скажите спасибо, шо они хоть не настоящие хакеры и ночью спят
_________________ а знаешь, всё ещё будет!
Вячеслав
Добавлено:
Пт, 12 Май 2017 22:58
В армии говорили личное время курсанта с 22-00 до 6-00.
Сталь
Добавлено:
Пн, 15 Май 2017 09:29
Capricorn
Добавлено:
Пн, 15 Май 2017 09:39
Мы 5 мин. назад звонили в тех. поддержку, сказали что у них полетел интернет (какие-то проблемы с провайдером), время устранения проблемы не знают, сказали ждать(((
Плытий Петр
Добавлено:
Пн, 15 Май 2017 09:55
Capricorn писал(а):
Мы 5 мин. назад звонили в тех. поддержку, сказали что у них полетел интернет (какие-то проблемы с провайдером), время устранения проблемы не знают, сказали ждать(((
может сеть? При чем тут интернет. Представители ФДМУ говорили что база размещается на их серверах.
_________________ Ніколи не бійся робити те, що ти не вмієш. Ковчег був споруджений любителем. Професіонали побудували "Титанік".
Capricorn
Добавлено:
Пн, 15 Май 2017 09:58
Нам сказали, что проблема именно с провайдером, а там кто его знает)
Bondar21
Добавлено:
Ср, 17 Май 2017 10:02
Может им скинутся на сервера по 100 грн. Я готов хоть щас, нервы дороже стоят
Александр_777
Добавлено:
Ср, 17 Май 2017 18:18
Если ФГИ сделает базу на блокчейне - и я готов буду доплатить, чтобы коллеги не страдали.
P.S. Кто не знает, что это такое - вот короткий поясняющий видеоролик.
Последний раз редактировалось: Александр_777 (Ср, 17 Май 2017 18:57), всего редактировалось 1 раз
Roman_33
Добавлено:
Ср, 17 Май 2017 18:47
Александр_777 писал(а):
Если ФГИ сделает базу на блокчейне - и я готов буду доплатить, чтобы коллеги не страдали.
Roman_33,
Особенно улыбнула фраза из ролика, произнесенная в первые 5 секунд В точь-точь относительно работы ФГИ
SHE Настоящая Блондинка
Добавлено:
Ср, 17 Май 2017 20:55
а мне нравится как сейчас работает, я абсолютно уверенно говорю людям сроки и не спешу, знаю,что регить только ночью.)
_________________ а знаешь, всё ещё будет!
Makey
Добавлено:
Пт, 19 Май 2017 13:48
Доброго дня шановні!!!
Скажіть, будь ласка, чи має право СОД по спеціалізації 1.3 отримати доступ до Єдиної бази звітів по оподаткуванню???
Якщо так то який зміст заяви про надання доступу??? Кажуть що пишеться в довільному порядку, але мені хотілось конкретики.
А якщо ні - то що треба для отримання такого права???
Плытий Петр
Добавлено:
Пт, 19 Май 2017 15:00
"Золотой мой, что-что, а право-то вы имеете. ...". из фильма "Гараж".
може отримати.
" 5) за письмовим зверненням суб'єкта оціночної діяльності про намір провести оцінку для цілей оподаткування Фонд державного майна у строк, що не перевищує 10 робочих днів з дати надходження такого звернення, забезпечує надання суб'єктові доступу до єдиної бази даних звітів про оцінку з метою внесення ним інформації, яка міститься у звіті про оцінку,
до такої бази;"
Письмове звернення у довільній формі типу "Прошу надати доступ...".
_________________ Ніколи не бійся робити те, що ти не вмієш. Ковчег був споруджений любителем. Професіонали побудували "Титанік".
Makey
Добавлено:
Пт, 19 Май 2017 17:17
Плытий Петр писал(а):
"Золотой мой, что-что, а право-то вы имеете. ...". из фильма "Гараж".
може отримати.
" 5) за письмовим зверненням суб'єкта оціночної діяльності про намір провести оцінку для цілей оподаткування Фонд державного майна у строк, що не перевищує 10 робочих днів з дати надходження такого звернення, забезпечує надання суб'єктові доступу до єдиної бази даних звітів про оцінку з метою внесення ним інформації, яка міститься у звіті про оцінку,
до такої бази;"
Письмове звернення у довільній формі типу "Прошу надати доступ...".
Мене збило з пантелику оця ця фраза:
Цитата:
1.2. Цей Порядок поширюється на суб’єктів оціночної діяльності, які мають чинний сертифікат суб’єкта оціночної діяльності за спеціалізацією 1.8 "Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства" у межах напряму 1 "Оцінка об’єктів у матеріальній формі" (далі - спеціалізація 1., та/або спеціалізацією 2.3 "Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства" у межах напряму 2 "Оцінка цілісних майнових комплексів, паїв, цінних паперів, майнових прав та нематеріальних активів, у тому числі прав на об’єкти інтелектуальної власності" (далі - спеціалізація 2.3), та/або за напрямом 3 "Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства" (далі - напрям 3).
Тобто по спеціалізаціям 1.8, 2.3, або 3. За 1.3 там нічого не сказано, принаймі я не побачив.
Звонив я на фонд - питаю як отримати доступ до Єдиної бази?, а вони у відповідь - а навіщо Вам доступ? Кажу - писати звіти для оподаткування, а вони - от і напишіть шо згідно такого то закону такої то поставнови прошу надати доступ....
Про що це вона?
Gorets11
Добавлено:
Пт, 19 Май 2017 17:40
Makey писал(а):
Звонив я на фонд - питаю як отримати доступ до Єдиної бази?, а вони у відповідь - а навіщо Вам доступ? Кажу - писати звіти для оподаткування, а вони - от і напишіть шо згідно такого то закону такої то поставнови прошу надати доступ....
Про що це вона?
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме