Привіт! Думаю, записатися на лазерну епіляцію в Києві, але є кілька сумнівів щодо ефективності. Я не знаю, чи буде процедура дійсно ефективною, особливо для таких типів шкіри, як моя. Відгуки різні, і я хочу знайти хорошу студію. Що порадите? Хтось робив лазерку? І яку студію в Києві обрати?
Rubashova
Добавлено:
Ср, 09 Апр 2025 16:50
Привіт! Я теж проходила курс лазерної епіляції нещодавно, і можу сказати, що результат мене дуже порадував. Якщо ти хочеш, щоб процедура була справді ефективною, раджу звернутися в студію EpiLaser на Нивках https://epilaser.com.ua/ua/ це одна з найкращих у Києві, я проходила курс саме там. Вони використовують сучасне обладнання — ELOS та 3D лазер, яке підходить навіть для світлого волосся, якщо у тебе саме таке.
Miroslav
Добавлено:
Ср, 09 Апр 2025 16:50
Ого, круто! А як довго тривала твоя процедура? І скільки сеансів потрібно було зробити? Я читала, що для результату потрібно пройти кілька курсів. Вони дають якісь гарантії щодо ефективності?
Rubashova
Добавлено:
Ср, 09 Апр 2025 16:51
Так, результат точно з'являється після кількох сеансів. У мене було 10 процедур, але все залежить від твоїх індивідуальних особливостей. На першому сеансі можеш побачити, як волосся починає рідшати і випадати, але остаточний ефект проявляється після завершення курсу. Якісь гарантії вони не дають, але в них є реальні відгуки, і я сама впевнена, що вони працюють на результат. Вони пропонують знижки на пакети, це ще плюс.
Miroslav
Добавлено:
Ср, 09 Апр 2025 16:52
А чи боляче? Я чула, що лазерна епіляція може бути досить неприємною, особливо в чутливих зонах. Чи є якесь знеболення? Я боюся, що процедура буде нестерпною.
Rubashova
Добавлено:
Ср, 09 Апр 2025 16:53
Я розумію твої переживання! У мене також були сумніви щодо болю, але скажу, що в студії EpiLaser терпимо все. Це був не біль, а швидше відчуття легкого поколювання або тепла. Взагалі, після кількох сеансів біль стає все менш помітним.
Miroslav
Добавлено:
Ср, 09 Апр 2025 16:53
Це звучить значно менш страшно! А які є обмеження після процедури? Я читала, що після лазерної епіляції не можна засмагати. Це правда?
Rubashova
Добавлено:
Ср, 09 Апр 2025 16:55
Так, це правда. Після лазерної епіляції краще не засмагати і взагалі обмежити перебування на сонці, хоча б на кілька тижнів після сеансу. Вони попереджають про це перед початком курсу. Але якщо не засмагати, то нічого страшного, можна користуватися кремами з SPF для захисту. Я сама після процедур намагалася бути обережною з сонцем, і результат був ідеальним. Також не можна розпарювати шкіру в сауні або парній кілька днів після сеансу. Я раджу звернутися в студію лазерної епіляції на Нивках https://epilaser.com.ua/ua/kontakty-3/ ось тут знайдете номери телефонів та проконсультуватися, думаю, що майстер краще відповість на запитання або самостійно почитати інформацію на сайті, щоб заспокоїти себе! Взагалі не переймайтеся, записуйтеся на процедуру, вона того варта.
Miroslav
Добавлено:
Ср, 09 Апр 2025 16:56
Звучить супер! Дякую за твої поради, я точно запишуся до них на консультацію. Тепер я більш спокійна і впевнена, що лазерна епіляція — це те, що мені треба. Спасибі ще раз!
Rubashova
Добавлено:
Ср, 09 Апр 2025 16:56
Рада була допомогти! Сподіваюся, результат тебе також порадує. Якщо будеш мати ще якісь питання, звертайся! Удачі і гарного настрою на курсі!
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме