Автор |
Сообщение |
Додола
|
Добавлено:
Пн, 16 Фев 2015 11:02 |
  |
Доброго дня, шановні!
Підкажіть, будь ласка: хто має право робити нормативну оцінку кар''єру для сплати податку? дякую! |
Последний раз редактировалось: Додола (Пн, 16 Фев 2015 11:16), всего редактировалось 1 раз |
|
  |
 |
HUGO
|
Добавлено:
Пн, 16 Фев 2015 11:11 |
  |
:" border="0" />
Определяют стоимость Объекта - СОД, в составе у которых есть оценщик.
По решению некоторых органов (суд, прокуратура и т.д) это могут выполнять иного рода эксперты. |
|
|
     |
 |
Додола
|
Добавлено:
Пн, 16 Фев 2015 11:19 |
  |
Я там виправлення внесла, що це нормативна оцінка |
_________________ «Учися, серденько, колись
З нас будуть люде»,— ти сказала.
А я й послухав, і учивсь,
І вивчився. А ти збрехала.
Які з нас люде? |
|
  |
 |
zanoza
Spammer

|
Добавлено:
Пн, 16 Фев 2015 11:24 |
  |
Додола писал(а): |
Я там виправлення внесла, що це нормативна оцінка |
Нормативная денежная оценка земли?
какой %аренды у него? карьер за межами населеного пункту? |
|
|
  |
 |
Додола
|
Добавлено:
Вт, 17 Фев 2015 13:02 |
  |
|
  |
 |
zanoza
Spammer

|
Добавлено:
Вт, 17 Фев 2015 14:26 |
  |
Ну мне кажется, что ничего поделать нельзя уже. Ставка арендная - самая низкая, нормативная оценка за межами считается по жесткой формуле... Могу ошибаться, надо уточнить все у пользователя Yourick |
|
|
  |
 |
птичка
|
Добавлено:
Вт, 17 Фев 2015 16:17 |
  |
нормативну грошову оцінку (правильніше - технічну документацію з НГО) розробляє землевпорядна організація, яка має право здійснювати такий вмд робіт. ТД з НГО проходить обовэязкову державну експертизу землевпорядної документації та затверджується відповідним органом (точно не скажу чи райдержадміністрацією чи радою, на території якої знаходиться земельна ділянка). |
|
|
  |
 |
Додола
|
Добавлено:
Вт, 17 Фев 2015 23:42 |
  |
Дякую Вам! З Вами відчуваю себе впевненною Я не маю сертифіката на оцінку землі, моя компанія має. Але з користуванням недрами іще не стикались....Розумію так, що це індексація? |
|
|
  |
 |
zanoza
Spammer

|
Добавлено:
Ср, 18 Фев 2015 10:11 |
  |
Дякую Вам! З Вами відчуваю себе впевненною Я не маю сертифіката на оцінку землі, моя компанія має. Але з користуванням недрами іще не стикались....Розумію так, що це індексація? |
У вашего предприятия какой сертификат на оценку земли? |
|
|
  |
 |
Додола
|
Добавлено:
Ср, 18 Фев 2015 10:41 |
  |
У нас лицензия на землеустроительние работи, есть два инженера в штате.Ми делаем нормативную оценку c целью приватизации земли. Здесь, наверное, другой случай? |
|
|
  |
 |
zanoza
Spammer

|
Добавлено:
Ср, 18 Фев 2015 10:51 |
  |
У нас лицензия на землеустроительние работи, есть два инженера в штате.Ми делаем нормативную оценку c целью приватизации земли. Здесь, наверное, другой случай? |
Почему другой? Нормативка она и есть нормативка. |
|
|
  |
 |
Додола
|
Добавлено:
Ср, 18 Фев 2015 11:04 |
  |
|
  |
 |
птичка
|
Добавлено:
Ср, 18 Фев 2015 13:40 |
  |
Тут третій випадок - Ви зовсім не володієте нормативною базою як з питань землевпорядкування, так і з грошової оцінки - нормативної та експертної. Та прочитайте ж, нарешті, хоч би Закон "Про оцінку земель", і у Вас відразу ж відпаде половина запитань. |
|
|
  |
 |
zanoza
Spammer

|
Добавлено:
Ср, 18 Фев 2015 19:30 |
  |
|
  |
 |
Rexarus

|
Добавлено:
Вт, 24 Фев 2015 15:49 |
  |
Нужен совет по нормативной денежной оценке земельных участков сельскохозяйственного назначения (пашня). Кто занимался подобными работами отзовитесь пожалуйста!  |
|
|
  |
 |
|