Хочу придбати велосипед, але не можу визначитися, яка модель буде кращою для міста та прогулянок парками. Чи варто брати гірський велосипед, чи краще щось легше? Де зараз можна знайти хороші ціни та гарантію якості?
_________________ Жизнь - это не те дни, которые прошли, а те, которые запомнились.
Miroslav
Добавлено:
Пт, 21 Фев 2025 11:27
Якщо плануєте їздити переважно по місту та парках, то найкращим вибором буде міський або гібридний велосипед – вони легші, комфортніші та мають зручну посадку. Гірський більше підходить для бездоріжжя. Я свій купував у Велоподіумі – там великий вибір, детальні описи та адекватні ціни. Доставка швидка, а якість на рівні. Раджу заглянути в цей інтернет-магазин велосипедів!
Ksuwa
Добавлено:
Вт, 29 Апр 2025 00:21
Активный отдых – это обо мне! И все необходимое для спорта и развлечений заказываю на Kasta.ua. Здесь всегда большой выбор, качественные бренды и приятные цены. Будь то туристическое снаряжение или спортивная одежда — все приходит быстро и соответствует описанию. Рекомендую!
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме