Список форумов < О К Н О > Форум Клуба оценщиков
  Форум  •  Правила форума  •  Пользователи  •   FAQ  •  Поиск •   Календарь •   Регистрация  •   Профиль  •   Войти и проверить личные сообщения  •   Вход
 Шукаю варіант відпочинку для дітей в Житомирі Следующая тема
Предыдущая тема

Версия для печати
Автор Сообщение
Miroslav

СообщениеДобавлено: Вс, 30 Июн 2024 13:30 Ответить с цитатойВернуться к началу

Я зараз у пошуках інформації про місця для відпочинку дітей у Житомирі та Житомирській області. Мої діти дуже люблять активні розваги та різні творчі заняття, тому хочеться знайти щось цікаве та корисне для них. Можливо, хтось уже має досвід у цьому питанні або знає, де можна дізнатися більше про такі бази відпочинку?
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Anatol

СообщениеДобавлено: Вс, 30 Июн 2024 13:31 Ответить с цитатойВернуться к началу

Якщо ви шукаєте дитячі табори в Житомирській області, можу порадити звернути увагу на місцеві форуми та соціальні мережі. Часто батьки обмінюються досвідом і залишають відгуки про різні місця. Також варто запитати у знайомих та колег – іноді саме через особисті контакти можна знайти найкращі варіанти для своїх дітей.
Miroslav

СообщениеДобавлено: Вс, 30 Июн 2024 13:33 Ответить с цитатойВернуться к началу

Мені от нещодавно сказали, що якщо я хочу знайти найкращі дитячі табори в Житомирській області варто звернутися до Довідкової Житомира. На їхньому сайті можна і правда переглянути вичерпну інформацію про літній дитячий табір в Житомирі https://1552.com.ua/catalog/detskie-lagerya/ . Цей ресурс і правда містить багато корисних даних, включаючи контакти, опис програм, умови проживання і харчування, а також відгуки інших батьків. Для мене це дуже зручно, адже можна порівняти різні варіанти і вибрати найкращий для своїх дітей. А що ви скажете про такий варіант?
Anatol

СообщениеДобавлено: Вс, 30 Июн 2024 13:35 Ответить с цитатойВернуться к началу

Ну як педагог, я завжди рекомендую звертатися до шкіл і дитячих садків, де можуть бути оголошення або рекомендації щодо місць для дитячого відпочинку. Також можна відвідати місцеві бібліотеки, де часто є інформація про культурні та розважальні заходи для дітей. Хоча і ваш варіант однозначно вартий уваги!
Ukaska

СообщениеДобавлено: Чт, 15 Авг 2024 18:11 Ответить с цитатойВернуться к началу

О, якщо у вас творчі діти, то може спробуєте з ними віршувати? Прочитайте про дуже цікавий стиль написання віршів сеткан та спробуйте. Моїм дітям дуже сподобалось займатися таким разом з нами. А ще на сайті MDN можна знайти багато порад щодо відпочинку, розваг, організації свят та інше.
Raptor

СообщениеДобавлено: Пн, 19 Авг 2024 11:41 Ответить с цитатойВернуться к началу

Для детей подростков можно тут купить мотоцикл или квадроцикл, а также есть большой выбор другой техники. Я хочу купить дочке скутер. Мы живем за городом и тут есть где кататься. И права для такого транспорта не нужны.

Перейти:   

Следующая тема
Предыдущая тема