Дозвонился в фонд на городской легко, отправлял заяву за месяц до окончания срока действия предыдущего сертификата. Понравилось, что новый они выписывают и регистрирует на след.день после окончания срока действия предыдущего. Единственный минус - ехать лично в Киев и забирать либо на кого-то доверку писать, в век цифровых технологий - можно было бы и на электронку отправлять. Может здесь кто-то есть с Фонда и может помочь с получением копии сертификата СОД на эл.почту/вайбер ?
Я зробив простіше, щоб не морочитись узяв старий та зкачав з нету підпис Сениченка і виправив рік видачі з номером. 10 хвилин в звичайному Пайнті і отримав кольорове зображення ідентичне оригіналу. Усе одно за роки роботи ніхто оригінал не запитав, а прикрепити просять. І я його не підробив, а відтворив такий самий, що лежить в ФДМУ.
privet
Добавлено:
Пт, 17 Дек 2021 15:11
Flexio писал(а):
privet писал(а):
Дозвонился в фонд на городской легко, отправлял заяву за месяц до окончания срока действия предыдущего сертификата. Понравилось, что новый они выписывают и регистрирует на след.день после окончания срока действия предыдущего. Единственный минус - ехать лично в Киев и забирать либо на кого-то доверку писать, в век цифровых технологий - можно было бы и на электронку отправлять. Может здесь кто-то есть с Фонда и может помочь с получением копии сертификата СОД на эл.почту/вайбер ?
Я зробив простіше, щоб не морочитись узяв старий та зкачав з нету підпис Сениченка і виправив рік видачі з номером. 10 хвилин в звичайному Пайнті і отримав кольорове зображення ідентичне оригіналу. Усе одно за роки роботи ніхто оригінал не запитав, а прикрепити просять. І я його не підробив, а відтворив такий самий, що лежить в ФДМУ.
а номер, дата ? Они же там от руки прописаны
Flexio
Добавлено:
Пн, 20 Дек 2021 12:40
privet писал(а):
Flexio писал(а):
privet писал(а):
а номер, дата ? Они же там от руки прописаны
privet
Добавлено:
Чт, 06 Янв 2022 13:51
ФДМУ на эл.почту отправляет Сертификат СОД ?
nestor2006
Добавлено:
Пт, 07 Янв 2022 19:56
Яка сума сплачується за видачу сертифіката СОД. Була 51 грн. Які початкові цифри розрахункового рахунку. Яка відомча ознака. Була 39. Можливо хто має пам'ятку від ФДМУ - як отримати сертифікат СОД. Дякую
privet
Добавлено:
Пт, 07 Янв 2022 20:54
nestor2006 писал(а):
Яка сума сплачується за видачу сертифіката СОД. Була 51 грн. Які початкові цифри розрахункового рахунку. Яка відомча ознака. Була 39. Можливо хто має пам'ятку від ФДМУ - як отримати сертифікат СОД. Дякую
_ заява доопр.doc, видача сертифікатів оновлена суб.doc, Довідка про склад оцінювачів.doc.zip
Размер файла:
147.1 Kб
Скачан:
25 раз
privet
Добавлено:
Пн, 10 Янв 2022 14:16
nestor2006 писал(а):
Памятка на 10.01.2022
Цитата:
2. Будь-яка особа за довіреністю (дорученням) від приватного підприємця або директора юридичної особи звертається до відділу. Довіреність (доручення) обов‘язково має бути засвідчена печаткою приватного підприємця або юридичної особи. Довірена особа при собі повинна мати документ: паспорт, права водія, пенсійне посвідчення.
печати давно уже отменили и не могут требовать ее в обязательном порядке
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме