Доброго дня. Скажіть, будь ласка, якщо взяти в оренду кваліфікаційне свідоцтво оцінювача, як ця вся процедура оформляється? Хто знає, дайте пораду.
ИринаКа
Добавлено:
Пн, 19 Сен 2022 07:35
privet писал(а):
Підкажіть, для реєстрації звіту в базі фдму достатньо лише КЕП підпису чи обовязково ще КЕП печатки {працюю без пачетки}?
Сьогодні мене не пускає ні з ЕЦП, ні з КЕП
_________________ Глупо бояться будущего, ведь оно - не настоящее..
Dob
Добавлено:
Пн, 19 Сен 2022 08:21
ИринаКа писал(а):
Доброго ранку! У Вас ключі привата? Ця проблема у мене виникла після їхніх технічних робіт.
ИринаКа
Добавлено:
Пн, 19 Сен 2022 08:51
Dob писал(а):
ИринаКа писал(а):
Доброго ранку! У Вас ключі привата? Ця проблема у мене виникла після їхніх технічних робіт.
Так. Вже зробила новий КЕП, і все одно не працює
Dob
Добавлено:
Пн, 19 Сен 2022 08:59
ИринаКа писал(а):
Dob писал(а):
ИринаКа писал(а):
Генерація не допомагає. На певні сайти є можливість доступу, на інші не бачить сертифіката. Це є проблеми привата.
ИринаКа
Добавлено:
Пн, 19 Сен 2022 09:03
При спробі зайти в держгеокадастр пише "Сертифікат OCSP-сервера не чинний"
Буду чекати, бо працювати немає змоги(
Один из 9000
Добавлено:
Пн, 19 Сен 2022 09:53
Albina писал(а):
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, якщо взяти в оренду кваліфікаційне свідоцтво оцінювача, як ця вся процедура оформляється? Хто знає, дайте пораду.
Так же точно, как и паспорт гражданина Украины. Точно так же как и диплом о высшем образовании, свидетельство о рождении и так далее. А еще нужно дать номер карты, cvv-код и срок ее действия.
Добавлено спустя 1 минуту 40 секунд:
Dob писал(а):
ИринаКа писал(а):
Dob писал(а):
ИринаКа писал(а):
Генерація не допомагає. На певні сайти є можливість доступу, на інші не бачить сертифіката. Це є проблеми привата.
При перевірці в дія-підпис сертифікаті приватбанку та ощадбанку працюють. Це проблема Фонду держмайна та Держгеокадастру.
Добавлено спустя 5 минут 43 секунды:
Ощадбанкбанк тоже не пускает.
_________________ Нас 9000! Кому-то - это очень много.
xDNx
Добавлено:
Пн, 19 Сен 2022 11:06
Те саме з ключами Приватбанку
Анд36
Добавлено:
Вт, 20 Сен 2022 07:16
Добрий день. Хтось знає, що з базою оцінки? З п'ятниці не можу зайти до бази оцінки з ключами від Приватбанку, видає " Сертифікат не чинний (при перевірці за протоколом OCSP) " , ні як СОД , ні як оцінювач, ні як фізична особа. Генерація нових ключів не дає результатів. Банк вказує, що з ключами все норм. До техпідтримки не дозвонитись.
Питання вирішено шляхом зміни браузеру, зайшов через браузер Опера, чому через Гугл хром не пускає не знаю.
LAB
Добавлено:
Вт, 20 Сен 2022 08:47
Не пускає і через Оперу.
trakker
Добавлено:
Вт, 20 Сен 2022 09:03
Змінив ключ на платний від КНЕДП ТОВ "Центр сертифікації ключів "Україна", працює. Вхожу через хром.
LAB
Добавлено:
Вт, 20 Сен 2022 09:33
Вже все працює.
Zlata
Добавлено:
Пн, 17 Окт 2022 10:04
Доброго дня! Не підписувала звіти Кеп ключем ( не бачила оф документи, що потрібно). Як тепер бути ?
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме