Список форумов < О К Н О > Форум Клуба оценщиков
  Форум  •  Правила форума  •  Пользователи  •   FAQ  •  Поиск •   Календарь •   Регистрация  •   Профиль  •   Войти и проверить личные сообщения  •   Вход
 231 Постанова - ліквідований корупційний інститут оцінювання Следующая тема
Предыдущая тема

Версия для печати
Начать новую темуОтветить на тему
Автор Сообщение
Vicdom



Сообщения: 446
Откуда: Киев
СообщениеДобавлено: Чт, 28 Авг 2014 13:29 Ответить с цитатойВернуться к началу

если работаешь в бригаде "наперсточников" - будь готов что обманут и тебя. Такая специализация "коллектива"! Wink
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Grey Horse



Сообщения: 5937
Откуда: Центральное Правобережье
СообщениеДобавлено: Чт, 28 Авг 2014 15:27 Ответить с цитатойВернуться к началу

polter писал(а):
Персонал поставлен раком перед фактом, про зарплату могут забыть.
Коллега polter, просто для памяти, можно 2 вопроса?

1. А задолженность по зарплате - велика ли, не знаете? Может, там 1 - 2 недели, не знаю... Тогда и говорить как бы не о чем.
2. Кто формально руководитель (был... кто неформально-то - понятно...) этого расчетного центра как юрлица? Ну, в смысле, кто за выплату зарплат "по должности" отвечал?

_________________
Две тени врезались в пространство. Путь открыт.
И вечность искрами летит из-под копыт...
(С) Шарль Бодлер
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
СИМа



Сообщения: 3602

СообщениеДобавлено: Чт, 28 Авг 2014 16:07 Ответить с цитатойВернуться к началу

СПАСИБО!
СПАСИБО ВСЕМ ВОИНАМ НЕЗАВИСИМОЙ ОЦЕНКИ!
СЛАВА ПОБЕДИТЕЛЯМ!

_________________
"...чтобы побеждало зло, достаточно добрым людям ничего не делать". 100% - все зависит от нас, от нашей позиции и отношения к происходящему.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
ultra



Сообщения: 71

СообщениеДобавлено: Чт, 28 Авг 2014 21:42 Ответить с цитатойВернуться к началу

http://www.spfu.gov.ua/_layouts/SPFUSiteDefinition/NewsDetails.aspx?ID=3194

Фонд змінив своє повідомлення від 27.08.2014 Exclamation
Здається вони пильно стежать за повідомленнями на форумі

було
Цитата:
27 серпня 2014 р.
До уваги оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності

У зв’язку із набранням чинності постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2014 № 358 "Про проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства" (далі – Постанова), Фонд державного майна інформує.

Суб'єктам оціночної діяльності необхідно у письмовому зверненні (у довільній формі) повідомити Фонд державного майна про свій намір провадити практичну діяльність з оцінки майна для цілей оподаткування з додаванням копії чинного сертифіката суб'єкта оціночної діяльності.

На виконання підпункту 5) пункту 1 зазначеної Постанови, Фонд державного майна у строк, що не перевищує 10 робочих днів з дати надходження такого звернення, автоматично забезпечує надання суб’єктові доступу до єдиної бази даних звітів про оцінку з метою внесення ним інформації, яка міститься у звіті про оцінку, до такої бази

Доступ до єдиної бази даних звітів здійснюється адресою http://ocenka.spfu.gov.ua/ за логіном, який відповідає ідентифікаційному коду за Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України або реєстраційного номера облікової картки платника податків, або серії та номера паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті) та паролем, який відповідає номеру чинного сертифіката суб'єкта оціночної діяльності у форматі: *12345/67 (без пробілів та інших знаків).

Також зазначаємо, що пароль який відповідає номеру чинного сертифіката суб'єкта оціночної діяльності можливо змінити на інший, при умові, що перший символ повинний бути *

Суб’єкти оціночної діяльності, які мали чинні сертифікати суб'єкта оціночної діяльності за напрямом 1 в межах спеціалізації 1.8 "Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов'язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства" та(або) за напрямом 2 в межах спеціалізації 2.3 "Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов'язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства" можуть користуватися раніше наданим доступом до єдиної бази даних звітів та вносити інформацію зі звітів про оцінку майна, яка зроблена за відповідними спеціалізаціями у межах напряму 1 “Оцінка об’єктів у матеріальній формі” і напряму 2 “Оцінка цілісних майнових комплексів, паїв, цінних паперів, майнових прав та нематеріальних активів, у тому числі прав на об’єкти інтелектуальної власності”:

- 1.1 “Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них”;

- 1.2 “Оцінка машин і обладнання”;

- 1.3 “Оцінка колісних транспортних засобів”;

- 1.4 “Оцінка літальних апаратів”;

- 1.5 “Оцінка судноплавних засобів”;

- 1.6 “Оцінка рухомих речей, що становлять культурну цінність”;

- 1.7 “Оцінка рухомих речей, крім таких, що віднесені до машин, обладнання, колісних транспортних засобів, літальних апаратів, судноплавних засобів, та тих, що становлять культурну цінність”;

- 2.1 “Оцінка цілісних майнових комплексів, паїв, цінних паперів, майнових прав та нематеріальних активів (крім прав на об’єкти інтелектуальної власності)”;

- 2.2 “Оцінка прав на об’єкти інтелектуальної власності”;

У подальшому, таким суб'єктам оціночної діяльності необхідно у письмовому зверненні повідомити Фонд державного майна про свій намір провадити практичну діяльність з оцінки майна для цілей оподаткування з додаванням копії чинного сертифіката суб'єкта оціночної діяльності.

Суб’єктам оціночної діяльності, які мають сертифікати суб'єкта оціночної діяльності за напрямом 3 "Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов'язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства" доступ до єдиної бази буде надано після приведення своєї діяльності у відповідність з вимогами Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні" та постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2014 № 358 "Про проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства".


стало
Цитата:
27 серпня 2014 р.
До уваги оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності

У зв’язку із набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо питань оціночної діяльності» від 29.05.2014р. №1284-VII та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2014 р. №358 «Про проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства» (далі – постанова) Фонд державного майна інформує.

На виконання підпункту 2) пункту 4 зазначеної Постанови Фонд державного майна у встановленому законодавством порядку здійснює заходи щодо приведення діяльності суб’єктів оціночної діяльності, включених згідно з вимогами Порядку проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 березня 2013 р. №231, до Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності, у відповідність з вимогами Законів України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні» і «Про оцінку земель».

Зокрема, здійснюються організаційно-правові заходи щодо анулювання кваліфікаційних документів оцінювачів та сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності з наступним їх виключенням з Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності за напрямами (спеціалізаціями) оцінки 1.8 «Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов'язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства»; 2.3 «Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов'язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства» та 3 «Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов'язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства».

Відповідно до підпункту 5) пункту 1 зазначеної Постанови Фонд державного майна за письмовим зверненням суб’єкта оціночної діяльності про намір провести оцінку для цілей оподаткування у строк, що не перевищує 10 робочих днів з дати надходження такого звернення, забезпечує надання суб’єктові доступу до єдиної бази даних звітів про оцінку з метою внесення ним інформації, яка міститься у звіті про оцінку, до такої бази.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
zanoza
Spammer


Сообщения: 12986

СообщениеДобавлено: Чт, 28 Авг 2014 23:00 Ответить с цитатойВернуться к началу

Молодцы, стараются!
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Agrestic



Сообщения: 94
Откуда: земля Богдана і Тараса
СообщениеДобавлено: Чт, 28 Авг 2014 23:46 Ответить с цитатойВернуться к началу

Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo!
всем пива Drinks or Beer
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Sokol



Возраст: 45
Сообщения: 4

СообщениеДобавлено: Пт, 29 Авг 2014 08:27 Ответить с цитатойВернуться к началу

Отже, як розуміти - письмове звернення в довільній формі, чи буде заява певного зразка??? Кому адресувати??? Яка процедура доступу та принцип роботи з реєстром???
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
privet



Сообщения: 1241

СообщениеДобавлено: Пт, 29 Авг 2014 08:42 Ответить с цитатойВернуться к началу

Sokol писал(а):
Отже, як розуміти - письмове звернення в довільній формі, чи буде заява певного зразка??? ...
эти понятия несовместимы

Sokol писал(а):
...Кому адресувати???...
раз это написал ФГИУ, наверное ему и адресовать
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
HUGO



Возраст: 45
Сообщения: 1254

СообщениеДобавлено: Пт, 29 Авг 2014 08:44 Ответить с цитатойВернуться к началу

Сокол - Ваши вопросы уже освещены в этой теме несколькими страницами ранее. Находим - читаем - образец звернення корректируем. Я например написал не "недвижимость", а "в рамках направлений и специализаций" таких то. Незабываем приложить копию Сертификата. Very Happy
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mailПосетить сайт автораAIM Address
maxim_t



Сообщения: 102

СообщениеДобавлено: Пт, 29 Авг 2014 09:30 Ответить с цитатойВернуться к началу

HUGO писал(а):
Незабываем приложить копию Сертификата. Very Happy

Так уже ж вроде не надо!? Cool
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Makspol



Сообщения: 47
Откуда: Южноукраинск
СообщениеДобавлено: Пт, 29 Авг 2014 10:06 Ответить с цитатойВернуться к началу

Я написал так:
Відповідно до підпункту 5 пункту 1 Постанови КМУ від 21.08.2014 року № 358 «Про проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства», повідомляємо, що ФО-П______, як суб’єкт оціночної діяльності (сертифікат ФДМУ № _____ від _____ р.), має намір про проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства України, а також, прошу забезпечити надання доступу до єдиної бази даних звітів про оцінку з метою внесення інформації, яка міститься у звіті про оцінку, до такої бази.
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mail
Пидант



Возраст: 64
Сообщения: 106
Откуда: Каменец-Подольский
СообщениеДобавлено: Пт, 29 Авг 2014 11:14 Ответить с цитатойВернуться к началу

Привіт всім! Дякую за зразок.. Трохи відкорегував і написав - поїду сам в фДМ і віддам в відділ Водолаженко.. Ато пока пошта дійде , пока по кабінетах походить і т.д. - заодно і розпитаю їх про все....

Може я десь щось не дочитав(пропустив) то підскажіть.. Ми будем реєструвати Звіт (брати в них номер) , чи тільки віправляти витяг з звіту(в якій формі)? Чи то і друге?

Будем реєструвати і надавати данні тільки про купівлю-продаж фізичними особами чи всі звіти які ми будем робити(продаж, дарування, спадщина, міна, застава і т.д.) ? А що з юридичними?

Що на рахунок ЕО земельних ділянок??? Куди , кому і що писати?
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Forto4ka



Сообщения: 200

СообщениеДобавлено: Пт, 29 Авг 2014 11:26 Ответить с цитатойВернуться к началу

Пидант писал(а):
поїду сам в фДМ і віддам в відділ Водолаженко.. Ато пока пошта дійде , пока по кабінетах походить і т.д. - заодно і розпитаю їх про все....



Не забудьте поделиться потом информацией, пожалуйста!
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
privet



Сообщения: 1241

СообщениеДобавлено: Пт, 29 Авг 2014 11:58 Ответить с цитатойВернуться к началу

Пидант писал(а):
поїду сам в фДМ і віддам в відділ Водолаженко.. Ато пока пошта дійде , пока по кабінетах походить і т.д. ...

попытайте счастье
zanoza писал(а):
Вчера отнесла заявление, сертификат СОД не заверяла, просто ксерокопия. Заявление сказали опустить в ящик для корреспонденции возле поста охраны в главном корпусе ФДМУ - оттуда выемка и регистрация документов делается 2 раза в день.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Alex111



Сообщения: 16

СообщениеДобавлено: Пт, 29 Авг 2014 12:00 Ответить с цитатойВернуться к началу

Нужно ли что-то писать, если делаешь только оценку земли и есть лицензия по оценке земли?
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Показать сообщения:      
Начать новую темуОтветить на тему


 Перейти:   



Следующая тема
Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме
Вы можете скачивать файлы в этом форуме