http://www.radikal.ru/
Выбрать файлы, загрузить на сервер, потом вставить код (который нижний) в текст сообщения
Последний раз редактировалось: Dmitriy-27-05-1990 (Пн, 23 Июл 2018 16:33), всего редактировалось 1 раз
Сергей232
Добавлено:
Пн, 23 Июл 2018 16:29
в базе нажимаю зберегти пише - The input was not valid - кто знает что это?
SHE Настоящая Блондинка
Добавлено:
Пн, 23 Июл 2018 16:36
кароче. платите через ПРиват и деньг ипоступают НЕСРАЗУ,
ой...бл...пошла за коньяком
_________________ а знаешь, всё ещё будет!
Александр_777
Добавлено:
Пн, 23 Июл 2018 16:38
Мыши плакали, кололись, но продолжали жрать кактус
Jhas
Добавлено:
Пн, 23 Июл 2018 16:44
общался сегодня с нашим Статусом...как об стену горохом....просил, на пальцах показывал, говорил, как хорошо будет ему поднять цену с 800 до 1200 за отчёт - ему пофиг....люди к оценке относятся как к партии колбасы или картошки...говорю, что поставлю цену в 500 грн/отчёт....ноль реакции - мне к вечеру ошалелые риелторы звонят и говорят что я - крахобор мо своими 1200 за отчёт.....будем по 500 ставить
[/quote]
вернулись к тому с чего начали, и в чем теперь смысл всего проделанного? ценить в рынок и зарабатывать трикопейки?[/quote]
Так оцінки ж ніякої немає. Оператор набору. І, правильно, ціна 3 копійки. Ріелтори оцінили...
alevtinka_t
Добавлено:
Пн, 23 Июл 2018 16:45
Сегодня вносила две оценки. Квартира - сделан отчет сегодня, стоимость по индикатору для райцентра 6591, рынок - 11 138 грн/кв.м - пропустило без вопросов. Дом в Иванковском районе, вносила оценку зарегистрированную в реестре 16.07, деньги сняло, регистрация прошла. А дальше самое интересное... Возле дома два участка БОБЖ и ОСГ. Внести их не возможно. Подтягиваю сертификаты Держгеокадастра, пишет "Вказане свідоцтво оцінювача не знайдено в ФДМУ". Подтягиваю сертификат Фонда, пишет "Вказане свідоцтво оцінювача не дозволяє створювати звіт зазначеного типу". Как???? Звоню в Фонд, мне отвечают, что да есть такая проблема, звоните в Кабмин, в Держгеокадастр....когда можно будет регистрировать не знают. Заказчики в шоке, я в ауте
novak777
Добавлено:
Пн, 23 Июл 2018 16:55
Jhas писал(а):
общался сегодня с нашим Статусом...как об стену горохом....просил, на пальцах показывал, говорил, как хорошо будет ему поднять цену с 800 до 1200 за отчёт - ему пофиг....люди к оценке относятся как к партии колбасы или картошки...говорю, что поставлю цену в 500 грн/отчёт....ноль реакции - мне к вечеру ошалелые риелторы звонят и говорят что я - крахобор мо своими 1200 за отчёт.....будем по 500 ставить
вернулись к тому с чего начали, и в чем теперь смысл всего проделанного? ценить в рынок и зарабатывать трикопейки?[/quote]
Так оцінки ж ніякої немає. Оператор набору. І, правильно, ціна 3 копійки. Ріелтори оцінили... [/quote]
щось я останнім часом одну і ту ж пісню співаю про себе - лєнта за лентою, набої подавай))
SHE Настоящая Блондинка
Добавлено:
Пн, 23 Июл 2018 17:11
alevtinka_t писал(а):
Сегодня вносила две оценки. Квартира - сделан отчет сегодня, стоимость по индикатору для райцентра 6591, рынок - 11 138 грн/кв.м - пропустило без вопросов. Дом в Иванковском районе, вносила оценку зарегистрированную в реестре 16.07, деньги сняло, регистрация прошла. А дальше самое интересное... Возле дома два участка БОБЖ и ОСГ. Внести их не возможно. Подтягиваю сертификаты Держгеокадастра, пишет "Вказане свідоцтво оцінювача не знайдено в ФДМУ". Подтягиваю сертификат Фонда, пишет "Вказане свідоцтво оцінювача не дозволяє створювати звіт зазначеного типу". Как???? Звоню в Фонд, мне отвечают, что да есть такая проблема, звоните в Кабмин, в Держгеокадастр....когда можно будет регистрировать не знают. Заказчики в шоке, я в ауте
а дом по какому индикативу шел?
и ві вносили стоимость дома БЕЗ учета стоимост изем. участка? т.е .стоимость кирпичей?
_________________ а знаешь, всё ещё будет!
PavelSh
Добавлено:
Пн, 23 Июл 2018 17:13
Пытаюсь войти, как оценщик. Пишет: Автентифікація неможлива. Дозволяєтьcя використовувати лише електронні ключі, в яких вказано код за ЄДРПОУ/ІПН У кого-нибудь было такое? Как исправить?
Час назад заходило нормально!
Jhas
Добавлено:
Пн, 23 Июл 2018 17:37
Народ затих. Видно в дві руки реєстсрують Звіти. Аж спотіли...
Dob
Добавлено:
Пн, 23 Июл 2018 17:42
Jhas
На мою особисту думку, якості послуг як і не було так і не буде. Поки ФДМУ не відсіє "лексусів" а воно йому нах. непотрібно, незабезпечить реєстрації звіту ЛИШЕ ОДИН раз, надалі тільки через рецензію, що також нах. кому потрібно. Ні про який конкурентний ринок оціночних послуг мови йти не може.
Привіт всім! Дуже сподобалось те що написав колеа Александр_777 про всю вашу оцю активність : Мыши плакали, кололись, но продолжали жрать кактус ...
І я його підтримую. Мені не зрозуміло , з якого дива ви тоді реєструєтесь на цьому майданчику, якщо він ГОВНО?????
Не бачу колег-ветеранів.... Як висловився Юра Андрусенко - НАБЛЮДАЄМ І АНАЛІЗУЄМ . І я також... Зато SHE(Юлька) в фаворі в молодежі в якості консультанта....
SHE , а ти не задумувалась що ти і тих поциків(рисовальщиків) консультуєш? По їх запитаннях я зрозумів що іх тут хватає...
А от Сергій Хмара образився на всіх оцінювачів і на ВІКНО і написав у ФБ:
Сергей Хмара
21 июля в 13:15 ·
Цитата:
Шановні Друзі, Колеги та Спільнота.
Деякі особи в мережі намагаються звинуватити мене у сепаратизмі. Тож, щоб запобігти розповсюдження всіляким фейкам та умисного вибіркового вибирання контенту з моєї сторінки на Фейсбуці пишу цей пост. БУКАВ багато))), але наберіться терпіння.
Так, я дійсно народився, вчився, працював та мешкав до червня 2014 у м. Донецьку. Так дійсно, у період 2002 - 2005 років як співзасновник та керівник аграрної фірми ЕТАЛОН СЕРВІС яка здійснювала свою діяльність на нині окупованій території і дійсно один із співвласників був той який викликав від того часу і до сьогодні у мене, лише прикрість, що я мав відносини із такою особою, але це життя, і нажаль я особисто не в змозі був передбачити його дії у майбутньому. У 2005 році внаслідок рішення власників всі активи компанії були продані, проведені розрахунки із контрагентами та фактична діяльність підприємства була зупинена. З того часу я жодного разу не спілкувався із тою особою, оскільки внаслідок саме його дій і була фактично припинена діяльність.
І це відомий факт усім хто тільки не ліниться чи навмисно висвітлює фейк за ради якоїсь особистої вигоди.
Для мене нажаль стало несподіванкою, що ця компанія ще є в реєстрі, оскільки звітність не здається досить тривалий час і мала бути виключена з реєстру. І відтепер я вже делегував свої повноваження, щодо виправлення цього, відповідним правникам.
Так я зареєстрований досі у м. Донецьку оскільки не маю власного житла на підконтрольній території Україні і не можу бути зареєстрований в іншому місці.
Після окупації міста бойовиками на початку червня 2014 зібравши лише перші необхідні особисті речі, разом із родиною вимушений був покинити все що мав: житло, роботу … – все життя яким жив до цього, та виїхав з окупованої території.
З цього моменту одночасно я втратив все, що мав, та оселився в Києві. Отримав статус переселенця та почав все життя з початку. Завдяки друзям які підтримали мене, ми зняли квартиру та придбали необхідні речі, хоча зіткнулися з безліччю проблем «ви донецький, ні». Дякувати Богові, люди які без забубонів допомогли та прихистили нас. За що я їм щиро вдячний, світ ні без добрих людей.
Після багатьох розчарувань, я зібрався та вирішив почати все з нуля, забувши про все що було та пам’ятаючи, що в мене є родина та я повинен її не розчарувати та забезпечити її всім необхідним. Я ще довго після цього пояснював як міг дітям, чому ми не повернемося до дому і відтепер ця квартира в Києві і є наша домівка.
Після цього придбавши у розстрочку VIP Department я почав розвивати компанію. Але нажаль все було дуже не просто, в тому числі «из-за Донецкой прописки». До речі одна фірма близько двох місяців тому відмовила у співробітництві зі моєю компанією саме за цією причиною. Але, я не здавався та розумів, що таке ставлення має змінитися, бо люди перенапружені і це минеться, бо я впевнений українці взмозі, розібрати чорне від білого.
Я вирішив розвиватися паралельно також у іншому напрямку діяльності незважаючи на те, що вона не є суміжною із оцінкою і вже у 2015 році я спробувати себе у IT сфері, заснувавши нині вже торгівельну марку SEO4YOU.
У 2016 році був започаткований проект під назвою - електронний майданчик ТЕНДЕР-online, який у 2017 році отримав статус офіційного оператора в системи Прозорро – публічні закупівлі. У січні 2018 року компанія приєдналася до не менш амбіційного проекту електронної торгової системи Прозоро.Продажі, через яку проводиться продаж, оренда державного та комунального майна в Україні та згодом буде здійснюватися приватизація та оренда землі. ТЕНДЕР online вже зарекомендував себе як надійного партнера серед учасників та замовників державних закупівель. Користуючись нагодою дякую всій команді Прозорро, за те що прийняли у свою родину та допомагали у всьому.
Від того VIP Department продовжуючи розвиватися спромігся у найкоротшій термін для такого проекту реалізувати ще одне IT рішення, під назвою «ОЦІНКА.online» який відтепер є офіційним авторизованим майданчиком за допомогою якого здійснюється внесення та отримання інформації з Єдиної бази звітів про оцінку.
Введення в дію запобігання спотворення оціночної вартості яке насамперед покликане навести порядок більшою мірою на ринку нерухомості в Україні і стало виплеском негативу як на компанію так і на мене особисто.
На моїй сторонці у Фейсбук достатньо постів які висловлюють мою громадську позицію, яка геть не сходиться із тим, що мені приписують деякі. Навмисно вибіркова та спотворена інформація якою намагаються скористатися деякі особистості в особі «мальчика без трусиков - Андрій Дзиндзя» направлена лише на дискредитацію реформи яка започаткована державою у сфері боротьбі із «чорними оцінювачами та ріелторами», які навмисно занижували вартість майна зокрема нерухомості – наприклад деякі оцінки та правочини сягали 49 000 гривен за трикімнату квартиру у центрі Києва.
Тож насамперед хочу подякувати всім ДРУЗЯМ, які були здивовані таким наклепам на всій території України так і за її межами і підтримали мене. А спротив деяких особистостей вплинути на прозорість ринку нерухомості в країні через навмисно вибіркову неперевірену інформацію, щодо мене особисто, несуть лише ганьбу на тих хто її розповсюджує.
Мені дуже прикро, що в нашому суспільстві залишилися досі особи, які маніпулюють патріотизмом заради власної корисної вигоди.
Хай Господь береже Україну.
Щиро ваш, Сергій Хмара..
Йому колеги задали питання по майданчику:
Roman Ryabov
Цитата:
У меня как у оценщика несколько вопросов к Сергею: 1. Почему ваша компания неожиданно стала единственной работающей "площадкой" через которую оценщики и нотариусы могут работать с государственным реестром оценок? Ранее работали с реестром оценок на прямую без посредников. 2. За что и на каком основании взимается плата и с оценщиков и с нотариусов по 390 гривен? 4. Почему эти деньги идут на счета частной фирмы а не в бюджет? 5. Почему технически крайне сложно зарегистрироваться и начать работать в вашей системе? 6. Почему в вашу компанию невозможно дозвониться? 7. Почему по странному стечению обстоятельств первыми заработали с вашей компанией те же "оценщики" кто работал по схеме Антона Яценко направление 3.0 в 2011 году и форма отчетов об оценке подобная той что была при Януковиче в 2011 году?
На що він відповів:
Сергей Хмара Roman Ryabov
Цитата:
данный пост несколько о другом, если Вы также считаете меня сепаратистом то отвечу. Относительно ваших вопросов будет другой пост, в нем я также постараюсь все изложить максимально доступно.
Так що малята чекайте відповіді керівника прокладки у ФБ[/b]
Якщо щось комусь не сподобалось - вибачайте... Особисто я чекаю інших майданчиків , які будуть значно удосконалені, зручні в користуванні і недорогі .
Успіхів всім у поїданні кактуса
Jhas
Добавлено:
Пн, 23 Июл 2018 17:50
Dob писал(а):
Jhas
На мою особисту думку, якості послуг як і не було так і не буде. Поки ФДМУ не відсіє "лексусів" а воно йому нах. непотрібно, незабезпечить реєстрації звіту ЛИШЕ ОДИН раз, надалі тільки через рецензію, що також нах. кому потрібно. Ні про який конкурентний ринок оціночних послуг мови йти не може.
А я про що? То Ви згодні зі мною, як потрібно було б зробити? (на ст 128 форуму)
alevtinka_t
Добавлено:
Пн, 23 Июл 2018 18:06
SHE
а дом по какому индикативу шел?
и ві вносили стоимость дома БЕЗ учета стоимост изем. участка? т.е .стоимость кирпичей?
Не брала во внимание индикатив, просто внесла ранее сделанный и зарегистрированный отчет. Дом без стоимости участка (стоимость минусовала), т.к. следом две оценки земли.
Дмитро
Добавлено:
Пн, 23 Июл 2018 18:34
Как говорил наш любимый презик, "жадность фраера сгубила", хотя он и сам на этот кол попался.
Если есть индикативная стоимость - то оценщики в налоговой оценке не нужны, просто раздайте нотариусам таблицы на 1 странице и карты областных центров с разбивкой по зонам и все. Пусть нотариусов после этого контролирует ДФС и Минюст, а не ФДМУ.
Индикативные цены необходимо привязать к себестоимости строительства с расчетом на износ по сроку службы с последующей (при необходимости) нормативной индексацией - все знают -в Минрегионе и в Держстатистике на это работают целые научно-исследовательские институты (следовательно нет нужды опираться для определения индикатива на сомнительные отчеты сомнительной публики, называющей себя оценщиками). Кто постарше, тот помнит справки-характеристики БТИ. По земле тоже самое - 95% земель нормативно уже оценены (спасибо, брат Юрий Николаевич Палеха, постарался), практика индексации нормативной стоимости земли работает - оценщики, пошли вон!, нечего обдирать и так бедный народ в воюющей стране.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме