Всім привіт, хочу надіслати посилку з Іспанії до України, які варіанти доставки можете порадити?
Miroslav
Добавлено:
Чт, 15 Май 2025 11:11
Ох, це складний вибір, але я можу поділитися своїм позитивним досвідом співпраці з сервісом GlobalPost, бо сама колись довго шукала надійного перевізника для доставки з Іспанії в Україну https://globalpost.ua/dostavka-z-ispanii-do-ukrainy/ якщо хтось має родичів або друзів за кордоном, то ви точно знаєте, наскільки важливо знайти компанію, яка працює чесно, без затримок і з адекватними цінами. Я вже кілька разів користувалася послугами GlobalPost, і кожного разу залишалася задоволена — речі приходили вчасно, нічого не пошкоджено, все акуратно упаковано. Особливо приємно, що у них є власні склади, що значно прискорює процес — не треба чекати, поки замовлення оброблять посередники. Вартість теж порадувала: за таку якість обслуговування ціна більш ніж доступна. Окрема подяка за підтримку — завжди ввічливо відповідають, допомагають з документами та підказують оптимальний маршрут. Якщо ви плануєте щось перевезти з Іспанії або навпаки — з України до Іспанії, можу сміливо рекомендувати GlobalPost, бо це не просто перевізник, а справжній помічник у логістиці.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме