lerik79 надіюсь у Вас все вийде! Доречі, на практиці перевірено-багато інстанцій які б мали надавати ці довідки, конкретних даних немають, або ж взагалі відмовляються їх давати зсилаючись на секретність (нап. Укртелеком). В таких випадках дуже виручає попередня грошова оцінка (якщо вона є). А саме, сільська чи міська рада, за відмови інстанцій про надання довідок, має право їх дати сама (заповнити додатки Б і поставити підпис з печаткою). Тобто якщо є старі дані в попередній оцінці, то можна їх оновити, тобто добавити певну к-сть км доріг, що добавились з того часу, тел. номерів і т.д. Але це тільки у випадку, коли дані відповідають дійсності, а закидувати запитами різні інстанції немає сил.
zanoza Spammer
Добавлено:
Чт, 10 Фев 2011 13:54
lerik79, у меня к вам вопрос - вы не на Укрспецзем работаете случайно?
Ответить можно в личку мне.
птичка
Добавлено:
Чт, 10 Фев 2011 15:58
zanoza писал(а):
Поясните свою мысль, пожалуйста? Не поняла.
Нормативная оценка - это один стандарт, экспертная - другой.
zanoza, Ви мене ДУЖЕ здивували. Ну звичайно, різні стандарти. Технічну документацію з нормативної грошової оціни розробляють землевпорядники, а експертну - ми з Вами - оцінювачі.
І не дай Бог написати ЗВІТ з нормативної грошової оцінки - експертиза читати далі навіть не буде.
zanoza Spammer
Добавлено:
Чт, 10 Фев 2011 16:11
птичка, а я-то вас чем?!
Это был мой ответ на сообщение:
Анатоль писал(а):
Н-да, ребята, если таким образом считать нормативную оценку земли, то понятно почему она, т.е. отчет об оценке, получается ввиде макулатуры! И тогда народ смотрит на оценщиков, как на ...излишнее улучшение...
Я не поняла, почему Анатоль сравнивает разные оценки, которые делаются по разным стандартам.
птичка
Добавлено:
Чт, 10 Фев 2011 16:17
zanoza, перепрошую, мабуть я не зовсім зрозуміла Ваш коментар.
zanoza Spammer
Добавлено:
Чт, 10 Фев 2011 16:19
птичка писал(а):
zanoza, перепрошую, мабуть я не зовсім зрозуміла Ваш коментар.
Да ничего страшного Я Вас удивила, Вы - меня
AntiDot
Добавлено:
Вт, 26 Апр 2011 19:26
Согласно Приказа Государственного комитета Украины по земельным ресурсам, Министерства аграрной политики Украины, Министерства строительства, архитектуры и жилищно-коммунального хозяйства Украины, Украинской академии аграрных наук от 27 января 2006 № 18/15/21/11 « О Порядке нормативной денежной оценки земель сельскохозяйственного назначения и населенных пунктов »
Цитата:
3.4. Витрати на освоєння та облаштування території (В)
Витрати на освоєння та облаштування території визначаються за кожним конкретним населеним пунктом за даними статистичної звітності відповідних органів державної статистики.
ТЕПЕРЬ СОБСТВЕННО ВОПРОС, ЯВЛЯЕТСЯ ЛИ ТАКОГО РОДА ИНФОРМАЦИЯ ОБЩЕДОСТУПНОЙ , И ЕСЛИ ДА, ТО КАК ЕЕ ПОЛУЧИТЬ ? ЕСЛИ НЕТ, ТО .......КАК ЕЕ ПОЛУЧИТЬ ???
Помогите решить вопрос.
P.S. По поводу скриншотов из какой-то программки........для какого населенного пункта они сделаны ???, они же не могут быть универсальными.....
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме