Poll :: Чи достатньо насичений ринок оціночних фірм в Україні (у %)
100%
50%
[ 4 ]
90-100%
37%
[ 3 ]
80-90%
12%
[ 1 ]
Ваш варіант
0%
[ 0 ]
Всего голосов : 8
Автор
Добавлено:
Чт, 20 Мар 2008 12:37
Якщо є в когось якісь цікаві пропозиції, поради по створенню та роботі нового СОД, то буду радий побачити Ваші пропозиції по даному питанню. Можливо вони мені допоможуть у цій не легкій справі.
_________________ Respect!!!
Катря
Добавлено:
Чт, 20 Мар 2008 13:08
По-моему, это уже где-то обсуждалось. Может, поищите?
И вопрос Вы задали слишком общий, на мой взгляд
_________________ в действительности все выглядит иначе, чем на самом деле... (c)
EvilRoman
Добавлено:
Чт, 20 Мар 2008 13:28
Шановний директор-оцінювач!
Тут дуже легко порадити. Бажаю Вам аредитуватися у всіх банках і заробляти цілу купу грошей!!
_________________ Цінуйте кожну мить життя!
EvilRoman
Добавлено:
Чт, 20 Мар 2008 13:30
А от якщо ви хочете отримати більш детальні і цінні рекомендації - будь-ласка, можете замовити у нас бізнес-план!!
Хай щастить!
_________________ Цінуйте кожну мить життя!
Olexander
Добавлено:
Чт, 20 Мар 2008 16:09
Щиро вдячний за бізнес план, але я думаю, що й без нього обійтися можна. А на раунок акредитації це влучно сказано. Можливо хтось може щось порадити по акредитації в банках (підходи, % і т.д.). Наперед вдячний.
_________________ Respect!!!
Филин Андрей Ведущий Филин
Добавлено:
Пт, 21 Мар 2008 00:25
Olexander писал(а):
Щиро вдячний за бізнес план, але я думаю, що й без нього обійтися можна. А на раунок акредитації це влучно сказано. Можливо хтось може щось порадити по акредитації в банках (підходи, % і т.д.). Наперед вдячний.
идите в банк, там вам и сами все расскажут...и предложат
а по поводу открітия или нет нового (читай своего) СОД, то єто на региональном уровне решается - если есть потребность в ваших услугах, то открівайте, а если их (оценщиков) как собак нерезаніх, то и вам работі не достанется...
_________________ Желай большего, мечтай о невозможном.
Everything is possible!
skiff Неформальный лидер
Добавлено:
Пт, 21 Мар 2008 09:13
...а потом придет время объединяться, или проглатываться....
_________________ Рабів до раю не пускають! Богу - душа, життя - Україні, честь - для себе!
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме