А в каком это вузе вы такую темку нашли?
Для начала перечитайте ЗУ "Про оцінку майна...", національні стандарти №1, №2, №3.
Оттуда поймете что методов в оценке двсего три (затратнзатратный, доходный и рыночный). Потом для розвитку пойдут статьи Сивца про использование статистических методов в оценке (это если нужна математика в дипломе). Да и вообще хоть план покажите, если есть таковой.
_________________ Я не всегда права, но никогда не ошибаюсь.
Ирина Гость
Добавлено:
Ср, 15 Мар 2006 10:59
Дуже вдячна, що мене почули та дали відповідь! Дякую! Я думала, що тут лише зі "своїми" спілкуюються. Рада. що помилилася.
Тема знайшлася в Київському національному ун. ім. Т.Г. Шевченка.
З Законом "Про оцінку майна, майнових прав та ...."вже ознайомилась, зараз читаю Національний стандарт №1. Плану ще немає.
Trinichka
Добавлено:
Ср, 15 Мар 2006 11:13
Ні, ми не тіки зі своїми спілкуємося. І дуже раді новим людям.
З книг хотіла добавити Монографія Лебідь (тіки не памятаю як точно називається). Вона лежить тута.
Трошки розберіться з тематикою та законодавством. Сходіть до свого куратора, може він ще щось порадить. Хоча, якщо керівник не оцінювач - вам буду важко.
Хочу ще добавити що почала розвиватись оцінка на Україні на російському фундаменті.
Ирина Гость
Добавлено:
Ср, 15 Мар 2006 11:30
Ще раз вдячна!!!!
Нажаль, куратор не Ви . Куратор спеціалізується на Економічній теоріїї!!!! [/B]А в вузі вузьких спеціалістів з цього напрямку я не знаю.
Ще развдячна за пораду та монографію!
Trinichka
Добавлено:
Ср, 15 Мар 2006 11:39
В Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана є факультет економіки підприємництва там я знаю колись хтось писав подібний диплом і куратором був Мендрул Олександр Гарьєвич, що є свівавтором Монографії Лебідь.
А я куратором і не можу бути. Сама починаю диплом писати, але по іншій тематиці.
A-LEX
Добавлено:
Ср, 15 Мар 2006 13:22
Мендрул Олександр Гарьєвич крім іншого викладає в ТОВ „Навчально-консалтинговий центр „Експерт-Л”, людина взагалі-то гарна і відкрита, можливо треба буде звернутись я думаю він не відмовить (хоча я можу й помилятись, шість років пройшло з нашого останнього спілкування)
Trinichka
Добавлено:
Ср, 15 Мар 2006 13:28
Ну мені викладав три роки тому. Теж завжи казав що якщо у когось є питання то звертайтесь.
skiff Неформальный лидер
Добавлено:
Сб, 12 Янв 2008 18:30
Ну, може і мені допоможете, шановні оцінювачі! (так приємно, що у цій гілочці спілкуються рідною, співочою, калиновою мовою)
Так от! Була у нас розмова з приводу сайту, на якому можливо розрахувати on-line вартість ремонтних робіт. Хтось навіть писав, що приблизно вийшло (з відхиленням близька 100дол.) стільки ж, скільки він (вона) заплатив за ремонт у власній оселі.
"Пошуком" знайти не вдалося...
А дуже потрібно розрахувати вартість ремонтних робіт у приміщеннях квартири. А замовляти окремий кошторис вже немає часу, та й ліньки .
_________________ Рабів до раю не пускають! Богу - душа, життя - Україні, честь - для себе!
_________________ "Все перемены, в натуре случающиеся, такого суть состояния, что сколько чего у одного тела отнимется, столько присовокупится к другому" М.Ломоносов
skiff Неформальный лидер
Добавлено:
Сб, 12 Янв 2008 22:40
Витя! Честно говоря, только от тебя и ожидал! Спасибо, Дружище!
_________________ Рабів до раю не пускають! Богу - душа, життя - Україні, честь - для себе!
_________________ "Все перемены, в натуре случающиеся, такого суть состояния, что сколько чего у одного тела отнимется, столько присовокупится к другому" М.Ломоносов
skiff Неформальный лидер
Добавлено:
Пн, 14 Янв 2008 09:44
Пасиба усем тада!
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме