Список форумов < О К Н О > Форум Клуба оценщиков
  Форум  •  Правила форума  •  Пользователи  •   FAQ  •  Поиск •   Календарь •   Регистрация  •   Профиль  •   Войти и проверить личные сообщения  •   Вход
 Вопросы по работе реестра Следующая тема
Предыдущая тема

Версия для печати
Начать новую темуЭта тема закрыта, вы не можете писать ответы и редактировать сообщения.
Автор Сообщение
Пидант

СообщениеДобавлено: Ср, 30 Авг 2017 16:45 Ответить с цитатойВернуться к началу

Вот в 17.35 в черговий раз заповнив анкету(витяг) з додатковою точкою в адресі і зареєстрував без проблем.... Так що простим смертним в робочий час до реєстру не добратись.... СЛАВА ФДМ УКРАЇНИ !!!!!
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
LTOR

СообщениеДобавлено: Ср, 30 Авг 2017 17:05 Ответить с цитатойВернуться к началу

забить и внести -это разные вещи
SHE
Настоящая Блондинка

СообщениеДобавлено: Ср, 30 Авг 2017 17:18 Ответить с цитатойВернуться к началу

Пидант писал(а):
Колеги всім привіт! Дійсно , підскажіть як вірно зробити щоб по 10-ть раз не набирати (як пишуть колеги вище), а також підскажіть що робити якщо пише що даний звіт вже зареєстрований , а в списку нерухомості його немає, тобто він не опублікований і неможливо роздрукувати ПДФ... Може вже хтось уже поборов цього монстра і став профі - поділіться інформацією - ПЛІС Very Happy

Добавлено спустя 7 минут 53 секунды:

Не охота сидіти в офісі до 19-20 год. вечора, а завтра зранку треба звіт віддавати...
І взагалі складається думка що окрім "малювальників" придумали ще один хід як нас добити реєстром.... Я наприклад неможу людині пообіцять що через 3-ри години приходіть звіт буде готовий - немає гарантії що я його зареєструю....
Як не одна Х... так друга Evil or Very Mad

только НОЧЬЮ! из дома. не придумывайте велосипед. я с января месяца туда днем заходила раза 2..остальное только после 20.00, а лучше в 5 утра.

вы можете хоть 100 раз вбивать, оно не работает. вот просто поймите и все.
когда берете заказ, НЕ БЕРИТЕ СРОЧНО....говорите сроки адекватные и понимайте сразу, что РЕЕСТР ЭТО ТОЛЬКО НОЧЬЮ. и будет вам счастье.

за 3 годыны звит робите и вы не "рисовальщик"? Laughing

шютка.
не обещайте ДНЕМ НИЧЕГО. ПОПАДЕТЕ.

Moderator

СообщениеДобавлено: Ср, 30 Авг 2017 20:25 Ответить с цитатойВернуться к началу

wer77 писал(а):
я бы тоже тупил, за 7 часов кто-то внес около 4200 отчетов!

Shocked

СообщениеДобавлено: Ср, 30 Авг 2017 20:37 Ответить с цитатойВернуться к началу

Пидант писал(а):
а також підскажіть що робити якщо пише що даний звіт вже зареєстрований , а в списку нерухомості його немає, тобто він не опублікований і неможливо роздрукувати ПДФ... Може вже хтось уже поборов цього монстра і став профі - поділіться інформацією - ПЛІС

У мене раніше бувало. Наприклад. Що зареєстрував МАФ (назва як в правовстановлювальних документах) за адресою привязки. А нотаріус захотів, щоб написати назву об'єкту як "кіоск" і не вказувати адресу. Що я тільки не робив щоб ще раз зареєструвати. І міняв назву, і дату, і ж без адреси, і трохи змінював вартість (бо думав хоч так реєстр не розпізнає). Відповідь була, що "об'єкт вже зареєстрований". Так і прийшлось нотаріусу прийняти Звіт з первинною реєстрацією. Потім я вже навчився "обхитрювати" цю примітивну капризну програму. Якщо з'являється застака що "даний об'єкт вже зареєстрований", і у списку його немає. То набираю (копіюю зі Звіту) нову форму. Ви, напевно замітили, що набирати дані не обов'язково. Бо "клік" мишкою у строчці показує останні набрані дані. Тільки при повторному заповненні форми вже трохи змінюю назву. Наприклад. Перший раз набирав просто "Квартира" (на всякий випадак). То другий раз "Квартира двокімнатна" (як у Звіті). Буває що спеціально приходиться щось поміняти, щоб програма не розпізнала що такий об'єкт існує. Лиш для того, щоб "запам'ятати" і побачити цей об'єкт у загальному списку. А потім коли можна "змінити", то все приводиться у порядок. Тобто фактично можна написати навіть щось інше, щоб хоча б "запам'яталось" у списку. А потім редагувати "змінювати" до відповідності фактичних даних у Звіті. І ще. У нотаріусів із реєстру роздруковується мінімум інформації. "Назва об'єкту, дата оцінки і сума". Так що різні неточності оцінювача нотаріусу не потрібні. А також, цей весь "бруд" що ми заповнюємо нікому не потрібен.
ИринаКа

СообщениеДобавлено: Чт, 31 Авг 2017 13:02 Ответить с цитатойВернуться к началу

Пидант писал(а):
Колеги всім привіт! Дійсно , підскажіть як вірно зробити щоб по 10-ть раз не набирати (як пишуть колеги вище), а також підскажіть що робити якщо пише що даний звіт вже зареєстрований , а в списку нерухомості його немає, тобто він не опублікований і неможливо роздрукувати ПДФ... Може вже хтось уже поборов цього монстра і став профі - поділіться інформацією - ПЛІС Very Happy

Добавлено спустя 7 минут 53 секунды:

Не охота сидіти в офісі до 19-20 год. вечора, а завтра зранку треба звіт віддавати...
І взагалі складається думка що окрім "малювальників" придумали ще один хід як нас добити реєстром.... Я наприклад неможу людині пообіцять що через 3-ри години приходіть звіт буде готовий - немає гарантії що я його зареєструю....
Як не одна Х... так друга Evil or Very Mad

Чем от отчета "малювальників" отличается отчет, сделаный за 3 часа, с учетом подбора аналогов и выезда на объект?

Добавлено спустя 6 минут 52 секунды:

Пан Коцький писал(а):
Пидант писал(а):
а також підскажіть що робити якщо пише що даний звіт вже зареєстрований , а в списку нерухомості його немає, тобто він не опублікований і неможливо роздрукувати ПДФ... Може вже хтось уже поборов цього монстра і став профі - поділіться інформацією - ПЛІС

У мене раніше бувало. Наприклад. Що зареєстрував МАФ (назва як в правовстановлювальних документах) за адресою привязки. А нотаріус захотів, щоб написати назву об'єкту як "кіоск" і не вказувати адресу. Що я тільки не робив щоб ще раз зареєструвати. І міняв назву, і дату, і ж без адреси, і трохи змінював вартість (бо думав хоч так реєстр не розпізнає). Відповідь була, що "об'єкт вже зареєстрований". Так і прийшлось нотаріусу прийняти Звіт з первинною реєстрацією. Потім я вже навчився "обхитрювати" цю примітивну капризну програму. Якщо з'являється застака що "даний об'єкт вже зареєстрований", і у списку його немає. То набираю (копіюю зі Звіту) нову форму. Ви, напевно замітили, що набирати дані не обов'язково. Бо "клік" мишкою у строчці показує останні набрані дані. Тільки при повторному заповненні форми вже трохи змінюю назву. Наприклад. Перший раз набирав просто "Квартира" (на всякий випадак). То другий раз "Квартира двокімнатна" (як у Звіті). Буває що спеціально приходиться щось поміняти, щоб програма не розпізнала що такий об'єкт існує. Лиш для того, щоб "запам'ятати" і побачити цей об'єкт у загальному списку. А потім коли можна "змінити", то все приводиться у порядок. Тобто фактично можна написати навіть щось інше, щоб хоча б "запам'яталось" у списку. А потім редагувати "змінювати" до відповідності фактичних даних у Звіті. І ще. У нотаріусів із реєстру роздруковується мінімум інформації. "Назва об'єкту, дата оцінки і сума". Так що різні неточності оцінювача нотаріусу не потрібні. А також, цей весь "бруд" що ми заповнюємо нікому не потрібен.

"Іноді краще жувати" (с)

СообщениеДобавлено: Чт, 31 Авг 2017 15:09 Ответить с цитатойВернуться к началу

SHE, ИринаКа . Опыт и практика - большое дело. Проработаете с мое в этой сфере и Вы будете делать.... Тем более я писал образно 3-ри часа . А вообще то могу квартиру и за 3-ри. А по поводу какие у меня отчеты. То поверьте девочки - они нормальные, моей редакции. Сам клепал еще в 1999году(когда еще небыло ни методик ни законов), а потом шлифовались и шлифовались.... Так что ненадо умничать и ровнять меня з ПОЦЫКАМИ .
SHE - я шютки Одеситов понимаю (заканчивал ОИСИ ) ..... Удачи!!! Yahoo!
Петрович

СообщениеДобавлено: Чт, 31 Авг 2017 17:04 Ответить с цитатойВернуться к началу

Так кто же блокирует работу Базы Звитив в рабочее время?
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mail
SHE
Настоящая Блондинка

СообщениеДобавлено: Чт, 31 Авг 2017 19:32 Ответить с цитатойВернуться к началу

Петрович писал(а):

не думайте про єто

СообщениеДобавлено: Пт, 01 Сен 2017 08:35 Ответить с цитатойВернуться к началу

Петрович писал(а):

Лебедь писал(а):
Фонд и другие активно работаем...
SHE
Настоящая Блондинка

СообщениеДобавлено: Пт, 15 Сен 2017 05:33 Ответить с цитатойВернуться к началу

оно уже и ночью не работает Laughing

СообщениеДобавлено: Пт, 15 Сен 2017 06:54 Ответить с цитатойВернуться к началу

И снова здравствуйте!! И еще одна сделка у клиентов переносится, похоже!
Ошибка команды Block2: Файл "D:\Softlist\PDF\Document_@2180609_473059996.pdf" не найден.
Francuzzz

СообщениеДобавлено: Пт, 15 Сен 2017 08:43 Ответить с цитатойВернуться к началу

я в такой ситуации просто копирую текст и вставляю в ворд. и проблем нет. главное, чтобы создалась анкета и зарегистрировалась

СообщениеДобавлено: Ср, 27 Сен 2017 09:06 Ответить с цитатойВернуться к началу

зверек болеет второй день, на связь не выходит, нужна реанимация!
с такими симптомами, может вообще загнуться(((

хотя совсем не смешно.....

СообщениеДобавлено: Ср, 27 Сен 2017 09:39 Ответить с цитатойВернуться к началу

саботаж
СРО- ау вы где бездельники? Вас же сколько носов! А толку от ВСЕХ реально -ноль. Всем все похрен.
Начать новую темуЭта тема закрыта, вы не можете писать ответы и редактировать сообщения.

Перейти:   

Следующая тема
Предыдущая тема