пунктів, які б начебто підтверджують відсутність держави.
Р.S.
YP писал(а):
на останок - не поважати ворога... сам знаєш чим закінчується

Ворога не поважати потрібно, а недооцінювати не потрібно. Цьому вже точно мене вчили, причому у «спеціалізованому» ВУЗі.

Пробач. Відповідаю розумніше. Філософія пронизане суцільним протиріччям і ти не підтримуєш погляди Гоббса, тобі більш імпонує теорія Дж. Локка. Якщо би я був би добре обізнаний в питаннях політології, як я себе позиціоную, тоді я би більш «розумніше» відповів. Суто для того, щоб ти зрозумів з ким ти розмовляєш. Я тепер в курсі звідки пішло прислів'я про ліс. Раніше я помилявся, бо думав, що автор не Сталін. Далі. Яким потрібно бути циніком, та стверджувати, що щоденно реально гинуть українці у війні між Україною і «руським міром». Наступного разу слідкуй за власною думкою, або пиши на тверезу голову. Жоден із тих, хто знаходиться у районах бойових дій не пішов туди за державу і мало хто пішов туди по своїй волі. Навіть якщо ти побачив і почув щось у телевізорі. Відсутність держави в Україні очевидна і не плутай це із наявними політичними угруповуваннями, що періодично змінюють "масть".
Насправді пунктів не 4596 а 100500. Або 500100. Як більше подобається. І якщо якась падлюка буде їх находити - відразу стріляй, як побачиш. Виходь на варту обережно, тримайся спочатку за стіни, далі буде краще.
Якщо набридло писати, диплом "спеціалізованого" ВУЗу розмнож та розішли Укрпоштою мінімум на 200 адрес. У кожний конверт вклади по 1 гривні. Жди відповіді. Будеш читати.
Пидант

СообщениеДобавлено: Сб, 31 Май 2014 15:06 Ответить с цитатойВернуться к началу

Умники - задолбали!!!! Very Happy Дайте друг-другу свои ел.адреса и там умничайте(или в личку), а здесь СМИ об оценке в Украине....
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
YP
Гость

СообщениеДобавлено: Сб, 31 Май 2014 16:40 Ответить с цитатойВернуться к началу

Пидант писал(а):
Умники - задолбали!!!! Very Happy Дайте друг-другу свои ел.адреса и там умничайте(или в личку), а здесь СМИ об оценке в Украине....

Ну хамить не надо. Поговорили. Кому интересно, - почитали. Для того и Форум.
edgar_po

СообщениеДобавлено: Сб, 31 Май 2014 19:35 Ответить с цитатойВернуться к началу

YP писал(а):
Кому интересно, - почитали

а кому не интересно - тоже почитали, время потратили на всякий...
YP
Гость

СообщениеДобавлено: Сб, 31 Май 2014 21:13 Ответить с цитатойВернуться к началу

edgar_po писал(а):
YP писал(а):
Кому интересно, - почитали

а кому не интересно - тоже почитали, время потратили на всякий...

Юмор здесь не уместен. Человек по-серьёзному, про Гоббса, Википедию, Локка и Падлюку-4596 (тоже аффтар). Хотя и не про периодические издания, но, - Источники. А Вы... не интересно. Стыдитесь, Коллега!!!
Grey Horse

СообщениеДобавлено: Вс, 01 Июн 2014 00:30 Ответить с цитатойВернуться к началу

YP писал(а):
...А Вы... не интересно. Стыдитесь, Коллега!!!
Не надо.
Для того и Форум...
Но и на форуме есть свои правила и свой порядок, который было бы неплохо изволить соблюдать и не устраивать хаос в темах. Не нравится - силь ву пле, дорогие гости, организовывайте свой форумчик и там хозяйничайте как хотите.
И рассуждайте, интересно / не интересно, стыдитесь / не стыдитесь...
И вспоминайте категорический императив Канта.

А по теме - http://www.zagorodna.com/ru/stati/kto-dolzhen-platit-nalog-na-nedvizhimost.html

edgar_po

СообщениеДобавлено: Вс, 01 Июн 2014 09:22 Ответить с цитатойВернуться к началу

YP писал(а):
про Гоббса, Википедию, Локка и Падлюку-4596 (тоже аффтар). Хотя и не про периодические издания, но, - Источники

Теперь серьезно - какое отношение имеет все это к теме "СМИ об оценке в Украине"? И не вижу ничего стыдного. Благодарю заранее за ответ.
YP
Гость

СообщениеДобавлено: Вс, 01 Июн 2014 11:08 Ответить с цитатойВернуться к началу

edgar_po писал(а):
YP писал(а):
про Гоббса, Википедию, Локка и Падлюку-4596 (тоже аффтар). Хотя и не про периодические издания, но, - Источники

Теперь серьезно - какое отношение имеет все это к теме "СМИ об оценке в Украине"? И не вижу ничего стыдного. Благодарю заранее за ответ.

Ну, если только серьёзно. К средствам массовой информации относятся не только статьи в газетах. К обсуждению СМИ - не только перепост ссылок на изобличение адептов оценочной стоимости. В этом и проблема, как я понимаю. Предлагаю разместить на этой ветке список источников и эпиграф: Пидант писал(а):"Умники - задолбали!!!! Very Happy Дайте друг-другу свои ел.адреса и там умничайте (или в личку), а здесь СМИ об оценке в Украине...." . Будет порядок.
Филин Андрей
Ведущий Филин

СообщениеДобавлено: Вс, 01 Июн 2014 19:57 Ответить с цитатойВернуться к началу

YP писал(а):

...в соответствующей теме - пожалуйста, а где попало - не надо!
YP, можете считать это как модераторское предупреждение...

YP
Гость

СообщениеДобавлено: Вс, 01 Июн 2014 21:27 Ответить с цитатойВернуться к началу

Принято. Бумстораццо.
Stepanio

СообщениеДобавлено: Пн, 02 Июн 2014 07:47 Ответить с цитатойВернуться к началу

Рынок недвижимости замер до лучших времен
http://domik.ua/novosti/rynok-nedvizhimosti-zamer-do-luchshix-vremen-n222516.html

СообщениеДобавлено: Ср, 11 Июн 2014 16:54 Ответить с цитатойВернуться к началу

ФГИ подозревают в срыве аукциона по приватизации акций "Сумыхимпрома"
Печенко

СообщениеДобавлено: Ср, 11 Июн 2014 19:55 Ответить с цитатойВернуться к началу

privet писал(а):
ФГИ подозревают

Хорош этих уродов подозревать, пора их на нары! Сколько можно нам с этими упырями бороться????? Сажать их с конфискацией или лишением дыхания. Пускай сами выбирают! Бабки на тот свет им не взять! Украина уже другая страна - взяточникам и хапугам тут не место, лишь на веревке кататься и в бетонных сапогах в речку прыгать! Читайте товарищи уроды и бойтесь! Народ требует справедливости, бабки вас упыри не спасут, готовтесь, время у вас пока в днях чрслится! Закон равен для тех, кто живет по закону! А кто детей из детских домов разувает, тому торба!

Добавлено спустя 2 минуты 9 секунд:

Т.е. вам хапугам ТОРБА!
Что такое торба, вас уродцы растолковывать нужно?
СИМа

СообщениеДобавлено: Ср, 11 Июн 2014 20:30 Ответить с цитатойВернуться к началу

Посмотрите сюжет 1+1 новости о ФГИУ и продаже 7% акций фирме подконтрольной Фирташу. Ничего не меняется, обслуга та же хозяева другие

Перейти:   

Следующая тема
Предыдущая тема