У відповідності до Наказу Фонду державного майна України від 17.05.2018 р. № 658 «Про затвердження порядку ведення єдиної бази даних звітів про оцінку» для забезпечення здійснення моєї підприємницької діяльності
ЕМ ocinka.online ,ФДМУ,УТО,коллеги, тощо
ТЕРМІНОВО ПРОШУ допомогти, де знайти індикатори на все рухоме майно та майнові права на майно, що належить платнику податку – фізичній особі, оціночна вартість яких підлягає визначенню відповідно до Податкового кодексу України, для попередження необмежених по кількості фінансових втрат на шановній ЕМ ocinka.online
Згідно п.9 Наказу Інформація про величину індикатора на все рухоме майно та майнові права розміщується на офіційному вебсайті Фонду ,але я щось не знайшов(((
Ну, ЕМ ocinka.online -проїснував сутки.
А що Вам допоможуть індикатори? Будь ласка, тримайте!
старі оцінки виконані до 17,07,2018 хтось в реєстр вносив безкоштовно??? якщо так то поділіться опитом..
Dob
Добавлено:
Вт, 24 Июл 2018 13:24
Vikysya
індикатори на все рухоме майно та майнові права
Lily
Добавлено:
Вт, 24 Июл 2018 13:27
Студент1 писал(а):
старі оцінки виконані до 17,07,2018 хтось в реєстр вносив безкоштовно??? якщо так то поділіться опитом..
Немає там ніякої форми для безкоштовно. Напевно безкоштовно - це за рахунок СОД
Александр_А
Добавлено:
Вт, 24 Июл 2018 13:28
ИринаКа писал(а):
Александр_А писал(а):
mila-sm писал(а):
Александр_А писал(а):
поки НЕМОЖЛИВО! ЧЕКАЮ
Я не могу зайти до сих пор. Тех. поддержка всю вину перекладывает на разработчиков, говорит ждать еще час. Они запустили какое-то обновление, которое не работает.
Добавлено спустя 26 секунд:
У кого ще такі проблеми???
Не працює ВХІД!!!
У всех, видимо. У меня точно.
От всей души желаю, чтобы майданчику пришел песец с тремя ошибками в этом слове
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме