Список форумов < О К Н О > Форум Клуба оценщиков
  Форум  •  Правила форума  •  Пользователи  •   FAQ  •  Поиск •   Календарь •   Регистрация  •   Профиль  •   Войти и проверить личные сообщения  •   Вход
 Хочу оновити терасну дошку – хто вже робив реставрацію? Следующая тема
Предыдущая тема

Версия для печати
Автор Сообщение
Rubashova

СообщениеДобавлено: Пн, 21 Апр 2025 21:15 Ответить с цитатойВернуться к началу

У нас на терасі натуральна дерев’яна дошка, яка з часом втратила свій вигляд – з’явилися потемніння, подряпини. Я не хочу повністю її міняти, тому шукаю варіанти реставрації. Можливо, хтось вже проходив через це і може поділитися досвідом: чим краще обробити, який захист нанести після шліфування? Буду вдячна за будь-які поради!
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Pypik

СообщениеДобавлено: Вт, 22 Апр 2025 16:10 Ответить с цитатойВернуться к началу

Ми якраз проходили через таку ж ситуацію минулого сезону. У нас теж натуральна дерев’яна дошка на терасі, і з часом вона потьмяніла, з’явились подряпини та сліди від дощу. Спочатку думали замінювати, але вирішили спробувати реставрацію — і не пошкодували. Шліфування повернуло дошці гарну текстуру, а після цього наносили спеціальну олію для зовнішніх робіт — вона глибоко просочує деревину й захищає від вологи та ультрафіолету. Головне — вибрати якісний засіб саме для терасного дерева. Реставраційні роботи замовляли в інтернет-магазині Terassa, хлопці все зробили під ключ і дуже акуратно. До речі, ціни на реставрацію терасної дошки у Києві тут найвигідніші. Там же можна й проконсультуватися — нам усе детально пояснили перед початком робіт.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение

Перейти:   

Следующая тема
Предыдущая тема