Хто може дати роз"яснення щодо ДСТУ 3649-97 "Засоби транспортні дорожні. Експлуатаційні вимоги безпеки...".
Для ознайомлення з вищевказаним документом, я звернулася до пошукових систем Інтернету. На мій запит я отримала таку відповідь, що даний документ втратив чинність з 01.07.2011 р., на його заміну є нова редакція національного стандарту України ДСТУ 3649:2010 "Колісні транспортні засоби. Вимоги щодо безпечності технічного стану та методи контролювання". Але в Інтернеті чомусь знаходжу тільки остаточну редакцію документу і відомостей про набарання ним чинності не можу знайти... Цей документ прийнятий? По можливості та при наявності відомостей по даному документу, надіслати посилання.
http://www.insat.org.ua/phpfiles/other/info/2/
_________________ ВВА
Сергей_К
Добавлено:
Пн, 17 Фев 2014 15:28
amalija писал(а):
Але в Інтернеті чомусь знаходжу тільки остаточну редакцію документу і відомостей про набарання ним чинності не можу знайти... Цей документ прийнятий? По можливості та при наявності відомостей по даному документу, надіслати посилання.
ДСТУ 3649:2010 "Колісні транспортні засоби. Вимоги щодо безпечності технічного стану та методи контролювання";
_________________ Знания - столь драгоценная вещь, что его не зазорно добывать из любого источника.
Путь, усыпанный цветами, никогда не приводит к славе.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме