Пробовал. Не дает регистрировать новый отчет. Выдает ошибку "вказане свідоцтво оцінювача не знайдено в ФДМУ". С прежней базой проблем не было.
ЕМ ocinka.online
Добавлено:
Чт, 19 Июл 2018 15:19
Добрий день.
Я адміністратор майданчика ОЦІНКА-ОНЛАЙН.
Мені доручено представляти майданчик на кількох ресурсах, в тому числі і тут. Я буду відповідати на ваші запитання та аналізувати попередні сторінки вашої дискусії.
Інколи це потребуватиме певного часу для того, щоб я розібрався в поставлених питаннях. Залишаю за собою право ігнорувати некоректні питання.
privet
Добавлено:
Чт, 19 Июл 2018 15:21
ЕМ ocinka.online писал(а):
Добрий день.
Мені доручено представляти майданчик на кількох ресурсах, в тому числі і тут. Я буду відповідати на ваші запитання та аналізувати попередні сторінки вашої дискусії.
Інколи це потребуватиме певного часу для того, щоб я розібрався в поставлених питаннях. Залишаю за собою право ігнорувати некоректні питання.
Запасемся попкорном, show must go on
Студент1
Добавлено:
Чт, 19 Июл 2018 15:24
постанова КМУ №358 від 21.08.2014року передбачає безоплатний доступ до реєстра звітів , як розуміти ваш майданчик за такі кошти 390грн чи може завтра ще якусь суму ви намалюєте..
Добавлено спустя 59 секунд:
постанова КМУ №358 від 21.08.2014року передбачає безоплатний доступ до реєстра звітів , як розуміти ваш майданчик за такі кошти 390грн чи може завтра ще якусь суму ви намалюєте..
Добавлено спустя 1 минуту 46 секунд:
і напишіть вашу адресу де ви знаходитесь.. не бійтесь палить не будемо ..
majkl
Добавлено:
Чт, 19 Июл 2018 15:28
ЕМ ocinka.online
Когда можно будет делать отчеты по земле у меня свидетельство оценщика земли. Спасибо
Добрый день. Хотелось бы услышать, на основании какого документа можно регистрировать в Вашей базе, земельные участки. При наличии КС МФ ФГУ и КС ГА ЗРУ. При ссылке на оба свидетельства, база дает отказ в регистрации. Спасибо.
Как поведет себя программа, в случае смены Сертификата СОД.
Как документально подтвердить платеж на "кошелек".
Как получить подтверждение отказа в регистрации, для учета затрат.
Последний раз редактировалось: Gektar (Чт, 19 Июл 2018 15:36), всего редактировалось 1 раз
Demonsys
Добавлено:
Чт, 19 Июл 2018 15:32
Добрий день.
Добрый день!
Что с ключами АЦСК "Украина"?
Іларіон
Добавлено:
Чт, 19 Июл 2018 15:40
Говорив з нотаріусом, їм усна вказівка "з верху":
1. Звіти без реєстрації в "новій базі" з 18.07.2018 не приймати від чого вони в шоці, тому, що як юристи розуміють - закон зворотньої дії не має і у звіті зафіксовано термін його дії 6 місяців.
2. Пояснювати це клієнтам виною оцінювачів, так як вони з квітня місяця були попереджені про "майбутні" зміни.
3. Відмову про проведення нот. дій в письмовій формі нікому не давати.
4. Переконувати оцінювачів в необхідності працювати "по новому" і не перейматися вартістю, за все мають платити клієнти.
5. Обіцяють державним нотаріусам доступ до "нової бази" безкоштовний в, що вони самі не вірять.
_________________ "Перестроить можно рожу, Ну а душу - никогда."
Алекс
Добавлено:
Чт, 19 Июл 2018 15:46
Добрий день.
1) Обґрунтуйте вартість користуванням Вашим "майданчиком"
2) Чому немає можливості доступу до звітів внесених до 18.07.2018 р.
vost12
Добавлено:
Чт, 19 Июл 2018 15:51
Добрий день.
Добрый день!
Что с ключами АЦСК "Украина"?
Іларіон
Добавлено:
Чт, 19 Июл 2018 15:52
Алекс писал(а):
1) Обґрунтуйте вартість користуванням Вашим "майданчиком"
2) Чому немає можливості доступу до звітів внесених до 18.07.2018 р.
Прогнозована відповідь: "Залишаю за собою право ігнорувати некоректні питання."
_________________ "Перестроить можно рожу, Ну а душу - никогда."
Сталь
Добавлено:
Чт, 19 Июл 2018 15:53
Добрий день.
добрый день!
1. объясните пожалуйста, почему со счета списываются деньги за отчет с ошибкой??? неужели невозможно сделать корректировку отчета??? что за БЕСПРЕДЕЛ????почему я должна платить за пробный отчет??? тем более, что ошибки по вашей вине (некорректная подача индикативов!!!!)
2. почему в программе у оценщика нет индикативов таких, как в модуле??
в конце концов, дайте цифры в развернутом виде и разрезе!!( так же подробно как и обещали, вплоть до месторасположения улиц!!)))
ИЛИ ВЫ РЕШИЛИ НАЛОПАТИТЬ ДЕНЕГ ЕЩЕ И НА ПРОБНЫХ ОТЧЕТАХ ОЦЕНЩИКОВ ИЛИ НЕЗНАЧИТЕЛЬНЫХ ОШИБКАХ???
dimira1
Добавлено:
Чт, 19 Июл 2018 15:55
Написал в Фонд вопрос о внесении в новую базу отчетов по оценке земли.
Ответ: "Вам потрібна технічна підтримка авторизованого майданчика (на сайті майданчика вказані телефони та адреса електронної пошти їхньої технічної підтримки)". На следующий вопрос о том, что делать с молчащими телефонами и немой службой техподдержки ответ: "Единственное - жалоба на работу майданчика"
rozon
Добавлено:
Чт, 19 Июл 2018 15:56
ЕМ ocinka.online Дуже коректне запитання по суті, на яке мусите дати негайну відповідь : Чому Ви свідомо порушуєте вимоги постанови Кабінету Міністрів України № 358 щодо безперешкодного та безоплатного доступу к державній власності - Базі ФДМУ ???
Питання не потребує певного часу для того, щоб ви розібралися в поставленому питанні
_________________ ВРЯТУЙ ЕКОНОМІКУ - ПОМРИ ДО ПЕНСІЇ
Последний раз редактировалось: rozon (Чт, 19 Июл 2018 16:07), всего редактировалось 2 раз(а)
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме