??? у нас не работают украинские, а росийских до и трошки
Добавлено спустя 1 минуту 46 секунд:
смею вас заверить: в Ростовской области нет ни одного украинского канала, вы представляете? и живут люди там без правды, и никто им ее не доносит. или в вашем понимании правлв жто киселев и Ко?
Добавлено спустя 16 минут 30 секунд:
Анастасія Станко
Журналіст
А ваші нашу б уже зарізали
24 червня 2014, 16:48
Версія для друку
Коментарі
2
Його звати Ігор. Ігор – це російський прикордонник, який займається моїм питанням. Ігор старший від мене на кілька років, у нього сім'я і діти. Ігор дає мені гроші на платний туалет на кордоні, в мене нема рублів. Ігор робить мені чай – зелений, як я просила. Ми з Ігорем перекидуємось кількома словами про футбол, якраз повтор – Іспанія – Нідерланди. Він навіть мені співчуває, я ж вболіваю за Іспанію. Але потім Ігор включає Росію 24. Ігор каже, що українська армія вбиває дітей. Мені доводиться пояснювати щось Ігорю і я починаю від цього втомлюватись. Раджу йому сайт stopfake. Але мало надіюсь, що він його відкриє. Мої колеги приходять за мною. Ігор мене не випускає. Я чую, як він їм на вулиці каже, що дівчина затримана, але ввечері її швидше за все відпустять, хоча ще залежить від того, що вона буде говорити. Потім Ігор видає фразу: а ваші нашу б уже зарізали. Потім я згадаю цю фразу, коли Ігор передаватиме мене українським прикордонникам, вони нормально вітаються і знають одне одного в обличчя. Ось ці люди по ідеї мають когось зарізати – когось з числа російських журналістів.
Його звати Міша. Міша з Васьою підібрали мене на бусі в Новоайдарі. Міша з Васьою підтримують так зване Лисичанське ополчєніє. Самі вони їдуть з Лисичанська в сторону Щастя, а потім направо, мені ж не направо. Мені прямо. Міша з Васьою кажуть, що українські журналісти брешуть все. Кажуть мені: от ти, от скажи їм, нехай хоч в тих самих однокласниках глянуть, там ж купу відео. Я киваю, в мене нема однокласників. Міша з Васьою розказують історію: в Лисичанську хоронили бабку 80-ти річну. В той момент їхала армія, і в цей же момент в когось в іншій машині вистрелило колесо, армія почала стріляти, бабка вилетіла з гробу, когось підстрелили. Я намагаюсь уявити цю картину і мене пробиває на сміх, але я не можу. Міша і Вася і так на мене дивляться з підозрою, вийти я не можу, бо на цій трасі в принципі машини практично не їздять. Про фосфорні бомби вони теж говорять. Вони вже другі після прикордонника Ігоря. Попри те, що хлопці обіцяють мені убивати українську армію і брати в полон українських брехливих журналістів, я їх впрошую не поверати вправо, а довезти мене прямо – до Щастя. Бо попереду я вчора бачила трупи і мені не хочеться йти повз них знову пішки. Про Щастя Міша і Вася кажуть, що там армія перестріляла половину населення. Я вже знаю, що це не так, бо вчора в Щасті говорила з місцевими, жоден не підтвердив подібної інформації, не підтвердили і в лікарні. Я намагаюсь переконати Мішу і Васю, але безрезультатно.
У Щасті звісно не вірять в те, що їх перерізали або перестріляли, бо вони ж усі живі, але про фосфорні бомби в Слов'янську вони звісно вірять. Вони щось знають і про стрілянину в Лисичанську, хоча Міша і Вася з Лисичанська такого не знають.
Ввечері мені щастить ще більше. Я бачу власний сюжет – усе моє відео про батальйон Айдар і про звільнене місто Щастя, але на каналі Росія 24. Там ну звісно українські карателі розстріляли місцеве населення – на моєму відео, без жодного місцевого зі Щастя (але ж в принципі – їх всіх ж вирізали).
Я втомлено закриваю очі, намацую пульт від телевізора, натискаю кнопку off і лягаю спати. Про себе прошу, щоб російське телебачення, котре масово хоронить живих людей у себе в сюжетах, а тих, що залишились – сварить між собою до стрілянини сусіда в сусіда – горіло в пеклі.
_________________ "...чтобы побеждало зло, достаточно добрым людям ничего не делать". 100% - все зависит от нас, от нашей позиции и отношения к происходящему.
По данным ведомства (СБУ), Ирина Воропаева 1958 г.р. "подстрекала местных жителей к неповиновению законной власти Украины и призвала к отсоединения Донецкой области от Украины и вхождения ее в состав Российской Федерации".
Как утверждают в пресс-службе СБУ, при участии Воропаевой 9 мая ополченцы "совершили нападение на здание у правления МВД Украины в Мариуполе, во время которого погибли люди, в том числе и правоохранители".
Женщину задержали сотрудники СБУ и бойцы национальной гвардии Украины по подозрению в создании "террористической организации".
Валюха
Добавлено:
Вт, 24 Июн 2014 17:18
Телеканал 112 принадлежит бывшему министру МВД Захарченко
_________________ Те, що відбувається, відбувається вчасно.
СИМа
Добавлено:
Вт, 24 Июн 2014 17:18
ну надо же как оказывается лечится росийское косоглазие
_________________ "...чтобы побеждало зло, достаточно добрым людям ничего не делать". 100% - все зависит от нас, от нашей позиции и отношения к происходящему.
anfisa
Добавлено:
Вт, 24 Июн 2014 18:09
СИМа, приветствую Вас! и всех коллег! вот не могу не поделиться комментом из ФБ, очень понравился "Я обожаю последние видеообращения от Игоря Гиркина в Ютубе! Для тех идиотов, кто смотрит только геббельсовско-русское ТВ, объясняю: это свихнувшийся головорез, один из командиров русских диверсионных подразделений на Донбассе.
Гиркин постарел лет на 10, осунулся, у него от волнения дрожит голос. От того бравого, уверенного в себе полковника ГРУ, который, сука, совсем недавно зверски допрашивал плененных СБУшников, не осталось и следа - голодная, побитая собака. Нет, точнее - затравленный шакал, загнанный в угол...
Он, наконец-то, понял, что Путин "кинул" свою братву и не введет войска, которые обещал ввести. И подчиненные Гиркину твари, пришедшие вчера из России зарабатывать на крови мирных украинцев, сегодня дохнут на Донбассе, как мухи. А еще какие-то широкоплечие дядьки с кавказским акцентом пару недель назад обещали отрезать головы и уши украинским бойцам. Не режут... Почему? А спросить не у кого! Половина из них отправилась на Родину, с комфортом, в рефрижераторах, но в цинковых футлярах. Вторая же половина разлагается и воняет трупным ядом в лесах ЛуганДона. "Командующий", с глазами затравленного шакала, уже даже не просит браться за оружие украинских женщин, что делал еще вчера: он тупо говорит на камеру о своей кончине русского десанта. Видимо, в глубине души мечтает выпросить у русского фюрера звезду Героя России (посмертно), но зря: его фамилия не Кадыров, и он не имеет отношения ни к нефти, ни к газу. А еще Гиркин не говорит на камеру главного . Он уже пытался пробиться в Россию с небольшим штурмовым отрядом, но пограничники (русские!) дали ему под зад коленом и вернули в Славянск:" Пшел, вон, шакал! Барин не велел пускать обратно! Вали, сука, на место и мочи хохлов, пока сам не подохнешь! Тебе за все заплачено!"
_________________ Все не так плохо: нас не продавали - нас выдали даром. (Карел Чапек)
СИМа
Добавлено:
Вт, 24 Июн 2014 19:16
100лет , 100 зим. Анфиса . Вы знаете, очень изменились настроения народа. Уже и росия не нужна пенсионерам (особенно после гробов и артобстрелов), и все на местах устраивает, и хунта не хунта, а власть законная... Лишь бы не было войны. За Гиркина-не знаю, а вот Могового с Болотовым у нас проклинают до седьмого колена, еще и начались охоты на колорадов. То там труп найдут, то там.... соседи же видят на каких машинах кто подъезжает, да разговоры какие на балконах с сигареткой пьяные ведут.
Grey Horse
Добавлено:
Вт, 24 Июн 2014 20:12
И я Вас приветствую, коллега anfisa!
_________________ Две тени врезались в пространство. Путь открыт.
И вечность искрами летит из-под копыт...
(С) Шарль Бодлер
Сергей Кривошапко
Добавлено:
Ср, 25 Июн 2014 06:47
Валюха писал(а):
ось як, а чому досі не позбавили канал права мовлення на Україну?
Добавлено спустя 2 минуты 25 секунд:
СИМа писал(а):
ну надо же как оказывается лечится росийское косоглазие
Шановні! Перестаньте шукати ворогів на форумі, кожен українець з болем у серці стежить зараз за подіями на Сході. Але не потрібно уподібнюватися російським пропагандистам, маленька брехня породжує велику недовіру. Коли наші ЗМІ продовжують стверджувати, що на Сході проти українців воюють одні найманці - це вже велика брехня. Як це ні трагічно, але в рядах бойовиків багато місцевих жителів. Зараз вже не важливо, з яких мотивів вони там, за гроші або обмануті російською пропагандою. Потрібно зупинити війну інакше вона зруйнує Україну. Той хто кричить «Ура, ми завтра всіх сепаратов ліквідуємо», або зрадник або неадекват.
Ви, мабуть, знаєте, що наші депутати активно зараз збагачуються на війні. Олександр Табалов (Верховна рада) м'ясо армії продає, Вадим Веремчук (Луцька міськрада) - масло, Володимир Дудка (Верховна рада) - медикаменти і т.д. Але це все дрібнота, серйозний дохід у тих, хто забезпечує паливом армію. Здогадайтеся хто це? Правильно, Коломойський (Укртатнафта і дочірні підприємства), поцікавтеся, за якою ціною вони продають армії авіаційний гас. Генерали ще інформацією приторговують. Вообщем, кому війна, кому мати рідна. Дивишся, до кінця війни у нас на 5-6 нових мільярдерів стане більше ...
Пора вже відправити всіх депутатів з сім'ями на Схід, нехай попрацюють миротворцями. Порошенко поки не згоден робити різкі рухи, він прекрасно розуміє кому і навіщо потрібна війна в Україні. І ще краще він розуміє, чим ця війна може для України закінчиться, якщо її не зупинити найближчим часом.
Тому дістали з нафталіну Кучму (хоча він давно повинен був постати перед судом), тому поки на волі Царьов, навіть кума Путіна покликали (це про Медведчука, який теж повинен сидіти), просто немає зараз більш-менш пристойних варіантів, часу мало.
Ще невелика порада, прошу без образи, але не потрібно втрачати розум. Гіперпатріотізм може призвести до сумних наслідків. Нещодавно в Одесі чоловік збожеволів - викинув матір стареньку (82 роки) з балкона 3 поверху під гасло «Слава Україні» звинувативши її в сепаратизмі.
Читаючи пости деяких форумчан, починаєш турбуватися за їх психічний стан і здатність думати та аналізувати.
Добавлено спустя 31 минуту:
anfisa писал(а):
Гиркин постарел лет на 10, осунулся, у него от волнения дрожит голос. От того бравого, уверенного в себе полковника ГРУ, который, сука, совсем недавно зверски допрашивал плененных СБУшников, не осталось и следа - голодная, побитая собака.
Що до Гиркина, Вам не здається дивним, що він стогне вже два місяці "все пропало, немає допомоги, немає добровольців", а його не можуть ліквідувати? Може цей Гиркин потрібен в Україні для декого?
Объясните мне. какие боком казначейство Украины к их умбоюмбе?????
Валюха
Добавлено:
Ср, 25 Июн 2014 08:29
Сергей Кривошапко писал(а):
Валюха писал(а):
ось як, а чому досі не позбавили канал права мовлення на Україну?
Действительно, не понятно
_________________ Те, що відбувається, відбувається вчасно.
Сергей Кривошапко Читаючи пости деяких форумчан, починаєш турбуватися за їх психічний стан і здатність думати та аналізувати.
Особенно умиляют мыслители, что сидят в мирных городах за 800 км, и поучают прямых свидетелей войны как им воспринимать происходящее.
_________________ Если твоя философия не приносят тебе пользы — выкинь ее.
Grey Horse
Добавлено:
Ср, 25 Июн 2014 09:02
Що до Гиркина, Вам не здається дивним, що він стогне вже два місяці "все пропало, немає допомоги, немає добровольців", а його не можуть ліквідувати? Може цей Гиркин потрібен в Україні для декого?
Може... не заперечую... А може, ні Ви, ні я чогось не знаємо...
Коли наші ЗМІ продовжують стверджувати, що на Сході проти українців воюють одні найманці - це вже велика брехня. Як це ні трагічно, але в рядах бойовиків багато місцевих жителів.
Очень может быть. Более того, я с этим даже не собираюсь спорить.
Но что это за категория такая - местные жители? Можно поподробнее, коллега?
В 1,2 км. от моего адреса расположена тюрьма. Большая и достаточно известная в Украине. И там достаточное количество и насильников, и убийц. Причем таких, которые считают, что это - их право по жизни: грабить, убивать и насиловать. И вряд ли уже изменят по жизни свое мнение. Ну, психика и воспитание такие, и возраст их не позволяет надеяться на изменения.
Так ведь они тоже 100% подпадают под категорию "местного населения" у меня тут, да?
Зараз вже не важливо, з яких мотивів вони там, за гроші або обмануті російською пропагандою. Потрібно зупинити війну інакше вона зруйнує Україну.
Не важно... ну, то есть, если ряд из них начали то, что Вы называете "войной", просто потому, что им нравится такая ситуация в стране, им так жить удобно, вопреки остальной части населения - подавляющей (и будет удобно всегда) - то с ними тоже нужно договариваться? И стрелять в них - упаси Бог?
Вот тогда, коллега Сергей Кривошапко, раз уж Вы так много об этом говорите общих лозунгов - давайте Вы расскажите поподробнее и поконкретнее, что делать в такой ситуации? С такими вот, у которых еще и оружие в руках?
Я, например - не знаю... Вас можно попросить убедить меня в том, что то, что Вы предлагаете - реально и по результату устроит большинство мирных граждан Украины, в том числе Донбасса?
Для затравки: вспоминаем 3 дня назад, когда гордые и независимые самозванные представители ДНР и ЛНР (или как их там...) торжественно сказали, что инициативу Порошенко "не стрелять неделю" безоговорочно поддерживают. Стрелять сепаратисты не будут - ни-ни! Причем, что характерно - они сами предложили эту встречную инициативу, никто их за язык не тянул!
И - как Вам результаты выполнения обещаний? Понедельник-вторник? Впечатляет? О чем Вы еще предлагаете договариваться и с кем?
Добавлено спустя 1 минуту 3 секунды:
VVG писал(а):
Особенно умиляют мыслители, что сидят в мирных городах за 800 км, и поучают прямых свидетелей войны как им воспринимать происходящее.
Цитата:
Эт точно!
Особенно в этом плане радуют россияне...
(С) Шарль Бодлер
Сергей Кривошапко
Добавлено:
Ср, 25 Июн 2014 09:06
СИМа писал(а):
Объясните мне. какие боком казначейство Украины к их умбоюмбе?????
Цей бандит Царьов плекає себе надією на повернення свого майна. Але в Донецьку за фактом двовладдя. Сюр - це ще м'яко сказано. Слава богу що фінанси поки в руках адекватних людей. Чого очікує Лук'янченко, коли червоні прийдуть? Знову одні питання.
Добавлено спустя 4 минуты 43 секунды:
VVG писал(а):
для мислителів з Любашівці, ви знаєте що в Затоці на базі відпочинку Іва розташувалися близько 200 хлопців у камуфляжі без розпізнавальних знаків, місцеві вже зверталися в міліцію та СБУ, поки мовчання
Евромайдан не знає про них нічого, до НГ не належать, і не батальйон Шторм ... може турісті?
Плюньте в темечко тем, кто требует «услышать Домбас». Ничего умней «Ы-ы-ы» и «У, суки» эта часть Донбасса произвести не может. Требования о федерализации сродни «борьбе с фошыстами» — придуманы обе не рядовыми бойцами, а наперсточниками. Даром, что оные нынче ходят в пижмаках от Армани – федерализация им нужна, чтоб в пределах региона их власть оставались незыблемой и менты по-прежнему назначались ими же.
Чем ниже образование человека, тем вероятней он будет за Путина и Русский Миф. Обратите внимание: пророссийские агитаторы неудовлетворительно знают язык, который намерены защищать от бЕндеровцев. Бендеровцы, кстати, владеют обычно тремя-четырьмя языками.
– Что ты предлагаешь? – говорит обычно в такой ситуации мой главный шеф.
– Не знаю, — отвечу я.
Мозги в эти головы уж не вложить...
(С) Шарль Бодлер
Последний раз редактировалось: Grey Horse (Ср, 25 Июн 2014 09:29), всего редактировалось 2 раз(а)
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме