56.Звіт про оцінку майна може складатися у повній чи у стислій формі.
Звіт про оцінку майна, що складається у повній формі, повинен містити:
- письмову заяву оцінювача про якість використаних вихідних даних та іншої інформації, особистий огляд об'єкта оцінки (у разі неможливості особистого огляду - відповідні пояснення та обгрунтування застережень і припущень щодо використання результатів оцінки), дотримання національних стандартів оцінки майна та інших нормативно-правових актів з оцінки майна під час її проведення, інші заяви, що є важливими для підтвердження достовірності та об'єктивності оцінки майна і висновку про його вартість.
Вопрос - необходимо ли подписывать письменное заявление?
Marina_M
Добавлено:
Пн, 10 Ноя 2008 12:42
я подписываю
_________________ Ничто не происходит без достаточного основания. Михаил Васильевич Ломоносов
zanoza Spammer
Добавлено:
Пн, 10 Ноя 2008 12:59
обычно подписывают оценщики, выполнявшие отчет
требований "обязательно подписывать" я не видела.
Борода Тусовщик
Добавлено:
Вт, 11 Ноя 2008 12:36
У меня 2 козы- в одной есть место для подписи, во второй (короткой) нету. Никаких претензий
Анатоль и Андрей, Заявление .... - часть отчета, а отчет оценщик подписывает, так шо не факт, ребята...
Филин Андрей Ведущий Филин
Добавлено:
Ср, 12 Ноя 2008 18:35
чего вы спорите - в закконе не прописано что это нужно обязательно - значит и не морочте голову - кто хочет подписывает, а кто нет - так и нет! сэкономит на чернилах
_________________ Желай большего, мечтай о невозможном.
Everything is possible!
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме