Добавлено:
Вс, 15 Июн 2014 19:57
Grey Horse писал(а):
Сергей Кривошапко писал(а):
Не хочеться переходити на особистості, але такі заяви характерні
Вот и не переходите, пожалуйста. Не надо.
А то Вас понять могут не правильно. Даже не буду продолжать и конкретизировать.
Вибачте, погарячкував!
admin Administrator
Добавлено:
Вс, 15 Июн 2014 19:58
По законам военного времени (Боже какой сюр, дай Боже, в последний раз, употреблять эту формулировку) и учитывая день траура, выноситься бан (ридонли) на ТРИ дня для:
Владимир Б1 Андрей KV Сергей Кривошапко _Gleb_ Gorets33
Решение несправедливое и что особенно цинично, из-за ридонли, не подлежит физическому оспариванию.
Для хоть какой-то справедливости тема так же закрывается на ТРИ дня.
Всем остальным участникам Форума и другим гражданам СТРАНЫ, предлагается молиться/скорбить/выпить/ и пр. кто как может и умеет, почтить память НАШИХ людей и солдат. Аминь.
Добавлено:
Чт, 19 Июн 2014 07:51
Те що я зараз напишу декому не сподобається, але це моє розуміння всього, що відбувається на Сході.
Дякую Адмінам, що дали час зібратися з думками, прийняти рішення і поїхати забрати сина додому. Щоб йому не нашкодити, не буду вказувати місце дислокації батальйону НГ, але скажу одне, з 350 гвардійців, близько 40 осіб колишніх десантників (серед яких був мій син), які виявили бажання служити Україні в НГ, а решта 300-320 - це так звані активісти Майдану, простіше кажучи контужені на всю голову бандити. Вони дуже зневажливо ставляться до колишніх десантників. Також відносяться і до офіцерів. Вчитися військовій справі не хочуть. Дисципліни немає, екіпіровки не вистачає, годують сухими пайками, більш того - офіцери не знають хто особисто командує і відповідає за АТО, бо вказівки дають і Коваль, і Крутов, і Аваков , а ми ще дивуємося чому вона не закінчується. Коли запитав ротного куди витрачені гроші які я передавав синові для придбання екіпіровки (9500 грн), він відправив мене до «начфіна», який виявляється знаходиться в .. Києві. Дуже багато неприємних фактів… Крім того, жодної правдивої інформації про вбитих не повідомляють. Ця практика «мовчання» є злочин. Про вбитих мирних громадянах теж мовчать, мовчать про те що артилерія лупить по житловим будинкам, школам, лікарням. Тобто за логікою керівництво АТО українців, які виявилися заручниками бойовиків, теж потрібно вбити. Так яка ж це АТО?!
Основну роль в боротьбі з бойовиками грає Українська армія і спецназ МВС, СБУ, а так звана Національна гвардія, це ганьба країни! Ці « гвардійці» вже після тижня боїв стали вимагати нагороди, премії, відпустки,пільги …
Головне - мій син не дезертир, він вже пройшов службу за призовом у 2013 р., за власним бажанням пішов у Гвардію. Але брати участь у цьому божевіллі він не хоче, воювати поруч з відморозками та мародерами теж. А в діючу армію його вже не беруть, « їдьте в воєнкомат за місцем призову, якщо мобілізують – приймемо». Ось такэ.
ПС ще раз вибачаюся перед форумчанкою Сова
Любопытно как моральный отброс, допрашивающий украинского солдата пытается из себя изображать украинца более чем все остальные.
Очень показательная картина даже на нашем форуме.
_________________ Если твоя философия не приносят тебе пользы — выкинь ее.
Сергей Кривошапко
Добавлено:
Чт, 19 Июн 2014 08:22
це додаткове підтвердження моїх висновків страница
Добавлено спустя 6 минут 38 секунд:
цікаві коментарі...
Nanaly
Добавлено:
Чт, 19 Июн 2014 09:37
Русский блогер: «Бойню в Донбассе развязала РФ и кровь на наших руках»
Двенадцать "почему" господину Путину
Ввиду большой занятости российского президента подготовкой к военной интервенции в соседнее независимое государство, излагаю свои накопившиеся в последнее время вопросы в этом открытом письме. Задаю их как гражданин страны, которой Владимир Путин правит последние 14 лет, как потомок президента РСФСР – государственного образования, которое было на ее месте в советское время, как бывший советник министра иностранных дел и, наконец, как журналист с 35-летним стажем. Итак, вопросы Президенту РФ:................читать полностью:
_________________ "...чтобы побеждало зло, достаточно добрым людям ничего не делать". 100% - все зависит от нас, от нашей позиции и отношения к происходящему.
Сергей Кривошапко
Можете знову звинувачувати мене в антисемітизмі, русофобії, не пропустіть - я ще амеріканофоб (мені дуже не сподобалося коли Байдену запропонували крісло Президента України для проведення засідання Уряду), але всі аналітичні статті росіян, євреїв, американців зараз не мають сенсу, так як пишуться з боку.
Такі собі розумні дядьки повчають Україну як жити, будують гіпотези, але Україну зараз не потрібно вчити, треба залишити в спокої. Україна сама в змозі позбутися від гніту внутрішнього впливу, будь-то путіна або обами.
Як би не відносилися до Західної України, але моя думка - кадровий резерв потрібно поповнювати з представників Львівської та Івано-Франківської областей. Мешканці Львіва чудово демонструють зрілість державності, подивіться яку оцінку вони дають діям і словам окремих політиків (випадок з Ляшком). Там люди більш порядні і працьовиті, якщо хочете - шлюдні. Взяти приклад Одеси, в 18-19 століттях Європейські архітектори разом з Європейськими градоначальниками побудували чудове місто. Але після господарювання в Одесі російсько-єврейського партактиву(яке фактично і триває), місто перетворили на звалище. Зайдіть у двір на Молдаванці або на вулиці Преображенській, все валиться і руйнується, самі мешканці не хочуть стежити за порядком, також і в спальних районах…
Пам'ятаю, при оформленні угоди з купівлі-продажу із залученням кредиту один заможний але не дуже розумний клієнт, просив вашого колегу оцінити його будинок в 1 млн $. Ми з оцінювачем замучилися йому пояснювати що сміття, якє він викинув після будівництва поруч зі своїм парканом, вартість будинку не збільшують , що є поняття «благоустрій прибудинкової території», і якщо ти побудував палац за італійським проектом на звалищі то будинок не може мати вартість еквівалентну такому ж будинку, але у Неаполі.
_Gleb_
Добавлено:
Чт, 19 Июн 2014 14:39
Як би не відносилися до Західної України, але моя думка - кадровий резерв потрібно поповнювати з представників Львівської та Івано-Франківської областей. Мешканці Львіва чудово демонструють зрілість державності, подивіться яку оцінку вони дають діям і словам окремих політиків (випадок з Ляшком). Там люди більш порядні і працьовиті
Пане Сергію!
Я дуже добре ставлюся до всіх без винятку націй та громад. Проте, оці "регіональні призначення" країна вже проходила. Не треба призначати людей за "регіональною ознакою", треба призначати тих, хто знає, що та як треба робити, тих, хто за свої дії здатен відповідати, а не ховатися за "ситуацію" або "мандат" чи "кришу"!
Сергей Кривошапко
Добавлено:
Чт, 19 Июн 2014 15:10
_Gleb_ писал(а):
Я дуже добре ставлюся до всіх без винятку націй та громад. Проте, оці "регіональні призначення" країна вже проходила. Не треба призначати людей за "регіональною ознакою", треба призначати тих, хто знає, що та як треба робити, тих, хто за свої дії здатен відповідати, а не ховатися за "ситуацію" або "мандат" чи "кришу"!
ТАК, але якщо в Донбасі немає керівника високого рівня здатного до руху вперед, то що робити?
_Gleb_
Добавлено:
Чт, 19 Июн 2014 15:15
ТАК, але якщо в Донбасі немає керівника високого рівня здатного до руху вперед, то що робити?
По-перше, треба добре пошукати! Інтелектуалів та бізнесменів на Донбасі не менше, ніж будь де!
По-друге, не треба створювати нові конфліктні ситуації! Що коїться на Донбасі знають всі. Давайте тепер після закінчення АТО поставимо на чолі Донбасу керівників зі Львова, представника ВО "Свобода" чи Правого сектора, Щоб Росія знову отримала "аргументи" для "захисту Донбасу". Ви цього справді бажаєте????????????????????????
Сергей Кривошапко
Добавлено:
Чт, 19 Июн 2014 15:25
Де ж зараз ці всі інтелектуали і бізнесмени з Донецька? Може якраз зараз той момент коли повинен народиться лідер Сходу, який скаже, - Все вистачить! Я українець і беру на себе відповідальність за Донбас!"
_Gleb_
Добавлено:
Чт, 19 Июн 2014 15:34
Якщо Президентові Порошенку та його команді вдасться зробити оголошене, то на Донбасі пройдуть позачергові вибори у місцеві органи влади. От кого САМ Донбас обере, то ті "вибранці" і складуть його нову адміністративну еліту.
А наскільки цей вибір буде вдалим, покаже час.
Один з гарних засобів на будь якому рівні зробити людей упорядниками власної долі - це дати їм право РЕАЛЬНОГО вибору. І вже після такого вибору нікому Донбас не може казати, що "його не чують", оскільки вільний вибір - це не тільки ПРАВО, а й ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за власні дії.
Sova
Добавлено:
Чт, 19 Июн 2014 15:43
_Gleb_ писал(а):
на Донбасі пройдуть позачергові вибори у місцеві органи влади. От кого САМ Донбас обере, то ті "вибранці" і складуть його нову адміністративну еліту.
А наскільки цей вибір буде вдалим, покаже час.
Можу зараз назвати прізвища тих, кого оберуть... Проводили опитування. Ті самі прізвища, що й були... бо знайомі кожному донбаському маргіналу прізвища. Донбас не вміє думати, тож нічого не зміниться. Донбас розуміє лише силу.
_________________ Я проголосую за кандидата в президенты Украины, который в своей программе гарантирует люстрацию в судебной системе, правоохранительных органах и органах прокуратуры.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме